![]() |
--->: 2008/2009 FİKSTÜRÜ BELLİ OLDU
[B][I][COLOR="Black"]ılk macımız sıvas bu demekkı ılk deplasmanımızda sıvas olacak yıne anlamlı ve dosthane msj veren pankartlarımızla sıvasta olacagız sıvasspora 2008/2009 sezonunda canı gonulden basarılar dılıyorum [/COLOR][/I][/B]
|
-->: 2008/2009 FİKSTÜRÜ BELLİ OLDU
[B]Bekliyoruz buyrun gelin... Bizimde içerideki ilk maçımız bu yönden anlamlı bir maç... Kazanan dostluk olsun...[/B]
|
[B]Fiktürde gençlerbirliğini takip ediyoruz Kayserisporda bizi takip ediyor gayet güzel...[/B]
|
İlk maçımız Kayserisporla, son maçımız Galatasarayla. İnşallah zorlanmayız.
|
İlk maçımız Kayserisporla. Dostluk kazansın diyorum. Sivassporumuza ve kardeş takımımız Kayserispora başarılar.
|
[QUOTE=inadına kayseri;391617][B][I][COLOR="Black"]ılk macımız sıvas bu demekkı ılk deplasmanımızda sıvas olacak yıne anlamlı ve dosthane msj veren pankartlarımızla sıvasta olacagız sıvasspora 2008/2009 sezonunda canı gonulden basarılar dılıyorum [/COLOR][/I][/B][/QUOTE]
inşallah kardeş sivas-kayseri dostluğu umarım ligimizdeki tüm takımlara örnek olur.hayırlı ugurlu olsun bence güzel bi fisktür olmuş bizi çekemeyenlere anteni takacazzz anlayan anladıı |
[B][B]fikstür çekilmiş artık
iyi fikstür kötü fikstür olayı yok bence her takım her takımla maç yapıyo sonuçta bizim takım lig öncesi hiçte iyi sinyaller vermiyor ya durun bakalım :( yeni sezon tüm sivas camiasına hayırlı olsun...[/B][/B] |
hayırlısı dıyelım gecen senekı terformansımızı ıkıye katlamamız lazım
|
[QUOTE=inadına kayseri;391617][B][I][COLOR="Black"]ılk macımız sıvas bu demekkı ılk deplasmanımızda sıvas olacak yıne anlamlı ve dosthane msj veren pankartlarımızla sıvasta olacagız sıvasspora 2008/2009 sezonunda canı gonulden basarılar dılıyorum [/COLOR][/I][/B][/QUOTE]
Buyurun geln kardeşim, erken final ama olsun. Açılış maçı olsada alem yiğit görse... |
yeni sezon sivasa ve sivassporlulara hayırlı uğurlu olsun inşallah geçen seneki gibi zirvede olacağız allahın izniyle
alayına isyan ölümüne sivasspor izmirliyiğido |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:51. |