![]() |
-->: NE O KÜSMÜYÜZ?
Taraftarlar, takımlarının maçlardan sonra kendileriyle sevgi yumağı oluşturmamasına tepki gösterdi ve "Takımımızı yine tribünlere istiyoruz” dediler.
Yiğidolar, “Takımımızın bize küsmüş gibi bir görüntüsü var. Biran önce bu konuya yanıt ve çözüm bekliyoruz” dediler. Büyük bir başarı yakalayarak zirve yolunda ilerleyen Sivasspor’da taraftarlar arasında ‘Küslük’ konusu gündeme geldi. Çünkü Sivasspor ikinci yarı ile birlikte taraftarlarını selamlayayı es geçmeye başladı. Ligin ilk yarısında Sivasspor takımı her maç sonrasında taraftarlarıyla maç sonrasında ‘Resimdeki’ gibi sevgi yumağı oluşturup galibiyetin coşkusunu paylaşırdı. Ancak ikinci yarının başlamasıyla birlikte Sivassporlu futbolcular taraftarlarıyla alışıla gelmiş bu görüntüyü vermemeye başladı. 4 Eylül Stadyumu’nda oynanan son 5 maçtır futbolcular taraftarların tezahüratlarına rağmen, tribünlere taraftarları selamlamaya ve sevincini paylaşmaya gitmemesi tepki görmeye başladı. Taraftarlar 90 dakikanın bitimi ile futbolcuların soyunma odasının yolunu tuttuğunu belirterek, “Ne oluyor anlamadık. Takımımızın bize bir tepkisi var gibi görünüyor. Futbolcular bizlere biraz eleştiri de bulunuyor. Haklı olabilirler ama, yinede bizleri selamlamalılar. Takımımızı yine tribünlere istiyoruz” dediler. Sivassporumu ankaradaki maçlarında tribünlere geliyorlar sivasta niçin gelmemişler bilemiyorum ama seyircinin maç bitiminde takımı tribüne çağırması gerekir herşeyide onlardan beklemeyin birazda siz çabalayın bakın o zaman nasıl geliyorlar |
--->: NE O KÜSMÜYÜZ?
sanki çok şey yağmışız gibi nasıl bir taraftarımız var anlamıyomki sesiniz çıkmıyo vallaha haftaya çarşı bizi gene susturacak bari çarşıdan rica edelim de sivasspor lehine tezahürat yapsın bizimkiler çekirdek yiyecek zaten zaten bjk nın şampiyon olacağıda yoq gelsin sivas için bağırsınlar
|
BUGÜN KASIMPAŞA MACIMIZ VAR İSTANBULDA 9 DA BİR KİŞİ SİVASLI DİYE ÖVÜNÜRÜZ BAKALIM KAÇ KİŞİ MAÇA GİDECEK GÖNÜL İSTERKİ GERÇEK TARAFTARIMIZ (OTURUP ÇEKİRDEK YEMEYEN) STADI DOLDURSUN TARAFTARA 90 DAKİKA DESTEK VERSİN. ŞAMPİYONLUK YOLUNDA TAKIMIZ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR MAÇ. HADİ İSTANBULLUYİĞİDOLAR SADECE 2 SAATİNİZİ AYIRIN FUTBOLCU KARDEŞLERİMİZE BUGÜN BAYRAM OLSUN BÜTÜN SİVASLIYA. SİZ DESTEK VERİRSENİZ ONLARDA CEVABINI VERİR..ÖLMEK VAR DÖNMEK YOK ŞAMPİYONLUK EN ÇOK BİZE YAKIŞIR.. SON SÖZÜMÜZ SİVAS SPOR.
|
[QUOTE=SLHKZ;339972][B]Hocam Adam Gibi Destek Veremiyoruz ki takımımıza, %70'imizin tek yaptığı şey oturup çekirdek yemek, bir hata anında futbolcularımıza hakaret etmek. Onlarda bunu farkında artık.[/B][/QUOTE]
her kelimesine katılıyorum arkadaşım,sivas seyircisinin balon olduğunu futbolcularda anladı artık. |
-->: NE O KÜSMÜYÜZ?
[B]inş taraftar da sana küserek cevap vermez sivassporum...o zaman halin yamandır...[/B]
|
yav olimpiyatta istanbul maçına gittik her kafadn ses çıko kimi alttan bağıro kimi üstten bağıro..bir tribün lideri yok bişi yok böle taraftarlık olmaz liderler birleşin kulak verin bu çağrımıza
|
arkadaşlar bu küsükünlük manisa-sivas maşındada gözlendi tamam futbolcular haklı olabilir ama deplasmanda onları yanlız bırakmayan taraftarı en azından bir arkasını dönüp selamlamaları gerekir biz bunu manisa maçında yaşadık gol sevincini bile taraftarıyla paylaşmadılar
|
arkadaşlar lütfen deplasmanlardaki maça sivastan taraftar istemiyoruz manisa maçında sivastan maçı izlemeye gelen bir kişi tezehurat yapan taraftalara susun ben maçı izliyip çekirdek yemeye geldim dedi
|
[CENTER][B]Dün ki maçta takımın küskün olmadığını bizzat gördüm. En azından deplasman taraftarına, dahada kısıtlar isek [COLOR="Red"]İstanbul Taraftarına [/COLOR]karşı bir küskünlük yok ;)
İvan son golde biranda yönünü değiştirerek tribüne yöneldi. Maç bitiminde bütün [U]Takım[/U], ardında da bütün [U]Yönetim [/U]bizlere ayrılan kısmın önüne gelerek [COLOR="red"][U]Kırmızı-Beyaz Şampiyon-Sivas[/U][/COLOR] tezahuratı yaptık... Bizleri kırmayarak yanımıza gelen [U]Takımımıza[/U] ve başta [U]Başkanımız[/U] olmak üzere [U]Yönetim Kurulumuza[/U] teşekkür ederim...[/B][/CENTER] |
[QUOTE=sensetik;339979]futbocu taraftara küsemez....
futbolcu para kazanıyor taraftar para veriyor... bir kulübün sahibi ne başkan,ne futbolcu nede teknik heyettir.. BEN KÜS OLDUKLARINI DÜŞÜNMÜYORUM... ARTIK MAÇLAR STRES YÜKLÜ VE DAHA FAZLA YORULUYORLAR.. HEM RUHEN HEM BEDENEN.. BELKİ DE SEBEBİ BUDUR.[/QUOTE] kuser haklilarda ne bu ya hepsinin amaci ayni degilmi neden daha ayrimcilik yapiyorlar yapmayacaksin abicim herkes el ele omuz omuza germesi gerekki basari gelsin bülent hocamizin yaptigi gibi hocamiz kadar bizde taraftarlarda omuz omuza verse basari icten degil |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:04. |