![]() |
--->: Sakaryaspor/SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yorumları
[QUOTE=svssnn;188110]sabırlı oynarsak takım halinde oynarsak rahat alırız bol gölü maçı özledim ama sakarya taraftarı bilinç siz dikat etmeliyiz skor 3 1 alırız hakı balili m yıdız[/QUOTE]
[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Black"]Arkadasim Ilk Yazilan Yazilari Okursan '' SAKARYALI 54 '' Nickli Tatangalar Grubunun Uyelerinden Biri Dostane Bir Yazi Yazmis. Ortalik Sakinken Senin Yaptigin Sekilde Böylesi Sözlere Gerek Yok. Zaten Mac Seyircisiz Oynanacak Bari Saha Disinda Giden Hemsehrilerimiz(futbolculari Görmeye ,Resim Cekinmeye, Hos Geldiniz Demeye Gelen Taraftarlar ) Rahat Etsin. Biraz Bilincli Davranalim Unutmayalim Burasi Sadece Sivaslilarin Geldigi Bir Site Degil Ortami Yumusak Tutmaya Gayret Edelim[/COLOR][/FONT][/B] |
-->: Sakaryaspor/SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yorumları
[B][I][FONT="Trebuchet MS"][COLOR="DarkSlateBlue"][I][B]Sivassporun en cok sevdigi maclardan biri olacak böyle maclar tam bizim Sistemimize uyuyor. Sakaryasporun kazanmak icin bize saldiracaklar her gecen dakikada atamayacaklari gol onlari strese sokacak panikleyecekler ve o anda bizim hizli ataklarla rakibin arkasina atacagimiz uzun paslarla sakaryasporu perisan edecegiz golden sonra bize yine suursuzca saldirdiklarina 2,3 ,4 düncü golü atmaliyiz . Ben cok rahat alacagimiz maclardan biri olalarak görüyorum .Bize saldiran takimi cin carpimisa döndürürüz bizim sitilimiz bu sene böyle tam tersi saldirmayan takimlara karsi her zaman problem yasiyoruz BJK saldirdi ne oldu 12 gol pozisyonumuz vardi 1gol atabildik yoksa o tarihi fark BJK nin tarihinden asla cikmazdi [/B][/I][/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
hepinize kadılıyorum sivas
kazanacak |
SAKARYASPOR 1-2 SİVASSPOR
GOLLER: sakaryaspor (16) m'bayo sivasspor (64) mehmet y. (87) p. balili gooooooooooooooooooooooooool |
-->: Sakaryaspor/SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yorumları
SAKARYASPOR 0-5 SIVASSPOR SAKARYASPORUN HIC SANSLARI YOK
|
Sakaryasporumuz:2 Sivasspor 1..........
|
Arkadaşlar yeni gelen habere göre cezasız maçımız ertelendi yani bursa maçına.Anlayacanız sizin maçınızda trübündeyiz vede skor 3-0 sakaryaspor alır
|
sakaryaspor:4
[COLOR="Red"]sivassporumuz[/COLOR]:1 sakaryalı kardeşler hoş geldiniz bu arada. |
-->: --->: Sakaryaspor/SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yorumları
[QUOTE=sakaryalıerkan;188810]Arkadaşlar yeni gelen habere göre cezasız maçımız ertelendi yani bursa maçına.Anlayacanız sizin maçınızda trübündeyiz vede skor 3-0 sakaryaspor alır[/QUOTE]
bu maç tam sivasın yani kontra atak futbol maçı.bence bu maçı birkaç farkla alırız.hele bir de 1 sıfır öne geçersek iş bitti demektir. |
SAKARYA MAÇININ ZOR GEÇECEĞİNİ DÜŞÜNENLERİN YANILACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM.NEDEN DERSENİZ SAKARYANIN HERKESİN SÖYLEDİĞİ GİBİ ARTIK PUAN KAYBINA TAHAMMÜLÜ YOK.BUDA DEMEK OLUYORKİ SAKARYA SALDIRACAK.BAŞKA ÇARESİ YOK ÇÜNKİ BURDA İŞ SİVAS DEFANSINA VE PETKOVİÇE DÜŞÜYOR.SAKARYANIN İLK DAKİLARDA KURDUĞU BASKIYI ATLATIRSAK SİVAS ÇOK RAHAT Bİ ÜÇ PUAN ALIR.SAKARYA SALDIRIP GOL ATAMADIKÇA ARKA TARAFI DAHA FAZLA BOŞALTACAK VE O BOŞ ALANA SİVAS ORTA SAHASI TARAFINDAN BALİLİ NİN ÖNÜNE ATILAN HER TOP SAKARYA KALESİNE GOL TEHLİKESİ OLUR.HELE BİRDE GOL YEMEDEN BİR GOL ATARSAK MAÇI FARKLI KAZANIRIZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:22. |