![]() |
--->: ELBEYLİ YİĞİDOLAR
elbeylilere güründen selamlar...
|
ben yıldızelliyim ama tatlıcağı gördüm ..benim arkadaşlarım var MEHMET KAYA ,YUSUF KAYA, SADIK KAYA ÜÇÜDE BİRBİRİNDEN İPNE HAA AMA ÇOK SEVERİM ONLARI..SELAMIMI İLET ..KARDEŞ İSTANBULDAYIM BEN ..
ADIM AZİz [email]dejavu-x@hotmail.com[/email] adresim 05449303313 numaram..istanbul etilerden BOZKURT58 |
eybeylılere selamlar ıı bayramlar
|
ELBEYLİLERİN VE TÜM İSLAM DÜNYASININ BAYRIMINI KUTLARIM...
|
[QUOTE=PRoFeSSioNaL;213389]€LBeyli YİĞİDOLAR yazılarınızı okudum çok beğendim...
ßelki aranızda tanıdığım vardır ama çıkartamıyorumdur kusura bakmayın... €LBeyli YİĞİDOLAR BENDE KAHYALI KÖYÜNDENİM KADIGİLDEN... Not: gardaş_58_paşa dediklerin çok hoş evet oluşturalım....[/QUOTE] S_İ_V_A_s SPOR SEVGİLERİMLE.....!!!1 |
[QUOTE=PRoFeSSioNaL;213389]€LBeyli YİĞİDOLAR yazılarınızı okudum çok beğendim...
ßelki aranızda tanıdığım vardır ama çıkartamıyorumdur kusura bakmayın... €LBeyli YİĞİDOLAR BENDE KAHYALI KÖYÜNDENİM KADIGİLDEN... Not: gardaş_58_paşa dediklerin çok hoş evet oluşturalım....[/QUOTE] S_İ_V_A_s SPOR SEVGİLERİMLE.....!!! |
SLM ARKADAŞLAR BENDE ELBEYLİ HEREKLİ KÖYÜNDENİM FANATİK SİVASSPORLUYUM TÜM YİĞİDOLARA SELAM.
BİZİ BİLEN BİLİR ÇOLUK ÇOCUK DEĞİL. |
[B]eLBEYLI KARDESLERE SELAMLAR SUNARIMM SAYGILARLA[/B]
|
TÜM ELBEYLİ KARDEŞLERİMİZE SELAMLARI SUNARIM..
|
Gardaşlar Bende Elbeyli Akkuzulu köyündenim
Sivassporumuzu destekleyelim, elimizden geldiğince dilimizin döndüğünce en büyük sivasspor, en centilmen takım sivasspor saygılarımla |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:48. |