SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Transfer Dosyası (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38028)

babapiton 01.09.2014 12:53

Cevap: Transfer Dosyası

[QUOTE=ci58;918757]Brezilyalı Messi geliyor!
Sivasspor'un Brezilyalı Messi diye bilinen Mazinho ile ilgilendiği öğrenildi.

30 Ağustos 2014 00:07

Sivasspor geçen sezon Japonya'nın Vissel Kobe takımında kiralık oynayan ve bu sezonda da Palmeiras'a geri dönen Mazinho'ya imza attırma aşamasına geldi.
Arap ve bazı İtalyan takımlarının da istediği 1.65'lik "Siyah Messi" için Roberto Carlos'un devreye girmesinin Sivasspor'u avantajlı duruma getirdiği bildirildi.
Kaynak: Fotospor[/QUOTE]

"Anderson Soares da Silva" nihayet da Silva ortaya çıktı şu adamı alacak kadar paramız yoksa zaten vay bizim halimize,kötü haber bu oyuncuyu istiyosak Aydın işi yatmış demektir.Videolarına göre tipik bir vasat Brezilyalı Bireysel oynayan çalım atan,fiziği zayıf,son vuruşu berbat.Hiç yoktan iyidir diyebileceğimiz bir oyuncu.Bakalım ne olacak.

umitfidan 01.09.2014 14:35

[QUOTE=adres58;918758]Araştırma fırsatım olmadi. Ama bu adam forvetse kesinlikle asparagas haber diyebiliriz. Bi ton forvete sahibiz. Diğerlerinin yada Bunun turşusunumu kuracağız. Bize topu alip götüren asist yapan Adam lazim.[/QUOTE]

Adam forvet değil sol açık ve 10 numara pozisyonunda oynayabiliyor ve 10 gol 9 asist ile oynamış geçen sezon.

Ahwettt 01.09.2014 14:39

[QUOTE=babapiton;918761]"Anderson Soares da Silva" nihayet da Silva ortaya çıktı şu adamı alacak kadar paramız yoksa zaten vay bizim halimize,kötü haber bu oyuncuyu istiyosak Aydın işi yatmış demektir.Videolarına göre tipik bir vasat Brezilyalı Bireysel oynayan çalım atan,fiziği zayıf,son vuruşu berbat.Hiç yoktan iyidir diyebileceğimiz bir oyuncu.Bakalım ne olacak.[/QUOTE]

Bak bizim bilinçli Sivasspor taraftarları görmeden hemen kararını vermiş ağızdan transfer demeden istmezükk yaramazz kötü 3. sınıf amatör vs vs. Bize Messide gelse eleştirenimiz çıkar.Ya kardeş bu kadar eleştirmene gerek yokki zaten Yönetim ne yaparsanız yapın transfer yapmıyor. Olmayan görünmeyen transferin neyini eleştiriyorsunuz.

58megayigido 01.09.2014 14:50

Hiiiç ümidim yok

babapiton 01.09.2014 14:50

[QUOTE=Ahwettt;918774]Bak bizim bilinçli Sivasspor taraftarları görmeden hemen kararını vermiş ağızdan transfer demeden istmezükk yaramazz kötü 3. sınıf amatör vs vs. Bize Messide gelse eleştirenimiz çıkar.Ya kardeş bu kadar eleştirmene gerek yokki zaten Yönetim ne yaparsanız yapın transfer yapmıyor. Olmayan görünmeyen transferin neyini eleştiriyorsunuz.[/QUOTE]

Ben ne aldık dedim ne de istemem dedim.Yazdıklarımı yanlış yorumlama.Videolarına göre yorumu yaptım,Bakalım ne olacak dedim.Ama görüşlerine katılıyorum bu dediğin olayı yapan çok.

34MUAMMER58 01.09.2014 14:57

[b]gece 11.30 sularında enaz 900 kişi son dakika transfer süprizlerini bekliyecek ,geçtiğimiz sezon boş yere beklemiştik ,umarım bu gece boşa beklememiş oluruz,kaleci,aydın ve ortasaha transferi bitmiş olur [/b]

Ahwettt 01.09.2014 15:01

[QUOTE=babapiton;918778]Ben ne aldık dedim ne de istemem dedim.Yazdıklarımı yanlış yorumlama.Videolarına göre yorumu yaptım,Bakalım ne olacak dedim.Ama görüşlerine katılıyorum bu dediğin olayı yapan çok.[/QUOTE]

Canım hemşerim kusura bakma ben sadece seni kast etmedim. Ben Sivasspor taraftarlarının genellemesini söyledim. 3.liğden berri maçlara giderim. Mesela dünkü maç türbünde maç izlemeye gitmişiz. kimisi hocalık yapıyor kimisi küfür ediyor kimisi futbolcu gönderiyor.18 20 yaşalrındaki çocuklar liğin ilk maçı olmasına nazaran futbolcu yuhluyorlar. Ayıptır diyen 60 yaşındaki adamı dövmeye kalkıyorlar.Sivasspor yenilmeyecek diye bir kural yokki. Bak dünya Devi Real Madrit bile yenildi.Kıasacası benim demek istedğim şu her şeyi zamana bırakarak Sivassporumuza elimizden geldiği kadar destek olmaktır. Çünkü Başka Sivasspor yok 33 maçıda genelleme bu futbolcular oynacak

ahmet4158 01.09.2014 15:07

varya siteye 10 dk da bir giriyorum bir ses seda varmı diye ama yok yok yok yok

elimizdeki kadroyla idare edeceğiz gibi gözküyor. en ideal bence böyle

kaleci ( artık kim olursa farketmiyor )

toraman costa ümit ziya

cicinho adem

burhan atıf utaka

ahmet ( chriss )

ahmet4158 01.09.2014 15:07

yaşlı maşlı falandamı almıyorlar ya hiç mi adam yok 300 500 verecek kadar

etlidöktürek 01.09.2014 15:08

Gecen sene sezon arasi sabahlara kadar transfer bekledim bu sitede..bugün ise tınnn... Diyorum..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:30.