SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   BİLETLER SATIŞTA (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=15806)

etzel1967 16.01.2008 19:35

--->: BİLETLER SATIŞTA

istanbuldaki yiğidoları tüm türkiyeye gösterelim...

burak_baykal 16.01.2008 19:40

-->: BİLETLER SATIŞTA

[B]KARŞILAŞACAĞIMIZ TAKIM,BİLET FİYAT BİLETİDE BELLİ OLMUŞ.BİZE KALAN ANCAK SİVASSPORUMUZU GİDİP OLİMPİYATTA DESTEKLEMEKK OLACAK.SADECE KURU KURUYA MAÇ ALINMIYOR.OYUNCULARIMIZIN BİZİ ORADA GÖRMESİ DESTEĞİNİ BEKLEMESİNİ İSTİYOR.NE KADAR TARAFTAR O KADAR GÜZEL BİR FUTBOL İLE SİVASSPORUMUZ OLİMPİYAT STADINDAN GALİBİYETLE AYRILMAKTIR.İSTANBULDAKİ TÜM TARAFTARLARIMIZI OLİMPİYATA BEKLİYORUZ.İNŞALLAH BU MAÇIDA ALACAĞIZ.TÜM TARAFTARLARI YİĞİDOLARI DESTEKLEMEY DEVAM ETSİNLER.[/B]

ertor58 16.01.2008 19:46

--->: İBB-Sivas Maçı Biletleri Biletix`te…

[QUOTE=SİVASLI GÜZEL;300328]istanbuldaki sivaslı olarak gecinenler nankör sivaslıdır[/QUOTE]

sen ne saçmalıyosun ya istanbuldaki nankör sivaslılar 2 günde 2.5 trliyon topladı verdi sivasspora. neden nankörmüş istanbulda yaşayan sivaslılar?

dogukan58 16.01.2008 19:50

herkese tesekkur ederim :D........................

yigidomustafa58 16.01.2008 19:53

[B]evet bende buldum 10 ytl den satışa sunulmuş...[/B]

Yigido_Burak 16.01.2008 19:53

[B]Arkadaslar Hoş Karsılayın ßeni Fiyatlar Önceki Maclara Göre uygun Ama Ulaşım Zor ..!:S Şimdi ßelediyeden ßekliyoruz.Stata Sivas Taraftarına Otobus Tahsis Etmelerini:S[/B]

Yigido_Burak 16.01.2008 19:57

[QUOTE=SİVASLI GÜZEL;300328]istanbuldaki sivaslı olarak gecinenler nankör sivaslıdır[/QUOTE]

[B][I][U]Git ßurdan Sen Kendini Ne Zannediosun İStabuldaki Sivaslılar Senden Daha Cok Düşünüyor Memleketini Memleketinin Takımını Senden DAha Cok Destek Verior..o Kadar Parayı ßabanın Hayrınamı Verdi ßu Kadar ınsan Sivas Sporumuza Verdi Sivaslılar ßunu YAPAnlar SSSSSİİİİVVVVAAAASSSSSLIIIIII ßiLader Konustuklarına Dikkat Et KAybol Git... Ezilirsin ßurda Vatan HAinisin Sen:@[/U][/I][/B]

dogukan58 16.01.2008 19:59

bu hafta insallah uzun bi moladan sonra maçta olacagım simdiden heyecan bastı insallah gollerle heyecanımızda pekisir

Yigido DogaN 16.01.2008 20:00

[QUOTE=Haberler Benden;300534]bu maçta 5 bin kişi kesin olur.c.tesi ters bi gün.iş güç için gelmiş zaten hemşerilerimiz.resmen iş saatine verilmiş bir maç.

cumartesi 13:30
vay anam vay

neyseki yiğido tükenmez.[/QUOTE]

VALLA KATILIYORUM DOSTUM...
CAKALLAR SIVASIN ONUNU TIKAMAK ICIN MALESEF HER YOLU DENIOLAER BAKIN BEN VE BENIM TAYFA IS SAATINDE OLDUGU ICIN MACIN IKINCI YARISINA GIRECEGIZ ANCAK BOLE SEY OLURMU YAAW AKSAM 5 OLAYDIK BAK NOLUYODU ITOGULLARI ...
AMAA YIGIDOLARI KIM TUTARKI HEEEEEYT TARAFTAR GORSUN SEVGILI CICI BASINIMIZ..OLIMPIYATTA GORUSMEK DILEGIYLE BAGCILAR SIVASLILAR DERNEGININ ONUNDEN ARABA KALKACAKTIR BAGCILAR VE CIVARIDA KALANLAR ICIN DUYRULUR EYVALLAH..

dogukan58 16.01.2008 20:01

valla biz iki saat iizin alıp maç sonrası tekrar çalismayı düşünüyouz tek yol bu bizim açimizdan Allah diger yigidolara sans ve kolaylık versin

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:12.