![]() |
-->: SİVASSPOR:1 Ç-RİZESPOR:0
[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]İlk yarı çok baskılı oynayamadı takım ancak ikinci yarı baskısını artırdı ve neticede golü buduk... Takım her hattıyla gerçekten güzel oynuyordu ancak bugün takımda Mehmet Yıldız ve Musa Kuş bir başka oynadılar... İki futbolcu takımı atağa çıkardı içerde alınan bu üç puan bizim ileriyi daha net görmemizi sağladı... Ancak haftaya Sakarya'dan da puan almalıyız ki bu üç puanın bir anlamı olsun...[/COLOR][/FONT][/B]
|
--->: SİVASSPOR:1 Ç-RİZESPOR:0
Iste bu Gardaslar.
Hepimize hayirli olsun |
[B]Gerçekten zor hava şartlarına rağmen güzel bir maç oldu. İlk yarının başlarında hızlanan kar yağışı ikinci yarıda biraz olsun nefes aldırdı. Yenilebilirdik te. İlk yarı oyunun hakimi bizdik. Ç.Rize ikinci yarıya hızlı başladı ancak kısa zamanda toparlanarak golü bulduk. Golden sonra Rize paniğe kapıldı elimize geçen fırsatları cömertçe harcadık. Yeni transferimiz Ivan Petkov Cvetkov son 20 dakikada oynamasına rağmen çok işler yapabileceğini gösterdi. Önüne gelen fırsatta bencillik yapmadı ancak pas verdiği futbolcumuz değerlendiremedi. Hakemin yönetimi pek içaçıcı değildi. Takdir haklarını Rize'den yana kullandı. Netice itibariyle zorlu ve zevkli geçen bir karşılaşmadan 3 puanla ayrılmayı başardık. Bu arada taraftarı da tebrik etmek gerek. Soğuk havaya rağmen takımı yalnız bırakmamışlardı. Kale arkalarının bir kısmı dışında stadda hemen hemen hiç boşluk yoktu.
Tebrikler Yiğidolar.[/B] |
Bu macı iyiki aldık helal olsun sonunda mehmet yıldız muradına erdi insallah bu galibiyet diger haftayada yansır küme düsme hattından tamamiyle kurtulduk rahatladık [COLOR="Red"][/COLOR]
|
Takımı ve yönetimi kutluyorum. İnşallah UEFA'da oynadığımız günleri de göreceğiz...
|
ohhh be rahatladık şimdi önümüzde sakaryaspor var işallah o maçıda alırız
bütün sivas ve sivasspor taraftarlarına helal olsun |
[B][I][CENTER][FONT="Century Gothic"][COLOR="Black"]NE MAÇTI BE EN ÇOK RİZEYİ YENMEMİZ BENİ ÇOK SEVİNDİRDİ..HELE SON DAKİKALAR SKORU ARTIRABİLİRDİK AMA HEM SAHANIN AZİZLİĞİ HEM TOPUN AZİZLİĞİ HEMDE ŞANSSIZLIKLAR NEDENİYLE 1 GOL ATTIK ..BİRDE BU RİZENİN TOPÇULAR ÇOK SET OYNADI MAÇIN BAŞINDA Kİ HOŞGÖÜRÜMÜZÜ BANA GÖRE SUİSTİMAL ETTİLER AMA GEREKEN CEVABI TRİBÜNDEN EN İYİ ŞEKİLDE ALDILAR..[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B]
|
Galibiyetimiz hayirli ugurlu olsun. Inasallah basarimizin devami gelir. Bütün Takimi kutlarim.
|
-->: SİVASSPOR:1 Ç-RİZESPOR:0
[b][i]Maçı radyodan dinliyodum,ps2 oynuyodum gol oldu elimden düştü gol valla çok sevindim.Chetkov'da yapılan yorumlara göre beğenilmiş.Colosimo'da gelince ve bu iki uyum sağladığında çok daha güçlü olucaz.Bu 3 puan çok önemliydi.Daha iyi yerlere gelmek istiyorsak bu tip takımları geçmek lazım bunuda yaptık haftaya Sakarya'yada aynı dersi vermek üzere.Mehmet Yıldız tebrikler aynen devam..[/i][/b]
|
Rize maçı dönüm maçı idi şu an sivaspor çok rahatladı. Başta başkan ve yönetimi hocamız asker Bülent'i. sivas gool gool diye bağıran Taraftarlarımız sğpocularımızı canı gönülden Kutluyorum.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:09. |