![]() |
sivas sampiyon olamazsa
ben dokulen sonbahar yapraklarinin ezilmesinin cikardigi o hisirtiyi hic ozlemeyecegim cunku: biliyorumki artik ilk bahar gelmeyecek kuslar cik cik otmeyecek agaclar yesilin tonlarini guclu yapraklarina parlatamiyacak sadece huzun yani sonbahar hakim olacak exTRsivas birdaha asla var olmayacak |
[QUOTE=extrasivas]sivas sampiyon olamazsa
ben dokulen sonbahar yapraklarinin ezilmesinin cikardigi o hisirtiyi hic ozlemeyecegim cunku: biliyorumki artik ilk bahar gelmeyecek kuslar cik cik otmeyecek agaclar yesilin tonlarini guclu yapraklarina parlatamiyacak sadece huzun yani sonbahar hakim olacak exTRsivas birdaha asla var olmayacak[/QUOTE] vayy bee guzel olmus tabi gercekten sen yazdiysan |
wayy be herkes elinden geleni yapmıs yazmı bişiler bi ben bişi yapmıyom..helal size...
|
[QUOTE=dagci]vayy bee guzel olmus tabi gercekten sen yazdiysan[/QUOTE]
ne yapmaya calisiyorsun anlamis degilim. ilgi cekmeye calisiyorsan bravo arkandan baya konustum yani iyi ilgimi cektin |
[QUOTE=KARAMAN][CENTER][B][COLOR="Red"]Merhaba sevgili Gönüldaşlar ve yöndaşlar;
"şiir senin mi?" diyen arkadaş tahkike ihtiyaç duymuş belli ki;haklı da.. Şiirin altında yer alan "www.kadirkaraman.com" site adresi gözünden kaçmış belli ki...Şiir elbette bize ait bir şiir, kendimize ait olmayan şiir altına imza atcak kadar insanlıktan uzak değiliz... Şiiri okuyan ve mesaj yazan herkese gönül dolusu sevgi ve saygılarımla...[/COLOR][/B][/CENTER][/QUOTE] GÜZEL ŞİİR..AÇIKLAMAYI DA ŞİİRDEN SONRA YAPSAYDIN HURAFE SORULARA CEVAP VEREMENE GEREK KALMAZI.. TEŞEKKÜRLER.. |
[QUOTE=extrasivas]sivas sampiyon olamazsa
ben dokulen sonbahar yapraklarinin ezilmesinin cikardigi o hisirtiyi hic ozlemeyecegim cunku: biliyorumki artik ilk bahar gelmeyecek kuslar cik cik otmeyecek agaclar yesilin tonlarini guclu yapraklarina parlatamiyacak sadece huzun yani sonbahar hakim olacak exTRsivas birdaha asla var olmayacak[/QUOTE] [B][I][U][CENTER][COLOR="MediumTurquoise"]DAMAR YAPMIŞSIN BE BİRADER..HARİKA ELİNE KOLUNA SAĞLIK..[/COLOR][/CENTER][/U][/I][/B] |
canımız kanımız yiğidomuz gururumuz sivasımız sivassporumuz....
|
kardeşim döktürmüşün ya fena şiir
|
SİVASSPOR’A
[B][CENTER][COLOR="Red"][FONT="Georgia"]SEVDA SİVAS SEVDASI
Anadolu'nun solmaz gülü Sivas değil mi? Yüreği sonsuzluğun sevdasıyla yoğrulan Yiğitlerin obası, cesurların ocağı. Memleket sevdasının külü sivas değil mi? Düşse yere, vakarlı durüşuyla doğrulan Hürriyetin kaynagı,istiklalin bucağı. 05.02.06 [url]www.hasbihall.com[/url][/FONT][/COLOR][/CENTER][/B] |
-->: SİVASSPOR’A
[FONT="Arial Black"][/FONT]eline diline gözüne saglik üstadim cok güzel olmus yürekten olmus....
sagolasin.... [COLOR="Teal"][U][I][B]slmlar Özsivasli Bugra...[/[/B][/I][/U]COLOR] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:09. |