SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Kasımpaşa/Sivasspor Maçı Tahmin ve Yorumları (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=17530)

svsloveturan 25.03.2008 12:01

--->: Kasımpaşa/Sivasspor Maçı Tahmin ve Yorumları

brz zorlanırız ama bülent işini bilir 70ten sonra bitane atarız onlar açık vermeye başlar sonrada gelsin goller.2.3.4...

acakislalimahoni 25.03.2008 12:22

bu maç eğer olimpiyatta olsaydı abartmıyorum macın pazar olmasından dolayı en az 40 bin sivaslı bu maçı izlerdi bu da istanbul klüplerine cok önemli bir mesaj olurdu bence
federasyonu ve Mecnun başkanı bu konuda kasımpaşa klübüne talepte bulunmaya cağırıyorum,
biz zaten şampiyon olduk

58 memo 25.03.2008 12:45

1-0 olsun bizim olsun
maçı kazanacağımızdan endişemiz yok
500 kişi nereye sığacağız yahu:rolleyes::rolleyes:
maçı olimpiyata alsınlar
herkes rahat rahat maçını izlesin..

SenSetik 25.03.2008 13:08

KASIMPAŞA LİGDEN DÜŞECEK...
DÜŞERKEN HASILAT YAPABİLECEĞİ SON MAÇ....
AKILLARI VARSA OLİMPİYATA MAÇI ALIRLAR..
BÖYLECE TARAFTARLARINADA KENDİ SAHASINDA FARKLI YENİLGİ İZLETMEMİŞ OLURLAR...

4-0

apache batu-LA 25.03.2008 18:16

arkadaslar dusuncenızde haklısınız ama mac semtte...az bılet werılmıs ondada haklısın ama bızım tarafa bılet almaya kalkmayın arkadaslar gayet acık we dosthane sekılde soyluorum...Allah a emanet... sıwasa basarılar...

merkez_ismail 25.03.2008 18:27

[QUOTE=apache batu-LA;338645]arkadaslar dusuncenızde haklısınız ama mac semtte...az bılet werılmıs ondada haklısın ama bızım tarafa bılet almaya kalkmayın arkadaslar gayet acık we dosthane sekılde soyluorum...Allah a emanet... sıwasa basarılar...[/QUOTE]

[B]nıye kardesım sızın tarafa bılet almıyalım anlamadım kı egfer verılen yer yetmıyorsa her taraftan bılet alırız gerekırse protokolude ısgal ederız ...![/B]

Apaçiler 1921 25.03.2008 19:54

[QUOTE=merkez_ismail;338652][B]nıye kardesım sızın tarafa bılet almıyalım anlamadım kı egfer verılen yer yetmıyorsa her taraftan bılet alırız gerekırse protokolude ısgal ederız ...![/B][/QUOTE]

arkadasımın dedıgı gıbı dosthane bı sekılde mac ızlemek ıstıyosanız bole bı sey yapmazsınız....

Apaçiler1921 25.03.2008 20:03

[QUOTE=merkez_ismail;338652][B]nıye kardesım sızın tarafa bılet almıyalım anlamadım kı egfer verılen yer yetmıyorsa her taraftan bılet alırız gerekırse protokolude ısgal ederız ...![/B][/QUOTE]

kardesm size bellı bi yer verilmiş yetmıyorsa o bisim sorunumuz deil ama eger siz illa kasımpaşa tarafında alcaz diosanız kendı bilceniz iş o zman bsm istedıgımız o dosthane macı isleyemeyız;)

GokhanTurna 25.03.2008 20:09

[QUOTE=Apaçiler1921;338717]kardesm size bellı bi yer verilmiş yetmıyorsa o bisim sorunumuz deil ama eger siz illa kasımpaşa tarafında alcaz diosanız kendı bilceniz iş o zman bsm istedıgımız o dosthane macı isleyemeyız;)[/QUOTE]

Holiganmısınız Kardeşim Siz..Bizim Taraftarlar Kargaşa Ortamı Yaratmaz...Rakip Taraftarlarla En İyi Şekilde Geçiniyolar...

merkez_emre 25.03.2008 20:10

dostmusunuz dusman mı yanımızdamısınız karsımızdamı belli degil hem sivaslıları stadımıza bekleriz diyorsunuz hem bızım taraftan almayın olay cıkar dıyorsunuz...ben sahsen beklerdim ki 3 buyuk dısı bır takımın bu haldeyken beraber ızleyelım macı diye ama tabi karar sizin anadoluda bizim arkamızda olan cok takım var...

macı alıcaz inş.
sizede 2.lig de basarılar

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:27.