![]() |
Cevap: Süperlig de Transferler
Medicalpark Antalyaspor, Fenerbahçe’den İlyas Yılmazer ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.
|
[I][B]Trabzonspor, FC Kopenhag’da forma giyen Dame N’Doye’nin transferinde Lokomotiv Moskova şokuyla sarsıldı. Rus kulübü, bordo-mavililerin 6.1 milyon euro teklif ettiği 27 yaşındaki Senegalli golcüyü renklerine kattı.
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in bizzat Danimarka'da görüşmelerde bulunduğu Kopenhag'ın futbolcusu Dame N'Doye, Lokomotiv Moskova ile anlaşmaya vardı. Danimarka kulübü bu anlaşmayı resmi sitesinden duyurdu. İki sezon önce Bursaspor forması giyerken Sercan Yıldırım’a talip olan Rus ekibi, geçtiğimiz günlerde de Burak Yılmaz için Trabzonspor’a 5 milyon euro teklif etmişti. Sercan’dan son dakikada vazgeçen Lokomotiv Moskova, Burak Yılmaz konusunda da bir anda masadan kalkmıştı[/B][/I] Trabzon yine kaldi öyle :D bir sag mi sol mu bir bamba aldilar tamam :D biz halimize sükredelim ;) [B]Hani diyorlar ya... Hayatımı yazsam Roman olur diye... Onların hayatı benim romana önsöz olur ... ![/B] |
[IMG]http://www.ajansspor.com/resimv3/muratYildirim_bursa_poz.jpg[/IMG]
Murat Yıldırım, Timsah oldu.. Bursaspor, Samsunsporlu orta saha oyuncusu Murat Yıldırım ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.. Bursaspor'un resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre, Murat Yıldırım Acıbadem Hastanesi'nde yapılan sağlık kontrollerinin ardından Özlüce Tesisleri'ne giderek, kendisini 3 yıllığına yeşil-beyazlı renklere bağlayan imzayı attı. Kontroller sonucu Murat Yıldırım'da herhangi bir sağlık sorununa rastlanmadı. |
halimize bak diyer takimlarin beceriksizligi ile avunuyoruz bu sene yonetim çok beceriksizlikler yapti bu konuda hepimiz hemfikiriz ben bile bu kadar negatif olmamistim insallah yanilirim ama riza hoca bile yonetimi topa tuttu 2 forvet alamadik bir de kaleci lazim !!!
|
[B]Pablo Mouche (Boca Juniors) --> Kayserispor
Malik Fathi (Mainz 05) --> Kayserispor[/B] |
gökdeniz karadeniz ; kasımpaşa' da.. bu haberi erdal sarılara gülerek göstercem :mad:
|
Bobo Kayserisporla sahaya çıktığı 4 maçta toplam 10 gol atarak yeni sezon öncesi iddiali olduğunu gösterdi.
bizde forvet için papatya falları açıyoruzz.. |
[QUOTE=şahane yiğido;797738]gökdeniz karadeniz ; kasımpaşa' da.. bu haberi erdal sarılara gülerek göstercem :mad:[/QUOTE]
fatih tekke de pili bittikten sonra rusyadan döndü bjk ya geldi.noldu rezil oldu gitti a.gücüne,orduya forma yüzü göremedi. |
[QUOTE=Ferhat06;797743]fatih tekke de pili bittikten sonra rusyadan döndü bjk ya geldi.noldu rezil oldu gitti a.gücüne,orduya forma yüzü göremedi.[/QUOTE]
bişeyi de kabul etsenz olmaz . adamlar alıyr usta. sende al. ne duruyon. kedi ciğer hesabı . barı kabul edın alamadığımızı |
Ismael Assiati --> Gaziantepspor
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:06. |