![]() |
--->: AvGazi Spor
ilk önce av gazispor başarılarının devamı dilerim.3.lig gitmesin temenımdir
|
ben fahri yıldız bende av gazide oynadım mustafa güler.seyit daş ve kara ahmeti iyi tanırım 3.ü takımı tek başına yönetiyorlardı hepsi birer yetenek..başarılarının devamını dilerim sivas spor klübünüde tebrik ederim..başarılarının devamını dilerim
|
avgazispora başarılar dilerim....
|
avgazi spor oynadıkları lıgde basarılar dılerım ınsallah profosyonel lıglerde gormek ıstıyoruz
|
-->: AvGazi Spor
gecekondu selam kardeşim dışarıda yüzbin tarafdar birgün ağlar birgün güler
bizi bu şarkılar oyalar aldırma kartal aldırma gece kondu gençlerbirliği maçına bekliyorum |
--->: -->: AvGazi Spor
[QUOTE=simyacı58;282098]gecekondu selam kardeşim dışarıda yüzbin tarafdar birgün ağlar birgün güler
bizi bu şarkılar oyalar aldırma kartal aldırma gece kondu gençlerbirliği maçına bekliyorum[/QUOTE] we aleykum selam abıcımm ınsallah allah kısmet ederse gencler macında sıwassporumuzun yanında olacazz tabı senınle bırlıkte sen olmasan sıwasta bız ne yaparız hakkın bızde cok abıı |
Kangaldaki 4-3 lük macı unutmuyorum 9 kişiyle 3 - 0 dan 3 3 e getirdik macı ama kendi kalemize attıgımız gol le yenildik :) süper amatöre cıktı lar başarılar bu sene oynayabilirim bu takım da
|
:) Benim qeLecekTeki Takımım insaLLah De mi SehZade .)
|
[B][COLOR="Lime"]Avgazispora basarilar dileriz.Saygilarimla...[/COLOR][/B]
|
[B]Basarılarınızın devamını dıler ılerkı yıllarda 2 lıgdekı sıvasımızı temsıl etmenız temennısı ıle ...![/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:44. |