SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Yeni Yapilacak Stadyum Hakkinda Fikirleriniz? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=18043)

izmirligardaş58 04.05.2008 01:34

--->: Yeni Stadium ve Alisveris Projesi

ya madem böle bişi var krdşm bu sene okadar rant kazandık bende baktım projeye fena deil kare yerine oval olursa sanki daha hoş olur gibi bide bizim için en önemlisi hava şartlarına uyumluluk saglamasıdır üstünün kapatılması veya kışlar için alttan ısıtmalı sistem konulabilir belki üstünü kapatılması yüksek maliyet olur şimdilik ama ısıtma sistemi şart diyorum bu yüzden bi kaç maçımız gümbürtüye gitcekti neredeyse msla çykrrize maçı çok kötü şartlarda oynanmıştı

BΔSKΔN 04.05.2008 01:36

Harika olur inşallah :)
Sivassporumuza her şey yakışır :)

ygd 04.05.2008 01:36

[B]O proje bülent hocanın kendisinin bi mimara çizdirdiği,ve ingilteredeki bi stadı örnek alarak hazırladıkları bi taslak sadece..Yeni stad yapılacak olursa daha çok değişir o proje arkadaşlarr..Hatta alakası bile kalmaz o resimlerle rahat olun:)[/B]

kubilay68 04.05.2008 01:37

valla arkadaslar ben begendim stadyummu

furky.b 04.05.2008 01:41

[QUOTE=ygd;360178][B]O proje bülent hocanın kendisinin bi mimara çizdirdiği,ve ingilteredeki bi stadı örnek alarak hazırladıkları bi taslak sadece..Yeni stad yapılacak olursa daha çok değişir o proje arkadaşlarr..Hatta alakası bile kalmaz o resimlerle rahat olun:)[/B][/QUOTE]

Insallah Oyledir Kardes.. Cunki Gordugun Gibi Stad Dan Fazla Alisveris Merkezine Felan Onem Verilmis..

Sivasin Havasi Maglum..Oyle Bir Havada En Azindan 4 tarafin da kapatilmasi lagzim.. onu da birak tum tamamiyle ustu kapanmasi lagzim aslinda..Ornegin..Kayseri,Gs Stadiumlari..

izmirliyigido 04.05.2008 01:43

[QUOTE=izmirligardaş58;360175]ya madem böle bişi var krdşm bu sene okadar rant kazandık bende baktım projeye fena deil kare yerine oval olursa sanki daha hoş olur gibi bide bizim için en önemlisi hava şartlarına uyumluluk saglamasıdır üstünün kapatılması veya kışlar için alttan ısıtmalı sistem konulabilir belki üstünü kapatılması yüksek maliyet olur şimdilik ama ısıtma sistemi şart diyorum bu yüzden bi kaç maçımız gümbürtüye gitcekti neredeyse msla çykrrize maçı çok kötü şartlarda oynanmıştı[/QUOTE]

Bence de, oval olsa çok daha güzel olur. Üstünün tamamen kapanması maliyeti arttırsada çok önemli. Alttan ısıtma şart.

Birde arkada ki tesisler ne acaba? Sosyal Tesismi yoksa sportif amaçlı mı olacak. Ama yinede çok güzel.. Ben beğendim.

.

BΔSKΔN 04.05.2008 01:50

Harika olur ama gerçekleşir mi bilmem.Stadımızın kapasitesi ve teknolojisi artırılmalı diye düşünüyorum :)

sivas_sevdamiz 04.05.2008 02:07

[QUOTE=BΔSKΔN;360187]Harika olur ama gerçekleşir mi bilmem.Stadımızın kapasitesi ve teknolojisi artırılmalı diye düşünüyorum :)[/QUOTE]

ben kapasitenin artırılmasının gereksiz olduğunu düşünüyorum. Maalesef büyük takımlarla olan maçlarımızın dışında dolmuyor tribünler (bazen o maçlarda bile boşluklar oluyo). Bir de kapaiste artırılırsa her maçta tribünlerde boşluklar olur hep

BΔSKΔN 04.05.2008 02:10

En azından o maçlarda dolu dolu olsun.Teknolojisi,giriş ve çıkışları yetersiz bence...Yeni stat şampiyonumuza şart :D

sivasistanbul34 04.05.2008 02:15

beyler ben istanbul'un bağcılar semtinde oturuyorum komşu ilçemizin takımı olan güngören bel.sporun stadıda aynısı istanbulda oturanlar bilir inanın bana hiç bir boka benzemiyor inanın sivasın şuanki stadı bana göre daha güzelll bence şeklini hiç bozmayalım yapacaksak adam akıllı para koyalım ortaya adam akıllı bi stad yapılsın şampiyonlar ligine falanda yetişmesine hiççç gerek yok sadece bir kaç zevkli maç için böle bi stadın sivasa kurulmasına izin vermeyelim sadece şampiyonlar ligi maçı değil bundan sonra bütün maçlarımızı sıradan değil müthiş bir stadda oynayalım

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:30.