SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Bülent Uygunla ilgili TS sitesinde açılan başlık (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=17718)

merkez_emre 31.03.2008 19:19

--->: Bülent Uygunla ilgili TS sitesinde açılan ba

adamlar dunya kufur etsın demedıklerını bırakmasınlar biz hala trazbon abi diye dolasalım yok böyle birsey

GokhanTurna 31.03.2008 19:22

[QUOTE=muhsin koçak;342377]ben o yorumların tamamını okudum ve kendimce bir sonuç çıkardım;trabzon camiası biz(sivasspor) şampiyon olacak diye yusuf yusuf ediyorlar,dua mua hikaye,kimsenin kimseye dua ettiği falan yok.[/QUOTE]

[B]Haklısın Adamlar Anadoludan Şampiyon Çıkcak Diye Yusuf Yusuf Oldular..Eger Biz Şampiyon Olursak Trabzonsporun Büyüklügü Gidermiş Öle Diolar..Bu Yüzdende Anadoluya Destek Vermiolar[/B]

Tirabizonsipor 31.03.2008 20:37

Genelleme yapmayalım arkadaşlar. O foruma yazmayan pek çok Trabzonlu sizinle beraber. Size destek yazanlar dışlanmaktan çekindiği için herkes yazamıyor. Bizim gibi açıkca yazanlarda malesef hedef tahtasına oturtuluyoruz ve dışlanıyoruz :(

xremix 31.03.2008 20:50

[QUOTE=Tirabizonsipor;342454]Genelleme yapmayalım arkadaşlar. O foruma yazmayan pek çok Trabzonlu sizinle beraber. Size destek yazanlar dışlanmaktan çekindiği için herkes yazamıyor. Bizim gibi açıkca yazanlarda malesef hedef tahtasına oturtuluyoruz ve dışlanıyoruz :([/QUOTE]

senin gibi düşünenler her zaman delikanli,diğerleri ise Türk futbolunu baltalayan ve seviyesiz açıklamalarda bulunmuşlar,Buraya kadar Sivasspor dişi ile tırnağı ile geldi ,SİVASSPOR tüm ANADOLU'nun ruhu ve önderi olacak İstanbul hegamonyasına son verecek TRABZON ve SİVAS her zaman kardeş olacak bütün hainlere rağmen..!!!

okan27ank 31.03.2008 20:51

DUYUN BU SESİ........
HERKES BİRLEŞMEDEN YANA DEMEKKİ ORTADA BİR LİDER EKSİKLİĞİ VAR . MEVCUT GRUPLARIN ÇEKİRDEK TARAFTARI VAR . MAÇLARA BİLETLİ GİRMEK ŞARTI İLE MARATON TÜRÜBÜNÜDE TEK BİR GRUP ALTINDA TOPLANALIM . BU GRUBA İSMİDE SİVASSPOR.COM DA OYLAMAYA SUNARAK BULALIM . SİTE YÖNETİCİMİZ RÜŞTÜ ABİYE BU KONUDA BÜYÜK İŞ DÜŞÜYOR. KENDİSİNE HERKES SAYGI VE SEVGİ GÖSTERMEKTEDİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM. TARFTAR GRUPLARININ LİDERLERİ İLE TOPLANIP KİMSENİN HAKKINI YEMEDEN VE YENİ OLUŞACAK TRİBUNUN LİDERLİĞİNİDE KENDİSİ ÜSLENEREK BİR OLUŞUM İÇERİSİNE GİRELİM. HADİ ABİ YAP Bİ GÜZELLİK MADDİ MANEVİ SÖZ ARKANDAYIM.SİVASLI KARDEŞLERİM BU KONUYU DEGERLENDİRİRSENİZ VE DESTEK VERİRSENİZ İNANIN OLUR BU İŞ.
HERŞEY SİVASSPOR İÇİN.

Tirabizonsipor 31.03.2008 21:00

[QUOTE=xremix;342465]senin gibi düşünenler her zaman delikanli,diğerleri ise Türk futbolunu baltalayan ve seviyesiz açıklamalarda bulunmuşlar,Buraya kadar Sivasspor dişi ile tırnağı ile geldi ,SİVASSPOR tüm ANADOLU'nun ruhu ve önderi olacak İstanbul hegamonyasına son verecek TRABZON ve SİVAS her zaman kardeş olacak bütün hainlere rağmen..!!![/QUOTE]
Sana aynen katılıyorum kardeşim

alper58 31.03.2008 21:00

Sivas'ın şampiyonluğu, Trabzonspor efsanesinin bitişidir.Yayın gelirleri, medya da ayrılan yer, yeni nesil taraftar vs.

hahaha böle yazmıslar ha sunu bileydiniz kardeşimmm...

tanju_58 31.03.2008 21:35

bu topicin kapatılmasını istiyorum.büyük takımlar bir maça takılı kalmaz.biz kalmıyoruz.trabzonsporlu bencilce düşünen taraftarlarada tavsiyemdir...

yigidoo 31.03.2008 21:40

Hoca cok kurnaz bir aciklama yapmistir gurbanlar, onu hoca sizlere lig sonu aciklar bakin onun her lafinin altinda bir seyler yatiyor unutmayin. eger onun hesaplari ligin sonuna kadar kayipsiz gitmek,eger o olursa FB son maciTS le bunlarin bir biriyle alacak vede verecek hesaplari var 96 senensinden, gaye TS havaya sokmak.TS alsin maci Sivasspor Sampiyon olur, en kötü ikinci olur.
Hoca bilir isini.
Sampiyon Sivasspor

izmirliyiğido35 31.03.2008 21:50

kimse bülent hocaya bişey diyemez o işini bilir
adam kötü mü yapıyo anadoludan şampiyon çıkarmaya çalışıyo

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:17.