SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Sitemiz Hakkında www.sivasspor.com (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=11)
-   -   ÜYELİK HAKLARINA SINIR LÜTFEN (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=16336)

KARAMURAD 11.05.2008 00:30

--->: ÜYELİK HAKLARINA SINIR LÜTFEN

Hakaret etmediği sürece herkes üye olup tartışabilmeli...

Bu site Sivasspor'a ait diye sırf Sivassporluları barındırmak hem yanlış olur, hemde imkansız birşey...

Saygılarımla...

58 memo 11.05.2008 00:44

yeter artık
tamam sitemizi seviyoruz ama rakipler siteye girip her türlü rezilliği yapıyor
birde çift takımlı üye istemiyoruz
nicki başka,avatarı başka olan üyeler

mdeniz58 11.05.2008 01:15

-->: ÜYELİK HAKLARINA SINIR LÜTFEN

Rumuz'unun altında Yasaklı üye yazıyor ama adamlar hala mesaj gönderip,sivas ve sivasspora hakaret edebiliyorlar. Bu nasıl site yönetimi anlayamadım. Artık bu üyelik işi adam akıllı bir şekilde yapılsın.Arkadaşıma katılıyorum.5 dk.üye olan biri 6.ncı dakikada mesaj yazamasın. Yorum yazabilmek için belli kriterler ve belli bir zaman süresi getirilsin.

myway 11.05.2008 01:21

-->: ÜYELİK HAKLARINA SINIR LÜTFEN

[B][QUOTE=mdeniz58;364667]Rumuz'unun altında Yasaklı üye yazıyor ama adamlar hala mesaj gönderip,sivas ve sivasspora hakaret edebiliyorlar. Bu nasıl site yönetimi anlayamadım. Artık bu üyelik işi adam akıllı bir şekilde yapılsın.Arkadaşıma katılıyorum.5 dk.üye olan biri 6.ncı dakikada mesaj yazamasın. Yorum yazabilmek için belli kriterler ve belli bir zaman süresi getirilsin.[/QUOTE]

Yanlisiniz var yasakli uyeler mesaj yazamiyor bir daha..

Saygi sinirlari icinde herkes goruslerini yazabiliyor bu sitede...[/B]

ertor58 11.05.2008 11:02

dün yine sitemizde düşmanlarımızın 4 koldan hakaretlerine maruz kaldık. sanki yol geçen hanı üye olan hemen yazabiliyor forumda. hiç değilse bir kaç gün üyelik onayı bekleseler.

murteza 13.05.2008 23:15

Ben yeni başlık açma hakkı istiyorum. Bir şey tartışmak istediğimizde hep belli başlı konularda mı yapacağız bu işi.

titizyiğido 13.05.2008 23:24

[QUOTE=ertor58;310421]DEĞERLİ SİTE YÖNETİMİ HANGİ TAKIMLA OYNASAK RAKİP TARAFTAR GİRİP ÜYE OLUYO HEMEN FORUMLARDA YAZMAYA BAŞLIYO BURDA BİZE KÜFREDİYO TAKIMIMIZA LAF ATIYO SATAŞIYOR BENİM ÖNERİM ÜYELİK TARİHİNDEN İTİBAREN BELLİ BİR SÜRE GEÇMEYEN ÜYELER FORUMLARDA YAZAMASIN

ÖRNEĞİN ÜYELİK TARİHİNDEN İTİBAREN 1 AYINI DOLDURAN ÜYELER YAZABİLSİN. MAÇINA GÖRE GÜNLÜK ÜYE OLUP BİZE SATAŞMASINLAR. ÇOK RAHATSIZIM BU KONUDAN DOLAYI.[/QUOTE]

ben ertor kardeşime sonuna kadar katılıyorum ve site yönetiminin buna bi çare bulmasını istiyorum

----------

tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

titizyiğido 13.05.2008 23:31

[QUOTE=ertor58;310421]DEĞERLİ SİTE YÖNETİMİ HANGİ TAKIMLA OYNASAK RAKİP TARAFTAR GİRİP ÜYE OLUYO HEMEN FORUMLARDA YAZMAYA BAŞLIYO BURDA BİZE KÜFREDİYO TAKIMIMIZA LAF ATIYO SATAŞIYOR BENİM ÖNERİM ÜYELİK TARİHİNDEN İTİBAREN BELLİ BİR SÜRE GEÇMEYEN ÜYELER FORUMLARDA YAZAMASIN

ÖRNEĞİN ÜYELİK TARİHİNDEN İTİBAREN 1 AYINI DOLDURAN ÜYELER YAZABİLSİN. MAÇINA GÖRE GÜNLÜK ÜYE OLUP BİZE SATAŞMASINLAR. ÇOK RAHATSIZIM BU KONUDAN DOLAYI.[/QUOTE]

ben ertor kardeşime sonuna kadar katılıyorum ve site yönetiminin buna bi çare bulmasını istiyorum

----------

titizyiğido 13.05.2008 23:32

sonuna kadar katılıyorum kardeş

----------

sivaslı-elif 13.05.2008 23:40

[B][COLOR="RoyalBlue"][U]katılıyorum çünkü her maçın arkasından aramıza kendini bilmez üyeler katılıyo bunlar yorumlarda kendini gösterdiği gibi özel msj olarakta hakaretlerde bulunuyo bu nedenlerden dolayı üyelikte sınır olması çok ii olur[/U][/COLOR][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:56.