![]() |
AGZINA SAGLIK ABİ BU YAZIYI OKUDUKTAN SONRA HERKESİN KENDİ ÜZERİNE DÜŞENİ YAPACAGINA EMİNİM BN KENDİ HATALARIMI ANLADIM İNŞ DİGER ARKADAŞLARDA KENDİ HATALARINI Bİ UFAKTAN DA OLSA DÜŞÜNÜR
|
[quote=kakikli]rüştü elmas ve diğerleri ve bizler...
gurbette heran sivas ı sivasspor u düşlerken sivassporu yaşarken elimizden geldiği kadar maçlara gitmeye çalışırken KİM DEMİŞSE SANAL DESTEK OLMAZ! onlara sesleniyorum:SİZ MAÇLARA GİDİYORSUNUZ DİYE SİVASSPOR SADECE SİZİN DEĞİL SİVASSPOR BİRLİK BERABERLİĞİN ESERİDİR.EMİN OLUN EĞER GURBETTEKİ SİVASLILAR SİVASTA OLSALAR SİZLERDEN DAHA İYİ TARAFTARLIK YAPARLAR.KAÇTANENİZ MAÇA GİDİNCE MAÇ SONUNA KADAR SKOR A BAKMADAN TEZAHÜRAT YAPTI?KAÇINIZ KÜFÜRSÜZ TEZAHÜRAT YAPTI KAÇINIZ GOL KAÇINCA TAKIM KAPTANINA KÜFÜR ETMEDİ.... VS VS VS... TAMAM BİZLER GURBETTEYİZ DİREKT OLARAK DESTEK VEREMİYORUZ AMA SIRA BİZEDE GELECEKTİR... TEK İSTEĞİMİZ BİRLİK VE BERABERLİK... RÜŞTÜ ELMAS GİBİ BİR İNSANA KARŞI YORUM YAPMAK GERÇEKTEN ÇOK AYIP ÇÜNKÜ SİVASSPOR YÖNETİMİNİN YAPMADIĞINI YAPARAK, BİZLERE [url]WWW.SİVASSPOR.COM[/url] SİTESİNİ KAZENDIRMIŞTIR.BENCE O KİŞİ ELİ ÖPÜLECEK ÇOK DEĞERLİ SAYGIDEĞER BİR SİVASLIDIR... [size=2][/size]TEK GERÇEK ***ŞAMPİYON SİVASSPOR***[/quote] BRAVO ARKADASIM GÜZEL YORUMLAMISSIN. ANLAYANA SIVRISINEK SAZ ANLAMAYANA DAVUL ZURNA AZ [size=2]IT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR KISKANANLAR CATLASIN[/size] :lol: |
[quote=sivaslim058][quote=kakikli]rüştü elmas ve diğerleri ve bizler...
gurbette heran sivas ı sivasspor u düşlerken sivassporu yaşarken elimizden geldiği kadar maçlara gitmeye çalışırken KİM DEMİŞSE SANAL DESTEK OLMAZ! onlara sesleniyorum:SİZ MAÇLARA GİDİYORSUNUZ DİYE SİVASSPOR SADECE SİZİN DEĞİL SİVASSPOR BİRLİK BERABERLİĞİN ESERİDİR.EMİN OLUN EĞER GURBETTEKİ SİVASLILAR SİVASTA OLSALAR SİZLERDEN DAHA İYİ TARAFTARLIK YAPARLAR.KAÇTANENİZ MAÇA GİDİNCE MAÇ SONUNA KADAR SKOR A BAKMADAN TEZAHÜRAT YAPTI?KAÇINIZ KÜFÜRSÜZ TEZAHÜRAT YAPTI KAÇINIZ GOL KAÇINCA TAKIM KAPTANINA KÜFÜR ETMEDİ.... VS VS VS... TAMAM BİZLER GURBETTEYİZ DİREKT OLARAK DESTEK VEREMİYORUZ AMA SIRA BİZEDE GELECEKTİR... TEK İSTEĞİMİZ BİRLİK VE BERABERLİK... RÜŞTÜ ELMAS GİBİ BİR İNSANA KARŞI YORUM YAPMAK GERÇEKTEN ÇOK AYIP ÇÜNKÜ SİVASSPOR YÖNETİMİNİN YAPMADIĞINI YAPARAK, BİZLERE [url]WWW.SİVASSPOR.COM[/url] SİTESİNİ KAZENDIRMIŞTIR.BENCE O KİŞİ ELİ ÖPÜLECEK ÇOK DEĞERLİ SAYGIDEĞER BİR SİVASLIDIR... [size=7][/size]TEK GERÇEK ***ŞAMPİYON SİVASSPOR***[/quote] BRAVO ARKADASIM GÜZEL YORUMLAMISSIN. ANLAYANA SIVRISINEK SAZ ANLAMAYANA DAVUL ZURNA AZ [size=2]IT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR KISKANANLAR CATLASIN[/size] :lol:[/quote] [size=2][color=blue][b]kakikli gardasıma imzamı atıyorum... sivaslım gardasıma ekleyecek bir atasözü bulamıyorum gerekenleri yazmıssın :lol: :lol: [/b][/color][/size] |
