SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Tribün Şovdur (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=20070)

pala_ökkeş 02.08.2008 21:49

--->: Tribün Şovdur

[QUOTE=ibrahimovic7;396543]DOĞRU BİŞİ HERKES MAÇA GİTTİĞİNDE ÇEKİRDEK ÇITLAMAYA GELENLERİ UYARSINLAR :) YOKSA MAÇA GELMEYİN DESİNLER :) BİDAKİ HAFTAYA STAD YIKILIR. İLK MAÇIMI 4 EYLÜLDE GRABAJ MAÇINI İZLEDİM İNŞALLAH ASKERE GİTMEDENDE ANTALYA - SİVASSPOR MAÇINI İZLEYİPTE GİDİCEM... ANTALYA[/QUOTE]
Herkes birkaç maç yanında çekirdek çıtlatanları uyarsa ligin ikinci yarısında bu çekirdek çıtlatma işi toptan biter gibi geliyor bana.

sinan-58 02.08.2008 22:09

-->: --->: Tribün Şovdur

[QUOTE=pala_ökkeş;396701]Herkes birkaç maç yanında çekirdek çıtlatanları uyarsa ligin ikinci yarısında bu çekirdek çıtlatma işi toptan biter gibi geliyor bana.[/QUOTE]

abi ne diyorsun sen valla stat birbirine girer biz uyarınca hemen döğüşüyorlar çekirdek stada alınmassa engellenebilir stata girdikten sonra engellenemez kavga çıkar

pover58 02.08.2008 22:12

tirübün şov yeridir ,iyi kullanmalıdır.bunu yapamadık genelde ancak yavaş yavaş ögreniyoruz buda normal.ben izninizle bişeye deginecegim .arkadaşlar bu siteyi kim yönlendiriyor bilmiyorum bazen çok şaçma ve yersiz konular gündeme alınıyor.güle güle başkan, başlıklı yazıyı görünce acaba başkan nere gidiyor dedim baktım rahmetli hasan dogan için 2 ay öncenin haberi ,ne alaka şimdi kim ayarlıyorsa bunu biraz makul yapalım ,habermi yok spor haberi koyabilirsiniz.buna lütfen dikkat edelim degerli arkadaşlar.

pala_ökkeş 02.08.2008 22:23

--->: -->: --->: Tribün Şovdur

[QUOTE=sinan-58;396703]abi ne diyorsun sen valla stat birbirine girer biz uyarınca hemen döğüşüyorlar çekirdek stada alınmassa engellenebilir stata girdikten sonra engellenemez kavga çıkar[/QUOTE]
Cevabınıda vermişsin yeğenim :) stada sokmayacaksın bu çekirdeği.
Hatta stad civarındada sattırmayacaksın.

adres58 02.08.2008 22:26

[QUOTE=pala_ökkeş;396701]Herkes birkaç maç yanında çekirdek çıtlatanları uyarsa ligin ikinci yarısında bu çekirdek çıtlatma işi toptan biter gibi geliyor bana.[/QUOTE]

[B]Pala gardaş maşallah sazı eline almışsın döktürüyorsun. Ben ifade edecektim Sen söylemişsin. Birde tuzlu tuzssuz her ikisinide almayacaksın :) [/B]

titizyiğido 02.08.2008 23:00

şov organize ile olur ama bizde organize olabilecek doğru düzgün grup yok bir türlü ortak bişey yapamıyolar sen ben kavgası uzun zamandır sürüp gidiyo

sinan-58 02.08.2008 23:05

-->: --->: Tribün Şovdur

[QUOTE=titizyiğido;396718]şov organize ile olur ama bizde organize olabilecek doğru düzgün grup yok bir türlü ortak bişey yapamıyolar sen ben kavgası uzun zamandır sürüp gidiyo[/QUOTE]

sen ben kavgası diye birşey yok şu anda statta tek grup var oda yiğido gençlik

Uzun 02.08.2008 23:10

Arkadaşlar bizim bu çekirdek sorununu çoktan aşmamız gerek. Dünyada futbol kulüpleri her katmanını profesyonelce idare ederken biz kabuklu kuruyemiş tartışması yapıyoruz. Zamanla yavaş yavaş kesilir ve bu durum tribün bilinçlenmesini getirir insanlara. sabredeceğiz sadece.

pala_ökkeş 02.08.2008 23:21

Gardaşım biz sizingibi ecnebi kültürüne ulaşabilmemiz için trakyadaki bütün çekirdekleri tüketmemiz lazımki anca sizin futbol kültürünüze ulaşabilelım.
Saygılar.

1967_DERNEK_MUSTAFA 02.08.2008 23:26

[COLOR="Blue"][B]herkes çok güzel yazmış kılavyenize sağlık[/B][/COLOR]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:40.