SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   ÜÇ MAÇ NAKLEN YAYINDA (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=17498)

yigido Atilla 24.03.2008 23:45

--->: ÜÇ MAÇ NAKLEN YAYINDA

[B]Kasimpasa macindan itibaren sampiyonluga oynayan 4 takimin maclarini Lig tv canli vermeli. !!!! sebebine gelince Kimi sampiyonluk icin mücadele verirken Digeri canla basla düsmemek icin canla basla mücadele veriyor Sikeyi ortadan kaldirmak adina Bu 4 takimin maclarini Lig tv canli yayinlamali.

Fenerbahce - Galatasaray - Sivasspor - Besiktas[/B]

dogansarli58 24.03.2008 23:50

-->: ÜÇ MAÇ NAKLEN YAYINDA

Benim anlamadığım olay neden hala Trabzonun maçlarının gösterildiği..Adamlar ligi bitirmiş hiçbir iddiaları yok hala daha onların maçı gösteriliyor...Sivasımız şampiyonluğa oynuyo ama maçları yeri geldiğinde gösteriliyo..Bende bunu anlamıyorum

fatihada58 25.03.2008 00:11

[QUOTE=astaravisa;338284]arkadaşın biri yazmış. bunlar doğru yol falan bulmadı.
Sivasspor Kasımpaşa haftasında BJK - FB maçıvar
Sivasspor Kayseri haftasında GS TRABZON maçı var.
BJK SIVAS VE GS SIVAS MACLARINI ZATEN VERMEK ZORUNDA..

bu haftalar bitince bizi yine vermeyecekler bunlar kesin![/QUOTE]

Gardaşımda doğruları yazmış.Bizim maçların zaten en az 5tanesini verecekler yani tepkimizden dolayı değil çünkü derbiler var bizim bjk,gs maçımız var.Geriye kalan haftalardada ancak bölye devam edersek ve son hafta şampiyonluğu kutlayacaksak verirler.Bu arada inşallah seneye bir çözüm yolu bulunur sadece sivasspor için değil diğer anadolu kulüplerinin maçlarıda canlı yaynılanır.Tabi bizim için önemli olanı sivasspor ama bir yiğidoya yakışmaz biz yırttık diğerleri düşüsün diye.Biz hakkımızı ararken diğer kulüplerde yanımızda olacak bizde onlara araken yanlarında olacaz...

abircan 25.03.2008 09:33

MECBUR KALDIKLARI İÇİN ÇÜNKÜ FİKSTÜR ÖYLE DİYOR YOKSA SİVASA KIYAK OLSUN DİYE DEĞİL

dragon_58 25.03.2008 12:57

[QUOTE=cem;336114]KASIMPASA İLE OYNUCAMIZ HAFTA BJK FB MACI VAR..KAYSERI ILE OYNUCAMIZ HAFTA GS TRABZON MACI VAR...BJK SIVAS VE GS SIVAS MACLARINI ZATEN VERMEK ZORUNDA..[/QUOTE]

+ 1967
:D:D:D:D
.

akifeker 25.03.2008 13:09

yaw aynı konuyu önce ben açmıştım adını değiştirip yenı açmışlar benim konuyu silmiş leer:(

Buraq58 25.03.2008 15:12

[B]güsel haber takımımızı canlı canlı izleriz.[/B]

bozkurt187 25.03.2008 16:45

sonunda lig tvde sesimizi duydu

altuntas58 25.03.2008 16:48

-->: ÜÇ MAÇ NAKLEN YAYINDA

Bizim macımızı neden vemezler anlamakta güclük cekiyorum

sampiyon_yigit 25.03.2008 19:55

cem´isimli üyeden Alıntı
KASIMPASA İLE OYNUCAMIZ HAFTA BJK FB MACI VAR..KAYSERI ILE OYNUCAMIZ HAFTA GS TRABZON MACI VAR...BJK SIVAS VE GS SIVAS MACLARINI ZATEN VERMEK ZORUNDA..

ABIM valla bende onu aramistim burda gormeden kesin dedim derbiler var buyukler buyuklerle oynuyo onun icin demistim bide baktim tam dedigim...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:55.