SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   ALKIŞLARLA GÖNDERECEĞİZ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=15476)

degırmendereli6 03.01.2008 16:49

--->: KARANFİLLİ KARŞILAMA

suc sızınle muhattap olanda tamam haklısınız bu konu burda kapanmıstır mac gunu gorusureuz byy

NAUGHTYBOY58 03.01.2008 16:58

-->: KARANFİLLİ KARŞILAMA

[B]qÖrüşürüz qÜZel KArdeşim qÖrüşürüz En ßuyuk Traßzon Uşağım :D:D:D[/B]

puar 03.01.2008 17:53

sivasspor canımız
kırmızı beyaz kanımız
yiğidodur namımız
doğuştan sivaslıyız...

Bortecine23 03.01.2008 18:30

herkes hakettıgı gıbı yasar tahrıge gelmeyın bıze yAkısanı yapalım kafii macın olimpiyatta olması cok ıyı umarım sahayı doldurururz gs nın yapamadıgını yaparız ve ben ınanıorum yaparızz.selamlarr

alem_halil 03.01.2008 20:11

yav ts li taraftarlar şimdi ortamı bizmi geriyoruz sizmi geriyosunuz yazılarınızı okudum valla bu yazılar daha önce başarılar sivasspor yazan kişilere benzemiyo...ne olduda döndünüz...herşey olacağına varır sivaslı halkı sizdenmi korkacak...bakın ortamı gerecek laflar yazacaksanız lütfen siteden ayrılın yok maç günü hak eden kazansın olayı şanpiyonlukta size başarılar derseniz başımızın üstünde yeriniz var..

yigido_furkan 03.01.2008 22:19

-->: KARANFİLLİ KARŞILAMA

gelın gorun nolacaksa alayına gelip alayına gidersin neyse su alay 10 15 kısı toplanıyolar alay oluyo biz size en iyi cevabı sahada ve tribünde verecez

toraman-elli8 04.01.2008 12:27

trabzonlular klawye delikanlığı yapmayın gelin de taraftar görün gelin de ADAM GİBİ ADAM nasıl olunur onu öğrenin..

SenSetik 04.01.2008 13:05

[QUOTE=degırmendereli6;293153]suc sızınle muhattap olanda tamam haklısınız bu konu burda kapanmıstır mac gunu gorusureuz byy[/QUOTE]

haftalardır bizim uşağa kızıyorum yaptığınız işmi diye. ama senin gibiler girip ortalığı karıştırıyor onlar ne yapsın.

ondan sonra çıkıp milliyetçilikten bahsetmeyin koçum.anadoluculuk yapmayın.önce aynaya bakın neden sizden başka trabzonu tutan birilerinin başka şehirde olmadığını anlayın. siz bu kafayla bi 50 sene daha beklersiniz şampiyon olmak için.

kendinize nasıl yakıştırıyorsanız öyle gelin. ama seviyeniz belli oluyor yazdıklarınızdan.

Allah trabzonda oynayan futbolcuya sabır, sizlerede akıl nasip etsin İNŞALLAH..

degırmendereli6 04.01.2008 13:41

sen once sıtendekılerı sustur 15 16 yasındakı cocuklar ahkam kesıyo bazı sıtelerde ortalıgı gherıyosunuz bızım kımseden korkumuz yok en buyuk delıkanlılık efendılıktır haddını bılen merttır vatan bolunmez tektır cumhurıyet ıcınde cumhurıyet kuran anmerttır ne mutlu türküm diyene

SenSetik 04.01.2008 13:49

[QUOTE=degırmendereli6;293391]sen once sıtendekılerı sustur 15 16 yasındakı cocuklar ahkam kesıyo bazı sıtelerde ortalıgı gherıyosunuz bızım kımseden korkumuz yok en buyuk delıkanlılık efendılıktır haddını bılen merttır vatan bolunmez tektır cumhurıyet ıcınde cumhurıyet kuran anmerttır ne mutlu türküm diyene[/QUOTE]

"rakip taraftarlar hoşgeldiniz" bölümünden trabzonspor konusuna bak anlara neler yazdığımı, söylediğimi görürsün.ben önce çuvaldızı kendime iğneyi başkasına batırırım.kimse sütten çıkmış ak kaşık değildir. ben anlara sana ettiğim laflardan daha ağırlarını söyledim belki, ama yazdıklarınızı okuyunca ben bile çileden çıktım. yaptığınız şey çok yanlış. böyle bir kavga olsa bundan zararlı çıkanın sadce Sivasspor olacağını mı sanıyorsun.

zaten iki şehrin adı da çıkmış dokuza inmez sekize. bari biz birbirimizin halinden anlayalım.yav artık ben bişey yazmıyacağım.çünkü kimse bişey anlamıyor. bıktım valla , parmakalrıma yazık oluyor.

ne diyeyim Allah hepimize akıl fikir versin ..........................................

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:28.