SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   BU KADARIDA OLMAZZ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=17762)

akifeker 06.04.2008 12:35

--->: BU KADARIDA OLMAZZ

yiğidolar bu saatten sonra birlik olup şampıyonluğa emin adımlarla gitmemiz lazım

ferhat_58_oğuz 06.04.2008 12:56

sivaslı olupta başka takımı tutuyosan vay haline senin mutlaka tedaviye ihtiyacın var demektir hemen kanını kontrol ettirip değiştirmen gerekli

serhatcan 06.04.2008 13:11

Yaww arkadaşlar. acı olan diğer anadolu takımının taraftarları bizim şampiyon olmamızı bizden daha çok isdtiyor.Bizim sivaslılar pişşkinlikle istanbulş takımları için oy kullandığını söylüyorlar.Biz ne zaman adam oluruz : SİVAS lı olduğumuzu idrak edip inandığımız zaman.

serhatcan 06.04.2008 13:14

BÜLENT HOCAA. yav yeter artık. Sen sakaryalısın,bu fenerde oynamış güzel şeyler yaşamış olabilirsin. Ama birazda profesyonel düşün. Her demecinde gönlümün en güzel köşesinde fenerbahçe var demeçleri verme. Hem O gönlündeki takımla sen şampiyonluk yarışındasın.Senin gönmlünde sajkarya spor olsa buna kimse bişey demez çünkü sakaryalısın. Ama sen şampiyonluğa giden sivassporun teknikdirektörüsün.Senin gönlün ikiyer ayrılmalı. bir tarafı sivasspor bir tarafı sakaryaspor. fenerbahçeye yer olmamalı.

iozgur 06.04.2008 13:14

BENİM ŞAHSEN ZORUMA GİDİYOR BUNU YAPANLAR SİVAS HAİNİDİR...

sivasli215 06.04.2008 13:15

arkadas her sehirde böyle kanı bozuk,karaktersiz insanlar çıkabilir.
herkes tabiki takım tutmakta özgürdür,düşünceye saygı duyarım,ama öyle bir noktaya gelinmiş,tüm anadolu senin takımını,senin memleketinin takımını destekliyorken sen istanbul takımlarının yalakalığını yapıyorsun!
bunlara ne denir adını siz koyun...

fatihada58 06.04.2008 17:15

Buraya yazın yazan ve içinden geçenleri yazan bütün yiğidolara teşekkürler.Artık bizde uyanmalı bir sivassporluluk geleneği.Ben daha öncede yazdığım bişeyi yazacağım biz ne zaman şampiyon oluruz?Babalar çocuklarına febe,gese,bejeke formaları almadığı sivasspor formaları aldığı zaman şampiyon oluruz.Tamam doğduğun yer mi doyduğun yer mi bilmem ama:benmi sivasa borcum var şuan eşhirde yaşıyorum sivas bana 12 yıl okuyacak okul verdi,ben o sıralara borçluyum herşeyimi şimdi burda ekmek yiyorsam sivas sayesindedir.Kimse bana maval okumasın yok şuar güzel sivastan yok bura güzel sivastan dünyanın en güzel yeri sivastır çünkü istasyonun her kaldırım taşında bir anım vardır,cıbıllarda oturup selam verdiğim gardaşıma borcum vardır.Yiğido demek vefalı demektir kuru kuru yiğido olunmaz gelinde vefanızı gösterin.Sivaslıyım la gadraş şöyle asarım şöyle keserim derken kullanıyon sivası yiyosa gelde bir kazan simidi al 50 kuruş verip memleketinden.Daha başınızı çooook şişirecem merak etmeyin elin kayserisi sanayide elin tirabizonu sporda geçerse güzelim memleketimi ben gençlere değil onlara bu vefasızlığı yaşatan büyüklerine bulurum kabahati...

basel58 06.04.2008 17:26

futbolcular ne yapsin ya kendi seyircimiz kendi halkimiz kendi sivaslilarimiz boyle yaparsa yaziklar olsun boylesi sivaslilalaa
sen kime yalakalik yapiyorsun ya bjk kim. kim oluyor biz buyuklugumuzu boylesi insanlar yuzunden gosteremiyoruz bjkninonlara ne kari var? ama sivassporun sivasa olan faydasii saymakla bitmez hem sivasa hem turk futboluna gecelim bunlari adam ibi sivassporumuzu destekleyelim

şafak58_35 06.04.2008 17:31

yazık ya valla yazık düşünceye bak...........

akifeker 06.04.2008 18:10

şampıyon olmamız biraz zor olsada avrupada başarılı olmaya çalışmalıyız

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:08.