ABİ BUYAZIN BENCE GEREKLİ YERLERE ULAŞMIŞTIR SEN İÇİNİ FERAH TUT
|
[b]İNTERNET ÇIKTI MERTLİK VE CENTİLMENLİK BOZULDU..[/b]
|
[QUOTE=ultraSivas_58][b]İNTERNET ÇIKTI MERTLİK VE CENTİLMENLİK BOZULDU..[/b][/QUOTE]
sanal kabadayılarımızda oldu :) :) :) |
[QUOTE=gunay]sanal kabadayılarımızda oldu :) :) :)[/QUOTE]
[b]ELİNE KLAVYE Yİ ALAN BAŞLIYOR DÖŞEMEYE BU SANAL ALEM ÇIKTI KABADAYILIKTA BOZULDU...[/b] |
[QUOTE=ultraSivas_58][b]ELİNE KLAVYE Yİ ALAN BAŞLIYOR DÖŞEMEYE BU SANAL ALEM ÇIKTI KABADAYILIKTA BOZULDU...[/b][/QUOTE]
ama sanaldan cıkılacagını bilemiyorlar.... taraftar dedigin kendini stadda gösteriri... klavye basında ne desen kendinden baskası duyamaz... |
[COLOR=Navy][B]Rüştü ve Gökbora kardeşlerimiz yerden göğe kadar haklılar.
İnsanlar Türkiye'de maçları izlemeye gitmiyor da sanki küfür etmeye, kavga etmeye, insanlara hakaret etmeye kısacası belki de bir haftanın stresini, yaşanan sıkıntıları, içlerindeki canavarı burada ortaya çıkarıyorlar. (Bu şekilde olan çok insan var) Ben Sivas'ta yaşadığım dönemde bir kaç kez maçları yakından takip ettim. Yaşadıklarım ve gördüklerimden sonra artık maçlara gitmiyorum. Taraftarlık bu değil gerçekten. Gidip güzel güzel oturalım. Maçımızı izleyelim. Ailemizi de götürelim. Tezahüratlarımızı yapalım. Takımızı destekleyelim. Herkesi fair play'a devet ediyoruz. Sivas'a Sivasspor'a ve yiğidolara bu yakışır. [/B] [/COLOR] |
[QUOTE=Dağcı][COLOR=Navy][B]Rüştü ve Gökbora kardeşlerimiz yerden göğe kadar haklılar.
İnsanlar Türkiye'de maçları izlemeye gitmiyor da sanki küfür etmeye, kavga etmeye, insanlara hakaret etmeye kısacası belki de bir haftanın stresini, yaşanan sıkıntıları, içlerindeki canavarı burada ortaya çıkarıyorlar. (Bu şekilde olan çok insan var) Ben Sivas'ta yaşadığım dönemde bir kaç kez maçları yakından takip ettim. Yaşadıklarım ve gördüklerimden sonra artık maçlara gitmiyorum. Taraftarlık bu değil gerçekten. Gidip güzel güzel oturalım. Maçımızı izleyelim. Ailemizi de götürelim. Tezahüratlarımızı yapalım. Takımızı destekleyelim. Herkesi fair play'a devet ediyoruz. Sivas'a Sivasspor'a ve yiğidolara bu yakışır. [/B] [/COLOR][/QUOTE] [b]Çok güzel bir yazı kaleminize sağlık....[/b] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:31. |