SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   SİVASSPOR' UN YENİ OTOBÜSÜ GELDİ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=13841)

altuntas58 03.11.2007 13:06

-->: --->: -->: --->: SİVASSPOR' UN YENİ OTOBÜSÜ G

[QUOTE=BOUN;268970]Allah Allaaaah, şimdi adam zaten takıma şehirler arası otobüs olarak bunu gönderdim demiyor ki, ufak tefek işlerde taşıma için kullanılabilecek bir midibüsü almış takıma hediye etmiş. Bunda garipsenecek, anlaşılmayack bir taraf yok. Ayrıca bazı arkadaşların bu yardımdan dolayı bir teşekkürü eirgeyerek bir takım saçma sapan sorgulamalara girişmelerini anlayamadım. Bir bakarsınız Sivasspor'a neden kimse yardım etmiyor denir, birisi yardım eder bu defa nerden, nasıl, ne amaçla, vs vs sorular yöneltilir. Yani kendisi beş kuruş vermez, vereninde hangi hınzır(!) niyetle verdiğini tartışır. Bizim insanımızı anlamak zor iş be!

Ben tekrardan Sayın Mustafa SARIGÜL'e teşekkür ediyorum, sağolsun varolsun...[/QUOTE]

Başka söze gerek görmüyorum işte size genc bir kardeşimden bu işin özeti

seyyyah58 03.11.2007 13:39

--->: SİVASSPOR' UN YENİ OTOBÜSÜ GELDİ

BOUN´isimli üyeden Alıntı
Allah Allaaaah, şimdi adam zaten takıma şehirler arası otobüs olarak bunu gönderdim demiyor ki, ufak tefek işlerde taşıma için kullanılabilecek bir midibüsü almış takıma hediye etmiş. Bunda garipsenecek, anlaşılmayack bir taraf yok. Ayrıca bazı arkadaşların bu yardımdan dolayı bir teşekkürü eirgeyerek bir takım saçma sapan sorgulamalara girişmelerini anlayamadım. Bir bakarsınız Sivasspor'a neden kimse yardım etmiyor denir, birisi yardım eder bu defa nerden, nasıl, ne amaçla, vs vs sorular yöneltilir. Yani kendisi beş kuruş vermez, vereninde hangi hınzır(!) niyetle verdiğini tartışır. Bizim insanımızı anlamak zor iş be!

Ben tekrardan Sayın Mustafa SARIGÜL'e teşekkür ediyorum, sağolsun varolsun...

Başka söze gerek görmüyorum işte size genc bir kardeşimden bu işin özeti
---------------------------------
kaynağım nerden alındığımı merak eden arkadaşa en güzel cevap verilmişdir.

ÇILGINLAR-58 03.11.2007 13:44

[B][COLOR="Red"]neyse bunada sukur yaw BUNU ALAMAYANLARDA VAR AMA DAHA GUSEL OTOBUSLERDE GORMEK ISTERIZ[/COLOR][/B]

kozalak 03.11.2007 15:25

yaa kendi ilçemin belediye başkanı diye solemıyorum sarıgül iyi çaılıyo :D

şişli/fulya mah..

özsivasli1903 03.11.2007 15:29

sagolsun sayin sarigül sivasa her zaman destek cikiyo

handsome5867 03.11.2007 15:51

arkadaşlar bu otobus A takıma deil paf takıma verilecekmiş

serifagca 03.11.2007 20:19

Sarıgül'e teşekürler. [url]www.facebook.com[/url] da yiğido grubu açıldı katılmanız bekleniyor. Türkiye görsün kaç yiğido var.

yigidolar06 03.11.2007 20:42

-->: --->: -->: --->: SİVASSPOR' UN YENİ OTOBÜSÜ G

[QUOTE=BOUN;268970]Allah Allaaaah, şimdi adam zaten takıma şehirler arası otobüs olarak bunu gönderdim demiyor ki, ufak tefek işlerde taşıma için kullanılabilecek bir midibüsü almış takıma hediye etmiş. Bunda garipsenecek, anlaşılmayack bir taraf yok. Ayrıca bazı arkadaşların bu yardımdan dolayı bir teşekkürü eirgeyerek bir takım saçma sapan sorgulamalara girişmelerini anlayamadım. Bir bakarsınız Sivasspor'a neden kimse yardım etmiyor denir, birisi yardım eder bu defa nerden, nasıl, ne amaçla, vs vs sorular yöneltilir. Yani kendisi beş kuruş vermez, vereninde hangi hınzır(!) niyetle verdiğini tartışır. Bizim insanımızı anlamak zor iş be!

Ben tekrardan Sayın Mustafa SARIGÜL'e teşekkür ediyorum, sağolsun varolsun...[/QUOTE]BU İŞLERİN ADINI DOĞRU KOYALIM SAĞ GÖSTERİP SOL KOYMUYALIM. BU OTÜBÜS SİVASSPORA YAKIŞMIYOR OKADAR.BU OTÜBÜSLE DEPLASMANA GİDİLMEZ.SARIGÜL BİLE SEÇİM TURUNA CIKMAZ. EN KIRAL OTÜBÜSÜ YOLLASIN O ZAMAN GÖRÜM ŞİŞLİ SİVASLI SEÇMENLE DOLU HATIRLATIRIM BAŞKANA

yusam58 05.11.2007 17:15

harikaymiş otobüs sarigüle teşekküler yigidolarada başarilar inşallah şampiyon oluruz bulent uygurada başarilarin devamini dilerim ben yusam58

NUMAN 58 06.11.2007 10:11

çok tşk. ederiz sayın şişli belediye başkanına. bu duyarlılığı sivasta işletme otobüs firmalaraına inşallah örnek olur.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:48.