![]() |
--->: YİĞİDO`YA DESTEK
ADAM 100 EURO YANİ 200 MİLYAR YARDIM ETTİ, BUNU HERKES YAPAMAZ, NASILSA BUNU BİLE ELEŞTİRİYORLAR AZ DİYE O ZAMAN SİZDE İMKANINIZ KADAR VERİNDE GÖRELİM BUNLARI YAZAN ARKADAŞLAR HİÇ 5 YTL.YARDIMDA BULUNDULARMI ACABA
|
[B]Allah razı olsun ne diyelim...[/B]
|
-->: YİĞİDO`YA DESTEK
[B]Gurbetci kardeşimizden allah razı olsun hiç vermese ne diyecektik sağolsun var olsun 100 bin dolarda az para değil herkes bu bu gurbetci kardeşimiz gibi olsa sivassporumuzun sırtı yere gelmez[/B]
|
LOTODAN CIKAN PARANIN 93 DE BİR İNİ WEREREK COK DA BUYUK BİŞİ YAPMAMIŞ BENCE AMA YINE DE SAĞOLSUN TABİ Kİ..
AZ COK DEMEDEN WERMEK EN GUZELİ TABİ.. |
-->: YİĞİDO`YA DESTEK
yiğidoya şampiyonluk yolunda maddi manevi destek hap destek tam destek
[url]www.furkankoca.com.tr.tc[/url][QUOTE][IMG]http://www.furkankoca.com.tr.tc[/IMG][/QUOTE] |
sivasli hemserime tesekkur ederim bagislarindan dolayi herkesin boyle duyarli olmasi katkida bulunmasi gerekir maddi veya manevi tutarin onemi yok yeterki bagislansi. tekrar tesekkurler hemserim.
|
[B]SAOLSUN VAROLSUN İŞADAMIMIZA ADAM AZ OLSUN DEMEMİŞ AZDA OLSUN VERMİŞ BİŞİLER DİĞER VERMEYENLER ALSINLARDA OKUSUNLAR BU HABERİ OKUSUNLARDA UTANSINLAR BİRAZ...[/B]
|
Arkadaşlar elştiri yaparken biraz insaflı olalım
insanlarımızın kalbini kırarak,küstürek biryere varamayız. kaldıki hemşehrimizin yaptığıbağış koskoca sivas camiasının yaptığı s.m.s kampanyasına eşit miktarda yardımyapıyor, bunun karşılığı olarak eleştiri alıyor...el insaf. ben olsam şöyle yapardım,böyle yapardım!!bunlar boş laflar. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:40. |