SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   KARAR AÇIKLANDI !! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=12408)

jakobieen 21.08.2007 15:57

-->: KARAR AÇIKLANDI!!!

sakin olun hemşolar, daha maçın kararı açıklanmadı karar sivas lehine 3-0 verilirse, galibiyetten gelen para federasyona verilir ve sivas elindeki 3 puanı ile karlı çıkan taraf olur..
yalnız ben sahada kazanılmamış, hakedilmemiş puanı ne olursa olsun istemem... umarım sivasın cezası kalkar ve maçı Trabzona verirler..

ErdalGüler 21.08.2007 15:58

--->: Ve karar açıklandı!

[QUOTE=BROTHERS58;238925]Trabzonspor'un Sivasspor'la oynadığı karşılaşma hakkında PFSDK'nın kararı beklenirken, Trabzonspor basın sözcüsdü Zeyyat Kafkas, Trabzonspor Kulübü'ne 5 maç seyircisiz oynama cezası ve saha olayları nedeniyle 30 bin YTL, koridorlarda olan olaylar için de 1000 YTL ceza verildiğini söyledi.MAC SONUCU HAFTAYA TESCILLENECEKMIS YANI DAHA UZATACAKLAR[/QUOTE]

ARA Bİ SOĞUSUN PUANIDA TRABZONA VERELİM DÜŞÜNCESİ İLE HAREKET EDİLDİĞİ ORTADADIR. OLAYLARDAN SONRA PFDK 2 DEFA TOPLANDI VE HALA MAÇ PUANI KONUSUNDA BİR KARAR AÇIKLAMADI. BURADA SİVASSPORA KARŞI BİR ART NİYET OLDUĞU VE TRABZONUN KOLLANDIĞI HİSSİ İSTER İSTEMEZ AŞİKARDIR. DOĞAL OLARAK 3 PUANIN BİZE VERİLECEĞİ KONUSUNDA PEKTE ÜMİDİM YOKTUR.

Abdullah DuMaN 21.08.2007 15:58

-->: KARAR AÇIKLANDI!!!

5 maç az< olmuş........................

atp5858 21.08.2007 15:58

--->: KARAR AÇIKLANDI!!!

ARKADAŞLAR TARBZON HALUK ULUSOYUN KANATLARI ALTINDA HEM BİZİM TOPÇULARA (3KİŞİ) 1 ER MAÇ CEZA HEM SAHA OLAYLARI DİYE 250000YTL PARA CEZASI ADALETE BAK ÜSTÜNE ÜSTLÜK MAÇIN TESCİLİNİ TRABZONA VERECEK BUNLAR HİÇ UMUTLANMAYIN O YÜZDEN ARAYI SOĞUTUYORLAR SİVAS NİRE TRABZON NİRE ADAMLARIN ADI 4 BÜYÜK DİYE ANILIYOR DUA EDİN BİDE SAHA KAPAMA CEZASI VERMEDİLER
O YÜZDEN KENDİ EVİMİZDEKİ MAÇLARDA LÜTFEN KÜFÜRSÜZ TEZAHÜRAT YAPALIM SADECE KENDİ YİĞİDOLARIMIZI COŞTURALIM ADIMIZ YİĞİDO ONA GÖRE
ALLAH YİĞİDİN HAKKINI YEDİRMEZ ELBET BİYERLERİNDEN ÇIKARIR SAYGILAR

merkez_ismail 21.08.2007 16:03

Tek kelıme Haluk Abılerı Varken hıc Bısı Olmaz Onlara

selanikli58 21.08.2007 16:06

ADALETİN VARMI FEDARASYON,KÖTÜLERE MÜKAFAT,DAYAK YİYENE CEZA VERDİN.FEDARASYON TS. DEMEKTİR DEMEKKİ.

sivaslı yıldız 21.08.2007 16:16

Bu ceza mı şimdi ts ye.. :confused: inanılır gibi değil..

İlerki haftalarda Haluk Ulusoy'un arkasında olduğu, gözü gibi koruyup kolladığı takımların birinden herhangi bir seyirci bi futbolcuyu öldürse dahi şaşırmamak lazım, bu karara göre..

esrarengiz61 21.08.2007 16:16

[QUOTE=merkez_ismail;239034]Tek kelıme Haluk Abılerı Varken hıc Bısı Olmaz Onlara[/QUOTE]

başlatma beni haluk abinden ne zman hayrı oldu bize o şeref yoksunun...size verilen 250.000 YTL gerçekten çok fazla ona katılıyorum...

bizim aldığımın 5 maç seyircisiz oynama cezasınıda hakettik onada bişey demiyorum amaa 3 puan bizim hakkımız yok öyle yağma...

izmirliyigido 21.08.2007 16:19

Bu haksızlık yerde kalmayacak. Dayağı yiyen biz, darp edilen biz, mağdur oaln biz, ceza alan bizim futbolcular ve üstüne üstlük Trabzonsporun aldığı cezanın 8 katından fazla para cezası alan yine biz. Yemin ediyorum, Trabzonspor'a yıllardır sempatim vardı, tutmasam bile Avrupa'da falan başarılı olması için dua ederdim şimdi nefret ediyorum.

sizirli58 21.08.2007 16:21

böyle sacmalikmi olur ya trabzonun sahasinda mac bizim futbolculara saldiriyorlar (ama derlerini aldilar)cezanin büyügü bize kesiliyor.
sivasspor olarak cevabimiz rakip takimlari yenerek vermek daha güzel olur ben insallah fener maciylada baslariz...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:12.