SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   1967 Genç Taraftarlar Derneği (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=82)
-   -   Mac Fotolari Bursa...1967 Gnc Trftrlr Drng (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=10447)

PurPose58 11.03.2007 16:04

--->: Mac Fotolari Bursa...1967 Gnc Trftrlr Drng

[QUOTE=serhankaburcuk;199484][FONT="Comic Sans MS"][B][COLOR="Navy"]Arkadaşlar lütfen burada artık polemikler olmasın.Bundan bu tür meselelerin burda olmasını istemiyorum.AfkEmre ve Uğur ile yüz yüze konuşarak bu meseleyi hallettim.Bundan sonra bu grup şu kadar öbür grup bu kadar diye bişey yok.Tribüne girildiği zaman herkes birdir.Bundan sonra tribünü bozmak isteyen kimseye izin vermem bu benim babamın oğlu olsa bile....[/COLOR][/B][/FONT][/QUOTE]

[B][I]tamam serhan abi zaten gerekenı gorustuk seninle ;) [/I][/B]

merkez_emre 11.03.2007 16:58

[QUOTE=serhankaburcuk;199484][FONT="Comic Sans MS"][B][COLOR="Navy"]Arkadaşlar lütfen burada artık polemikler olmasın.Bundan bu tür meselelerin burda olmasını istemiyorum.AfkEmre ve Uğur ile yüz yüze konuşarak bu meseleyi hallettim.Bundan sonra bu grup şu kadar öbür grup bu kadar diye bişey yok.Tribüne girildiği zaman herkes birdir.Bundan sonra tribünü bozmak isteyen kimseye izin vermem bu benim babamın oğlu olsa bile....[/COLOR][/B][/FONT][/QUOTE]

[B]

ugur sakın grubumuz hakkında yorum yapma vede sitemizde bi duyuru yaptık ona uy !!!
2) olay halen çözünmemiştir..bu baslık halen 67 gtd topıc altında oldugu sürece afkemre isimli arkadas özür dilemedikçe de çözünmeyecektir..
3 )Bi sorun varsa bunu ugurla değil grubumuzdaki yetkili kimse onunla konusulması gerekecektir...
4 ) gerek mac öncesi aldıgım duyumlar gerekse de bu olayla görüldü ki halen 67dernek merkez tayfa grubuna üstünlük saglamak amacındadır..

unutmadan bi de arkadas '''Biz Su Gelmedi Bu Gelmedi Olaylariyla Ilgilenmiyoruz Biz Vardik Diyoruz '' demiş biz kimin ne oldugunu biliyoruz sizin maca giderkende resimleriniz mevcut biz kimin ne oldugunu biliyoruz....[/B]

58_cebeci_58 11.03.2007 17:09

sivassporun basarısı için trübünlerin herzaman böyle olması lazım.tabi biraz daha dolu.sanki biraz boş gibi deilmi yigidolar.[B][/B]

Yiğiter 11.03.2007 18:29

-->: Mac Fotolari Bursa...1967 Gnc Trftrlr Drng

abi gerçekten süper omuş resimlerrrrrr

sivasli_tufan 11.03.2007 20:48

ellerinize saglik
uzuldum ama bende olamadigim icin bu macta
cok tesekkurler her hafta böyle resimleri paylasirsaniz cok seviniriz.

kapukaya 11.03.2007 23:10

-->: Mac Fotolari Bursa...1967 Gnc Trftrlr Drng

ewet bu hafta inşallah Ankara'dayız....

1967_DERNEK_NAİL 11.03.2007 23:12

[B][CENTER][FONT="Arial Black"][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"][QUOTE=CAGLAYAN;199403][B][I]hayir ben sizin degil pankarti editleyenin ayip ettigini yazdim.[/I][/B][

Ahmet ayıp olacak hiç bişey yapmamış ve bende ahmeti çok iyi tanırm.küfür yok hakaret yok elinizdeki kozu kullanıp çocuğu siteden engellemeyin geçen haftada onlarda aynı bi şekilde bişey yapmıştı 67 den bi kaç taen arkadaş vardı dediği zaman sen neden ilgilenmedin çağlayan abi eğer san karşı bir şey yapıldıysa derneği burdan çekeyim

SAYGILARIMLA.... Nail DOĞAN[/COLOR][/FONT][/FONT][/CENTER][/B]

MADTURK 12.03.2007 00:15

[COLOR="Red"] Anladigim kadariyla taraftar gruplari arasinda bir polemik var...gercekten dikkat edilecek bir durum arkadaslar böyle bir polemigin icine girmek sizide ve bu taraftarida ve bu siteyi yakindan takip edenleri tedirgin eder takim basarili halde yoluna devam edersen türübün cöküse gecmis anladigim kadariyla valla siz bu gidisler küme düsersiniz arkadaslar kendinize ceki düzen verin öyle taraftar gurubunu cekmekle bir birine öyle 1 2 3 4 maddeler siralamakla olmaz... sura sunu yazmanizi beklerdim takimin basarisi türübüne ait diye ama malesef takim basirli siz gruplar basarisiz oluyorsun.. bir an önce cözüm yolunu bulmaniz gerekir umarim bu dusuncelere sahip olan arkadaslar gerekli durumu düzelteceklerdir. buna inaniyorum HEPINIZE BU YOLDA BASARILAR DILERIM [/COLOR]

aykut-akay 12.03.2007 00:25

ELINIZE SAGLIK
GÜZEL RESIMLER

1967_CLuB_MuRaT 12.03.2007 10:03

[QUOTE=1967_DERNEK_NAİL;199616][B][CENTER][FONT="Arial Black"][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"][QUOTE=CAGLAYAN;199403][B][I]hayir ben sizin degil pankarti editleyenin ayip ettigini yazdim.[/I][/B][

Ahmet ayıp olacak hiç bişey yapmamış ve bende ahmeti çok iyi tanırm.küfür yok hakaret yok elinizdeki kozu kullanıp çocuğu siteden engellemeyin geçen haftada onlarda aynı bi şekilde bişey yapmıştı 67 den bi kaç taen arkadaş vardı dediği zaman sen neden ilgilenmedin çağlayan abi eğer san karşı bir şey yapıldıysa derneği burdan çekeyim

SAYGILARIMLA.... Nail DOĞAN[/COLOR][/FONT][/FONT][/CENTER][/B][/QUOTE]

[B]Nail abi Noktayı koymuş ama hala bi işaret yok ?!?![/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:58.