![]() |
Cevap: Süperlig de Transferler
[QUOTE=33sivasli58;797001]Elazığspor , Eskişehirspordan Bülent Ertuğrul u almış... Takımın yaş ortalaması 30 un üzerine çıktı herhalde bülo ne yapmaya çalışıyor acaba :D[/QUOTE]
İşte öyle takımları bile kıskananlar var aramızda yuh diyorum başka da bir şey demiyorum. |
[QUOTE=cenk5821;796868]Kasımpaşa Michael Owen ve Lugano ile görüşme halindeymiş. Sportif direktörlüğede steve mcmanaman için görüşüyorlarmış. Lugano olmazsa jonathan woodgate alacaklarmış.[/QUOTE]
Onlar önce bi kümede kalsın geçen sene Samsunsor döktürüyor diyenler de vardı transferde miy nobre yi alınca konuşanlar vardı |
[QUOTE=ozledımeskıyı;797007]Onlar önce bi kümede kalsın geçen sene Samsunsor döktürüyor diyenler de vardı transferde miy nobre yi alınca konuşanlar vardı[/QUOTE]
Onlar hep var kardeş. Kötü günlerde ortaya çıkarlar iyi günlerde kaybolurlar.İçimizde çok bu tiplerden... |
bu sene kimse iyi transfer yapmadi !
|
[QUOTE=ozledımeskıyı;797007]Onlar önce bi kümede kalsın geçen sene Samsunsor döktürüyor diyenler de vardı transferde miy nobre yi alınca konuşanlar vardı[/QUOTE]
Süperligdeki haberleri paylaştım sadece ben o kadar benim alakam yok onemli olan transferlerin tutması zaten tutmassa biliyoruz sonucun nereye varacağını :D:rolleyes: |
Çok ve pahalı veya sansasyonel topçu almak demek ligi iyi geçirip şampiyonluğa oynayacaksın demek değildir.Önemli olan aldığın topçunun uyum sağlamasıdır.Uyum olmadıktan sonra hikaye arkadaşlar.........
|
FB'de transfer... Hamburg yöneticisi barça maçı sonrası yaptığı basın açıklamasında Milan Badel için fenerle çekiştiklerini söyledi,ilginç olansa daha önceden bu oyuncu hiç gündeme gelmemiş olmaması,bu işi bi sivas bide fb iyi biliyo
|
[QUOTE=HALIL;797080]bu sene kimse iyi transfer yapmadi ![/QUOTE]
Dogru..gs haric kimse iyi/fazla transfer yapmadi.. Mesela antep gencler akhisas gayseri ts bjk ..biz en azindan kadroyu koruduk.. |
Eskişehirspor'un Süper Lig'e çıktığı sezondan bu yana siyah-kırmızılı takımın başarılarında pay sahibi olan oyunculardan Bülent Ertuğrul, Elazığspor ile anlaşmaya vardı.
Elazığspor'un Hollanda kampına katılacak oyuncunun yarın yeni takımıyla sözleşme imzalaması bekleniyor. Transferi konusunda Ajansspor'a özel açıklamalarda bulunan Ertuğrul, "Eskişehirspor'da elimizden gelen çabayı gösterdik. Hepimiz profesyonel futbolcularız. Ekmeğimizin derdindeyiz. Bazı takımlarla transfer görüşmem oldu. Ancak gerek teknik kadro, gerekse Elazığ halkının bana olan ilgisi beni Elazığspor'a yöneltti. El birliğiyle Elazığspor'un hedeflerine ulaşabilmesi için bütün çabayı göstereceğiz. Önümüzdeki birkaç gün içerisinde de Hollanda'daki kampta olacağım" ifadelerini kullandı. Bu arada Elazığspor da Bülent Ertuğrul ile bir yıllık sözleşme imzaladığını Kulübün resmi internet sitesinden yapılan yazılı açıklama ile duyurdu. Açıklamada geçtiğimiz yıl Eskişehirspor'da forma giyen Bülent Ertuğrul ile 1 yıllık sözleşme imzalandığı, futbolcunun bordo-beyazlı takımın Hollanda kampına yarın katılacağı duyuruldu. Açıklamada, ''Bülent Ertuğrul'a Elazığspor'umuzda başarılar dileriz'' denildi.Kaynak:ajansspor |
sımpaşa, geçen sezon ülkesinin Defensor takımında kiralık olarak forma giyen Uruguaylı Pablo Pintos'u renklerine bağladı.
Bonservisi İspanya'nın Getafe ekibinde bulunan 25 yaşındaki Uruguaylı savunmacı, Kasımpaşa ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Futbola Defensor'da başlayan Pablo Pintos, Arjantin'de San Lorenzo forması da giymişti. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:34. |