![]() |
[color=darkred][i][b]EN YORULAN BEN![/b][/i][/color]
|
hayır en yorgun ben kolaymı o kadar şebeklik yapmak sanıyosun sen ayrıca en en özleyen yine ben off offf
|
En çok idda oynayab ben
|
kazanabiliyomusun bari bişeyler
|
[quote=gunay][size=2][color=blue][b]düğününüzde
en cok oynayacak ben+elbeyli[/b][/color][/size][/quote] [size=2][b][i]Gardas benim düğündede oynayacanmı?Düğünü bu yaza yaparım inşallah daha kız bulmadık ama hayırlısı yaza evlenecem....[/i][/b][/size] |
[color=blue][b]ne demek serhan abim... senin dugununde en cok oynayan ben olurum :lol: :lol: :lol:
sen kızı bu dugun olsun yeterki :lol: :lol: [/b][/color][size=6][/size] |
[quote=gunay][color=blue][b]ne demek serhan abim... senin dugununde en cok oynayan ben olurum :lol: :lol: :lol:
sen kızı bu dugun olsun yeterki :lol: :lol: [/b][/color][size=6][/size][/quote] [size=4][b][i]Eyvallah gardasım sizleri seviyorum inşallah...[/i][/b][/size] |
[quote=dostol]En sevmedigim Takim=Pis :twisted: Galatasaray!!!![/quote]
Gardas biras ayip oluyor ben [u]FB´ye [/u]pis Fenerbahce diom u :!: :!: [b]EN yalan yazan Dostol[/b] [color=red][size=2]Dünyada En Güzel Düsler Sivastadir[/size][/color] |
[quote=elbeyli58][quote=dostol]En sevmedigim Takim=Pis :twisted: Galatasaray!!!![/quote]
Gardas biras ayip oluyor ben [u]FB´ye [/u]pis Fenerbahce diom u :!: :!: [b]EN yalan yazan Dostol[/b] [color=red][size=2]Dünyada En Güzel Düsler Sivastadir[/size][/color][/quote] bencede ayıp oluyo bi gsli olarak kınıyorum seni |
[b]EN Fanatik nemesis[/b] (Galatasarayli)
[color=red][size=2]Dünyada En Güzel Düsler Sivastadir[/size][/color] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:00. |