![]() |
--->: -->: --->: liseli Sivassporlular (fotolar)
[QUOTE=lise!mustafa;370406]toplanın artık bi siz kaldınız toplanında sizide stadlarda görelim
mütiş olcak valla artık tribünler erkekler kızlar şenlik var bu sezon:D:D:D:D:D:D[/QUOTE] [COLOR="Blue"][B]bncede kızlar toplansın artık :) bn gelmesemde olur bnm zaten arkadaşlarımın çoğu sivaslı ayın 8.de de piknik var tüm sivaslılarla buluşuyom:)[/B][/COLOR] |
--->: liseli Sivassporlular (fotolar)
[QUOTE=sivaslı-elif;370402][COLOR="Red"][B]yiğidolar dikkat kızlar ayaklanmaya başladı msjlar gelio bizde yiğideler olarak toplanalım die:)[/B][/COLOR][/QUOTE]
Bencede Ksıkandık şimdi Bizde Yapak yaffs bizim onlardn neyimiz eksik:D |
[B]vay vay Mustafa,Eyüphan iyice doldurmuşsunuz konuyu olum daha dün bana dediniz Mustafa sen değil bırakta konuya bakanlar yazsın mesaj diye :D
[COLOR="Magenta"]bu arada Sivaslı Bayanlarında artık İstanbul da toplanması gerekir...[/COLOR] bi de ne zaman yapıyoruz 2.buluşmamızı :D[/B] |
BİZDE YAPICAZ BEKLEYİN AZ KALDI...:D
|
-->: --->: liseli Sivassporlular (fotolar)
[QUOTE=yigidomustafa58;370454][B]vay vay Mustafa,Eyüphan iyice doldurmuşsunuz konuyu olum daha dün bana dediniz Mustafa sen değil bırakta konuya bakanlar yazsın mesaj diye :D
[COLOR="Magenta"]bu arada Sivaslı Bayanlarında artık İstanbul da toplanması gerekir...[/COLOR] bi de ne zaman yapıyoruz 2.buluşmamızı :D[/B][/QUOTE] daha dur gardaş zamanla açıklanıcak 2.buluşma |
--->: -->: --->: liseli Sivassporlular (fotolar)
[QUOTE=lise!mustafa;370460]daha dur gardaş zamanla açıklanıcak 2.buluşma[/QUOTE]
[B]eyvallah her zaman tam destek oluruz...[/B] |
[B]Olmaz Olmaz Olmaz...(!)
İki Mustafa Hemen Ortalığı Dağıtmış..:) Gardaşlar Bi Durun Daha Dün Yaptık. Biraz Sitede Yankı Yapalım. Ondan Sonra Gerisi Gelicektir.[/B] |
[QUOTE=EyüphanAydın;370393][B]
Abi Dur Ne OLur :D Zaten Sitede Beni En Çok Banlayan Sendin :D:D:D Neyse,Abi Yaşımız Daha Ufak.Etme Eyleme. Daha uzun Zaman Var :rolleyes:[/B][/QUOTE] [B]Yok canım, onlar uyarı içindi ama anlaşılan pek uyarı olmamış :D Dahada hırs yapıp yerime göz dikmişsin :D Neyse bir dahaki toplantıda bir aksilik olmazsa yanınızdayım bakalım ne olacak :D[/B] [QUOTE=zarali_sansar;370396][B]günay abi bu mustafa ile eyüb'den korkulur..zzaten aynı köylüler :D bu arada abi yarıın özelden bişi konuşalım müsaid olursan iyi geceelr[/B][/QUOTE] [B]Yok yok onları korkutalım :D Bende bir köylümü yanıma alırım denk oluruz :D Bugün nete giremedim, yarın öğleden sonra konuşalım...[/B] [QUOTE=lise!mustafa;370401]abi eyüpten kork ben bişh yapmam adam koltuguna göz dikmiş günay abinin koltugu dio başka birşey demiyor valla bende korkuyorum bundan davulcumuz olcak eyüp (davulcu bilo)[/QUOTE] [B]Eyüp'e birisi söylesin Günay abisi koltukta oturmuyor, plastik sandalyesi var :D o koltuk diye heves ediyordur yanlış bilgi olmasın :D[/B] |
:rolleyes:[QUOTE=GuLo;370443]Bencede Ksıkandık şimdi Bizde Yapak yaffs bizim onlardn neyimiz eksik:D[/QUOTE]
[B][U][COLOR="RoyalBlue"]yapacaah dedikyagııı hem onlarınki neymiş bizim kidaha iice olucah[/COLOR][/U][/B]:rolleyes: |
-->: liseli Sivassporlular (fotolar)
resimler icin sagol. Devamlari insallah, insallah böyle organizazyonlar devamli olur
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:11. |