![]() |
Cevap: Stadyum Manifestomuz!
artık yapacak bişey kalmadı dosya işleme kapasite 25.000 olarak gitmiş
|
5000 seyirci ortalamasıyla oynayıp,playoff u garantileyeceğimiz maça 4000 kişiyle gelip,stada gs,fb,bjk formalarıyla gelip,sadece çekirdek yiyerek maç izleyip,her sene avrupada oynuyormuş gibi anderlect macında dahi stadı doldurmayıp daha sonrada neden 30000 değil demek ne üzücü bir durum...
|
Ihaleye giren firmalar aciklandi,bir kac gün sonra ihaleyi alan firma aciklanacakti simdi oradada mutlaka bir pürüz cikmis olacakki ,bir ses seda cikmiyor.Bu is o kadar kabak tadi vermeye basladiki insanda heves birakmadilar.
|
[QUOTE=B.DUMANLI;793449]Ihaleye giren firmalar aciklandi,bir kac gün sonra ihaleyi alan firma aciklanacakti simdi oradada mutlaka bir pürüz cikmis olacakki ,bir ses seda cikmiyor.Bu is o kadar kabak tadi vermeye basladiki insanda heves birakmadilar.[/QUOTE]
kapasiteyi 15.000 e düşüreceklerdir ondan bekliyorlardır :) |
o kadar dedik dedik ciddiye alan olmadı
|
[QUOTE=58isML58;594490]Neden biz?
Neden hersey son anda Sivasspor da degisiyor cok merak ediyorum ? Ve bizim o 3 buyuk dedikleri istanbul takimlarindan ne eksigimiz var ?[/QUOTE] eksik 1.- paramn eksik eksik 2.- taraftarın eksik eksik 3.- 10+ şampiyonluğun eksik eksik 4.- medya gücün eksik eksik 5.- federasyonda seni temsil eden adamın eksik dahada eklerim istersen eksikleri |
[QUOTE=armn;594753]söylendiği gibi zaten 17 18 binlik stadımız mevcut 20 bin kişilik yeni bi stad yapmaya ne gerek var böyle saçmalıkmı olur yazık gerçekten sivasımıza 30.000 kişilik bir stadyumu çok görüyorlar bize[/QUOTE]
zaten mevcut stadın havuz tarafı kale arkası spor salonundan dolayı bir kısmı yapılamadı ben gençlik spor il müdürlüğünün ve yetkisi varsa sivasspor yönetim kurulu olarak ortak bir çalışma ile mevcut stadın değil 25.0000 40.000 belkide daha fazla olabilme imkanı vardı örnek olarak şükrü saraçoğlu stadının yapşildığı gibi kale arkaları yıkılıp daha içeri çekilerek maraton ve kapalı tribünlerin üzerine birer kat daha çıkarak çok güzel kutu gibi bir stat yapılabilirdi tam emin değilim ama maliyet olarakda belki daha ucuza maal edilebilirdi |
zaten mevcut stadın havuz tarafı kale arkası spor salonundan dolayı bir kısmı yapılamadı ben gençlik spor il müdürlüğünün ve yetkisi varsa sivasspor yönetim kurulu olarak ortak bir çalışma ile mevcut stadın değil 25.0000 40.000 belkide daha fazla olabilme imkanı vardı örnek olarak şükrü saraçoğlu stadının yapşildığı gibi kale arkaları yıkılıp daha içeri çekilerek maraton ve kapalı tribünlerin üzerine birer kat daha çıkarak çok güzel kutu gibi bir stat yapılabilirdi tam emin değilim ama maliyet olarakda belki daha ucuza maal edilebilirdi
|
merhaba
yukarıdaki yorumları okuyunca rahmetli babamın anlattığı bir olay aklıma geldi Sayın Süleyman DEMİREL in başbakanlığı sırasında çeşitli illerden heyetler gider,Kayserililer gelir,konyalılar gelir ,kocaliden ,sakaryadan heyetler gelir görüşmez ,toplantı var denir vs.Sivas heyeti gidince hemen alın der.Yanındakiler sorarlar sayın başbakan diğer vatandaşları ertelediniz sivas heyetini kabul ediyorsunuz .niçin böyle ? Sayın Demirel derki.Diğerleri şehirlerine yatırım isterler Büyük yatırımlar isterler,oysa sivas heyeti çocuklarına iş ister .................. Şimdi bizim ilin ileri gelenleri ne istiyorlar ona bakmak lazım. mevcut tesisler küçüldüğüne göre demek ki büyük istenmemiş Nerdeyse 60 yaşındayım sivasın kaderi değişmedi. |
[QUOTE=yiğido gardaş;934343]merhaba
yukarıdaki yorumları okuyunca rahmetli babamın anlattığı bir olay aklıma geldi Sayın Süleyman DEMİREL in başbakanlığı sırasında çeşitli illerden heyetler gider,Kayserililer gelir,konyalılar gelir ,kocaliden ,sakaryadan heyetler gelir görüşmez ,toplantı var denir vs.Sivas heyeti gidince hemen alın der.Yanındakiler sorarlar sayın başbakan diğer vatandaşları ertelediniz sivas heyetini kabul ediyorsunuz .niçin böyle ? Sayın Demirel derki.Diğerleri şehirlerine yatırım isterler Büyük yatırımlar isterler,oysa sivas heyeti çocuklarına iş ister .................. Şimdi bizim ilin ileri gelenleri ne istiyorlar ona bakmak lazım. mevcut tesisler küçüldüğüne göre demek ki büyük istenmemiş Nerdeyse 60 yaşındayım sivasın kaderi değişmedi.[/QUOTE] ..Abi ağzına sağlık..Siteye girdiğinden beri büyük renk katıyorsun..Güzel,esprili yorumlarını zevkle okuyorum... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:58. |