SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   GRBALJ: 2 SİVASSPOR: 2 (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=19555)

dogukan58 06.07.2008 14:50

--->: GRBALJ: 2 SİVASSPOR: 2

açık konusmak gerekirse bu mac orda hiçte zevkli olmadı izlerken kasıldık biraz ama insallah dört eylülde dar ederiz sırplara(karadag)

gokhanbayrak 06.07.2008 15:06

--->: Beşiktaş ı istiyorum !!!

[QUOTE=34yiğido58;384605][B]Bu orta sahayla bu mahalle takımıyla berabere kalmak bile başarı sayılır. Birinci lig takımı olmayı başarmış olmak Avrupa takımı olmaktan çok farklı birşeydir.
ilk seferde başarıyı beklemek de haksızlık olur ama hazır bu rüzgarı yakalamışken gidebileceğimiz kadar gitmek zorundayız. Bu sezon Avrupada tek hedef olmalı: Beşiktaşla UEFA da karşılaşmak ve elemek. Kupadan daha kıymetli benim için. Kimin hakedip kimin çürük yumurta olduğunu 3 lü averaj hikayesini uyduranlara ancak bu yolla anlatabiliriz. Son bir not; Mehmeh Yıldız ı satan Sivas ı satmış sayılır. Kimsenin buna cesaret edeceğini zannetmiyorum. Saygılar herkese...[/B][/QUOTE]

halen daha 3lü averajdan gidiyorsun.devre arası 3 takımın aynı puanla bitireceğini tahmin ettiler ve böyle yaptılar dimi?bu kadar ağlamayalım yeter...

izmirliyigido 06.07.2008 15:26

--->: GRBALJ: 2 SİVASSPOR: 2

Antrenman maçı gibi bir maç oynadık. Balili ve Mehmet Yıldız'ın biraz çabası dışında , birazda Hayrettin çabaladı o kadar. Grbalj takımnıda hiçbir şey yoktu. Bunları Sivas'ta evire çevire enaz 3-0 yenmemiz lazım.

Akın' ın hatası ise affedilir cinsten değildi. Volkan gayet ürkek ve acemi hareketleriyle hiç güven vermedi. 2 golde, Akın'ın atılmasıda Emre Efe'nin hatalarıyla geldi. Yeniler şu an için fiyasko gibi. İkinci maçta orta sahamızı sağlam tutmalıyız. Sergio mutlaka oynamalı.

İkinci turdaki Portekiz rakibimiz bu kadar basit olmaz, çok dikkatli oynamalıyız.

.

ademgoze 06.07.2008 15:56

-->: GRBALJ: 2 SİVASSPOR: 2

38 numara emreyi hiç begenmedim innşallah imza atmamıştır

hantof 06.07.2008 15:58

--->: -->: GRBALJ: 2 SİVASSPOR: 2

[QUOTE=ademgoze;384632]38 numara emreyi hiç begenmedim innşallah imza atmamıştır[/QUOTE]

Sabretmek lazım biraz 1 maç izleyip beyenmedim demek mantıklı değil gibi geliyor bana yabancı oyunculara nasıl sabrediyorsak türk oyuncularada sabretmemiz gerektiğini düşünüyorum ben.:rolleyes:

şafak58_35 06.07.2008 16:13

MEHMET YILDIZ TARİHE GEÇTİ...

OFK Grbalj karşısında Sivasspor'un 2 golüne imza atan Mehmet Yıldız, kırmızı-beyazlı ekibin forması altında Avrupa Kupalarında ilk golü atan futbolcu olarak kayıtlara geçti...

58memo58 06.07.2008 16:15

--->: MEHMET YILDIZ TARİHE GEÇTİ...

Mehmet yildiz cok tercübeli ve bu macta yine skoru degistirecek bir forvet futbolcusu oldugunu gösterdi. Adam'a helal olsun, baslangictan beri bunda pozitif bisiler düsüncem vardi.

davulcu 06.07.2008 16:15

evet iyi oldu keşke 3 tane atsaydıda maçı kazansaydık:) ama sağlık olsun kendisine ve tüm takıma başarılar dilerim

yeniz sezon için başarılar

emremoni 06.07.2008 16:17

helal olsun sivas ın ilk maçında 2 gol atıldı 2 sinide mehmet yıldız attı çok iiyi bir futbolcu

pover58 06.07.2008 16:19

mehmet yıldız 2 gol attı ama bu maçta begenmedim,çok yorgun gözüktü yıldızdan daha çok şey bekledim dogrusu,umarım ikinci maçta daha iyi olur takım olarak iyi oynamadık bi uyuşukluk vardı takımda anlamadım .rövanşı ta çokö iyi olacagımıza eminim.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:38.