![]() |
--->: ALTYAPI SEÇMELERİ
Iyi Hos bisey de bu secmeler Avrupadaki Insanlarimiza Üvey Evlat gibi davraniliyo... ben sahsen taa kalkip yazin Izinde Sivas da kendimi denettirmek istiyorum ama benim gittigim zaman niyeyse hic kimse olmuyor... o yüzden siteyle Avrupada ilgilenen Abilerime Sesleniyorum neyapip edin Avrupada bir Sivasspor Secmeleri gerceklestirin, Sivassporumuzun da lehine olan bir organizasyon olacak cünki Avrupada cok yetenek var ve cogu malesef bulunamiyor o yüzden böylesi seylere önem verilmesi gerekiyo...
|
[B]Ben Gideceğim Her Halde Kaç Yaşlar İçin?[/B]
|
2008 de hangi tarihte yapılacakk bizi bi izlesnlerr :D:D
|
[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"]Ya izmirde olmucakmı bu secmeler..en kaliteli futbolcular izmirden cıkıo bilindigi gibi... bende katılmak istiyorum.. bu konu hakkında bilgilendirme yapılırsa sevinirim:([/COLOR][/FONT][/B]
|
abiler cobancesmede de varmıs ıstanbulda ordada var mıdır? lutfen yazın
|
Ankarada var mı acaba 9 yaşında bir oğlum var seçmelere göndermek istiyorum.
|
seçmeler ist da mı olacak sadece
|
[QUOTE=barbaros;221654]lütfen sayın yetkililer ALANYADA DA AÇIN YAZ OKULU.[/QUOTE]
Cok haklisin gardas, Almanyada yasayan sivasli cok var. iyice arastirilmasi lazim. Berlinde oynayan cok var. |
[QUOTE=ZYYZ;221710]Neden bizim altyapımız da Gençlerbirliğininki gibi olmasın. Adamlar altyapıdan yetiştirdikleri oyuncuları satarak bugünlere geldiler. Şimdi istedikleri oyuncuyu alabilecek maddi güçleri mevcut.[/QUOTE]
arkadaşlar size bir gerçek söylemek istiyorum pazar günü seçmelere gittim sivasspor un toplam 1500 kişi başvurmuş.sahada 22 ye 22 maç yaptırdılar zaten hiç kimse maçı izlemedi adambaşı da 60 ytl para aldılar.sahada hakem de yoktu gerçekten |
ARKADAŞLAR
DÜN İST.DAKİ SEÇMELERE GİTTİM TOPLAM 1500 KİŞİ BAŞVURMUŞHERKESDEN 60 YTL TOPLADILAR.ZATEN MAÇI 22 YE 22 YAPTIK.İLK GİTTİĞİMİZDE MAÇI BÜLENT UIYGUNUN SEYREDECEĞİNİ SDÖYLEDİLER.AMA SAHADA BİZİ İZLEYEN HJİÇ KİMSE YOKTU.BÜLENT UYGUNU BIRAKIN SAHADA HAKEM BİLE TYOKTU |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:39. |