![]() |
[b]Türkiye Türkiye duy sesimizi
İşte bu Sivasın ayak sesleri Sivasla kimse başa çıkamaz Manisa manisa kolla kendini... GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYORUZ...[/b] |
bu sana mesaj sana serhann
kocum fazla kaptirma kedninii bakiyorumda sitenin en fanatigi sen sinn lann
biraz arta kalan zamaninda bir kiz bulda evlendirelim seni yoksa bu gidisle bekar kalacan loooooo |
[QUOTE=MADTURK]kocum fazla kaptirma kedninii bakiyorumda sitenin en fanatigi sen sinn lann
biraz arta kalan zamaninda bir kiz bulda evlendirelim seni yoksa bu gidisle bekar kalacan loooooo[/QUOTE] [b]EVDE KALDI SERHAN:D[/b] |
Ilk Galibiyet
ilk 3 puanimiz tüm camia,miza hayirli losun devami gelecek insallah
|
[QUOTE=MADTURK]kocum fazla kaptirma kedninii bakiyorumda sitenin en fanatigi sen sinn lann
biraz arta kalan zamaninda bir kiz bulda evlendirelim seni yoksa bu gidisle bekar kalacan loooooo[/QUOTE] [b]Yok kardeşim bekar kalmam sen merak etme...Biz doğuştan fanatiğiz sende bilirsin ya beni...BİZ SİVASSPORLUYUZ....[/b] |
[QUOTE=ultraSivas_58][b]EVDE KALDI SERHAN:D[/b][/QUOTE]
[b]Ben evde kalmam oğlum sen kendini düşün beni boşver Arif bile nişanlandıki...[/b] |
daha nice üç puanlara...
|
[QUOTE=ilteriş58]daha nice üç puanlara...[/QUOTE]
[b]İnşallah...Seri bu hafta Vestel maçı ile devam edecek inşallah...[/b] |
inşallah abi bu takım böyle oynarsa karşısında ne vestel durabilir ne de diğerleri...
|
[QUOTE=serhankaburcuk][b]Türkiye Türkiye duy sesimizi
İşte bu Sivasın ayak sesleri Sivasla kimse başa çıkamaz Manisa manisa kolla kendini... GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYORUZ...[/b][/QUOTE] YER GÖK SİVAS DİYE İNLEMELİ CUMARTESİ GÜNÜ... |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:24. |