SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   TEK GRUP,TEK SES PROJESİ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=17208)

EFSANE_YENİÇERİ 08.03.2008 12:37

--->: TEK GRUP,TEK SES PROJESİ

[COLOR="Black"][B]konuyu açtımki grup liderlerimiz bir gün ayarlayalım ve bu birleşme işini ciddi ciddi konuşalım bir sonuca bağlayalım diye fakat grup liderlerimizin umrunda değil hayatında 3-5 kere maça gelmiş insanlar senelerdir benimle deplasmanlara gelen,aç kalıp bilet alan,cami avlularında uyuyan insanlara akıl veriyor isim vermek istemiyorum ama yorum yapanlar adam gibi yorum yapsın benim yıllardır tribünde omuz omuza oldugum kardeşlerime laf etmesin....[/B][/COLOR]

yigido_furkan 08.03.2008 12:57

-->: TEK GRUP,TEK SES PROJESİ

eger birlesme olmadigi surece bu haftaki macta ankaraguclu taraftarlar gelirse taraftar ustugunu alacak ve 90 dk takimini kendi sahasindaymis gibi destekliyecek biz ise sadece izleyecegiz

sinan-58 08.03.2008 13:05

-->: --->: TEK GRUP,TEK SES PROJESİ

[QUOTE=EFSANE_YENİÇERİ;330016][COLOR="Black"][B]konuyu açtımki grup liderlerimiz bir gün ayarlayalım ve bu birleşme işini ciddi ciddi konuşalım bir sonuca bağlayalım diye fakat grup liderlerimizin umrunda değil hayatında 3-5 kere maça gelmiş insanlar senelerdir benimle deplasmanlara gelen,aç kalıp bilet alan,cami avlularında uyuyan insanlara akıl veriyor isim vermek istemiyorum ama yorum yapanlar adam gibi yorum yapsın benim yıllardır tribünde omuz omuza oldugum kardeşlerime laf etmesin....[/B][/COLOR][/QUOTE]

haydi başkanlar gun belirleyin en kısa zamanda toplanılsıon bir kara alınsın ankaragüzü maçından once olursa iyi olur adamlar gelip bizim statı inletmesinler

rsimsek 08.03.2008 14:41

arkadaşlar hep söyleniyor birleşme konuları ama bir gelişme yok.lütfen grup liderleri bir araya gelsin ve anlaşsınlar.bizim ne eksiğimiz var ötekilerden

Abdullah DuMaN 08.03.2008 16:14

-->: TEK GRUP,TEK SES PROJESİ

[QUOTE=EFSANE_YENİÇERİ;327574][COLOR="Black"][B]Abilerim,kardeşlerim,arkadaşlarım stadımızın her köşesinde bulanan grupların haddi hesabı kalmadı 10 kişi 20 kişi olan bi grup kuruyor.
Birleşme konusu daha öncede sitemizde defalarca konuşuldu,tartışıldı fakat hiçbir yere varılamadı çünkü şartlar olgunlaşmamıştı,
bugün baktığımızda gruplarımızın liderleri birleşip yönetimin yanına gitme yanlısı fakat bir başlangıç gerekiyor gruplarımızın liderlerinin,yetkililerinin tekliflerini düşüncelerini bu konuya yazmalarını rica ediyorum.
artık birleşerek yönetimin karşısına çıkalım yönetim birleşme oldugunda gerekli desteği vereceğini defalarca söyledi...
haydi TEK GRUP,TEK SES olalım.[/B][/COLOR][/QUOTE]

AYNEN KATILIYORUM BENDE ................. ÇOK DDOĞRU Bİ KONU YA BASMIŞSIN

yeniceri_can 08.03.2008 17:40

[QUOTE=EFSANE_YENİÇERİ;330016][COLOR="Black"][B]konuyu açtımki grup liderlerimiz bir gün ayarlayalım ve bu birleşme işini ciddi ciddi konuşalım bir sonuca bağlayalım diye fakat grup liderlerimizin umrunda değil hayatında 3-5 kere maça gelmiş insanlar senelerdir benimle deplasmanlara gelen,aç kalıp bilet alan,cami avlularında uyuyan insanlara akıl veriyor isim vermek istemiyorum ama yorum yapanlar adam gibi yorum yapsın benim yıllardır tribünde omuz omuza oldugum kardeşlerime laf etmesin....[/B][/COLOR][/QUOTE]

herkes bi taraftan emir veriyor sanki kendi ellerindeymiş gibi.
biride çıkıp demiyorki ya arkadaşlar boşuna çenenizi yormayın (!) bu iş olacaksa kendi ellerinde die.
abi herkes burada içimizde olmasada yorum yapıyor.
ben bu işin içinde olan biri olarak karşı oldugumu gene dile gitiriyorum..

FALÇATA 58 08.03.2008 17:48

BENCEDE EN DOĞRUSU GRUPLAR BİRLEŞSİN VE TEK BİR YERDEN MARŞLAR SLOGANLAR ATILSIN

FALÇATA 58 08.03.2008 17:48

TABİ İLLAKİ BİZDE EŞLİK EDECEĞİZ :)

Agcalli 08.03.2008 18:22

Kesinlikle böyle bir proje başarıya ulaşamaz. En azından şimdilik imkansız.

zaralım 58 08.03.2008 18:30

valla TAM DESTEK HEP DESTEK.

BİR OLALIM DİRİ OLALIM

WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:20.