![]() |
Cevap: Transfer-2014
Bir umut diye siteye girdim ama sonuc husran basimdan kaynar sular akmis kadar oldum yani yeni santrafor haberini gormeyince
|
[I][U][B]SON ANA KADAR HABER BEKLEDİK, GÖRÜŞÜLEN İSİMLER DE OLDU AMA MALESEF HÜSRANA UĞRADIK...SEBEBİ Mİ İŞTE SEBEB:[/B][/U][/I]
[B]yazıklar olsun sözde yöneticilere...Mecnun başkan kadar hiçbiriniz ne fedakarlık yaptınız ne de taşın altına elini soktunuz...Anca tvlerde transferleri yalanladınız, şununla ilgilenmedik bununla görüşmedik dediniz...ayıptır ya CARLOS gibi bir marka gelmişken ve bu durum transferde avantaj olabilecekken sizin gibi suya sabuna dokunmayalım borca girmeyelim anlayışındaki risk almaktan korkanlar yüzünden bu sene ayağımıza gelen fırsatları kaçırıyoruz...yazıklar olsun![/B] [B]YİNE DE ÜMİDİ KESMEK İSTEMİYORUM SON ANDA BİŞEYLER OLMUŞTUR İNŞALLAH...[/B] |
Eğer bir tane bile transfer yapılmadıysa yazıklar olsun konuyla alakası olanlara.
Sahadaki futbolculara , tribünde olan olmayan bütün Sivasspor sevdalılarının haklarına giriyorsunuz. Sahadaki oyuncuların emeklerine döktükleri tere yazık ediyosunuz. Tek kelime : YAZIKLAR OLSUN ! |
2014 devre arası transfer dönemini futbola ve transfere 'yabancı' yöneticilerimizi kadromuza katarak sonlandırmış bulunuyoruz.herkese hayırlı olsun.hem bir işe karışmayın, hem de beceremediğiniz transferleri 'hiç ilgilenmedik' diye lanse edin
|
bir sürü adam gönderip kimseyi transfer edilmediyse yazık.
kaybettiğimiz maçlara bakın takım topu ceza sahasının etrafına taşıyor içeriye aktaramıyor. çünkü kimse yok. oyuncular maharet üstüne maharet ekleyecekler de gol olacak. bence site yönetimi bu konuyu da kilitlesin. artık yaza şu mu gelecek yok pahalıymış; bu mu gelecek yok aslında hiç görüşmemişlermiş diye konuşuruz. |
yarın sabah iyi 2 tane yabancı 1 de yerli transfer haberi almak umuduyla...
|
Yerli transferi 17.30 da bitti coktan haber gelirdi. Umudumuz yabancilardan...
|
1 haftalığına afrikaya gönderselerdi beni bir niasse bulur gelirdim şimdiye...
|
Az önce babası yönetici olan arkadaşımı uyandırıp transfer varmı diye sordum.Transferde 1,2 futbolcu ile ilgilenmişiz bir tanesinin kulubü çok para istemiş bir diğer futbolcuda yıllık Ücretinde indirime gitmemiş.Fiyat da indirim yapılır diye son günü beklemişiz.ama olmamış. altdadaTFFtaradından güncellenen son kadromuz var .Artık transfer olmadı elimizdekilerle idare edecez.
Kadro AATIF CHAHECHOUHE ABDURRAHMAN DERELİ ADEM KOÇAK AHMET ŞAHBAZ AYDIN KARABULUT AYKUT ÖZTÜRK AYKUT EMRE YAKUT BURHAN EŞER CHUKWUDI JOHN UTAKA CICERO JOAO DE CESARE CİHAN ÖZKARA EREN AYDIN FATİH KIRAN FERHAT MACİT FURKAN YILDIRIM HAKAN ARSLAN İBRAHİM SÜRGÜLÜ JAKUB NAVRATIL KADİR BEKMEZCİ KORCAN ÇELİKAY MAHMUT BEZGİN MANUEL MROUAN DA COSTA TRINDADE MEHDİ TEWFİK TAOUIL NİHAT ŞAHİN NİYAZİ BATUHAN SALMAN PEDRO HENRIQUE OLDONI DO NASCIMENTO ÜMİT KURT ZİYA ERDAL [url]http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=28&kulupId=74[/url] |
Entarısı dım dım yar,gelır dıye umdum yar,saat 1 e kadar bekledım,gozlerımı yumdum yar!!!
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:16. |