![]() |
Cevap: Transfer-2014
[QUOTE=Respect58;896520][B]SON DAKİKA ! Sivasspor yonetimi adini sir gibi sakladığı forvetin kim olduğunu unuttu...[/B] :D[/QUOTE]
guzel espriydi :D :D :D |
JEREMY BOKILA yla görüşülüyormuş. Son saniye bir pürüz yaşanmazsa imzalar atılacak.
|
doğubey buralardamısın ?
|
1 Saat kaldi. bakalim ne olacak
|
Umdudu kestim yatıyorum Hakkımızda hayırlısı olsun demekten başka bir seçeneğimiz kalmadı
|
[COLOR="Red"][SIZE="6"]Türkiye'de son gün transferleri[/SIZE][/COLOR]
Pape Diakhate Levante'den Kayseri Erciyesspor'a Alanzinho Trabzonspor'dan Elazığspor'a Alexandros Tziolis PAOK'tan Kayserispor'a Edinho Braga'dan Kayserispor'a Alexandru Bourceanu Steaua Bükreş'ten Trabzonspor'a Guillermo Burdisso Boca Juniors'tan Galatasaray'a Yiğit Gökoğlan Galatasaray'dan Kayseri Erciyesspor'a Cristian Tello Eskişehirspor'dan Elazığspor'a Marek Sapara Trabzonspor'dan Gaziantepspor'a Raheem Lawal Mersin İdman Yurdu'ndan Eskişehirspor'a |
Aslinda djebbour Sivassporun orta saha ya oyuncu ihtiyaci oldugunu gösterdi..... Tabiki Anlayana.
Ayrica aatif böyle oynayacaksa 2 hafta oynamasin belki akli basina gelir. Bellushi bizde olacakti Banko 2.dik hatta feneri zirluyorduk..artik önümüzdeki sezon |
[B]Yapcaz yapcaz son 50 dakika.
Ben bi transferin son anda yetişeceğini düşünüyorum [/B] |
[QUOTE=Gangstayigido;896541]Aslinda djebbour Sivassporun orta saha ya oyuncu ihtiyaci oldugunu gösterdi..... Tabiki Anlayana.
Ayrica aatif böyle oynayacaksa 2 hafta oynamasin belki akli basina gelir. Bellushi bizde olacakti Banko 2.dik hatta feneri zirluyorduk..artik önümüzdeki sezon[/QUOTE] kesinlikle. belluschi gibi topçumuz olsa orta sahada şuan fbnin arkasındaydık.ama biz daha forvetsizken takıma forvet alamıyoruz ki orta saha bekleyelim... |
Jeremmy bokali gelirse super olur hollandaykene gelicegnin yildizi gosteriyiordu bu adamin son vuruslari super
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:39. |