![]() |
--->: Bundan sonra ss'liyiz!
[QUOTE=udolu44;302241]kardeşler bende malatyasporluyum ama süperligde sonuna kadar sivassporu destekliyorum tekrar şampiyonluk yolunda bşarılar[/QUOTE]
eyvallah kardeş. sivasspor veya başka bir anadolu kulübünün şampiyon olması hepimize yarayacak. her takımın şampiyon olabileceğine inanması için bir örnek ortaya koymak gerekli. |
[QUOTE=dino61;298817][B]trabzonspor taraftarı(ydık) olarak bundan sonra ss'liyim avatarı da deiştiriyorum forma da alıcam sivasa destek içim myway dostumdur o bana getircek trabzondan sivasli herkese sevgiler[/B][/QUOTE]
gardas tek sen sivassporlu dil sin artık tüm türkiyr gercegi ögrenecek amazamnalaaa :D |
[QUOTE=Trabzonluyuzbiz;298972]trabzonsporluyuz şartlar gereği üçezikleri yıkmak için şuan en iyi durumda sivas bu yüzden yiğidoyu destekliyorum kendi adıma..[/QUOTE]
Ben Sivaslı'yım ve 30 seneden fazladır TRABZONSPOR'luyum.Her zaman TRABZON'lu hemşehrilerimden övgü duydum.Bizler de SİVAS'lı olarak lütfen şaşırmayalım.Ve bu kardeşlerimize hoş geldiniz diyorum.Nasıl TRABZONSPOR bir dönemi başlattı ise SİVAS da şu anda aynı yoldan gidiyor.Gelen arkadaşların her zaman başımız üstünde yeri vardır. |
[COLOR="DarkSlateBlue"][FONT="Fixedsys"]ARAMIZA HOS GELDIN O ZAMAN:d:d[/FONT][/COLOR]
|
bizler için ne gurur verici bi durum arkadaşlar alışılmış 3 büyükten sonra sivasımızın lider olması inş bu böle devam eder mutlu sonra ulaşırız...
|
aramıza hoşgeldin kardeş........
|
tam zamanında geçmişsin sivasspora... istanbula gelirsen sana söz bi kahve ısmarlım ;)
|
[B]ben ta ne zaman dedim sivası tutuorum die ve boş çıkmadığını gördüm bu hafta gsyi yenip nası oratalığı karıştırıcak göreceksiniz...[/B]
|
dogru yoldasın..................
|
son hafta fenere bişeyler yaparsınız artık trabzonda ;)
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:51. |