![]() |
--->: 1 YTL VEREMEYECEK OLAN VAR MI?
Site yonetiminden rica ediyorum lutfen bu konuyla ilgilenin ve sitede devamli gorukebilecek bir yerde isterseniz birazda eklemeler ve suslemeler yaparak kalmasini saglayin.Saygilarimla.
|
ÇOK DOĞRU GARDAŞIM.1 YTL NEDİR YAW.BENCEDE BİR HESAP AÇALIM SİVASSPORA DEVREDELİM HER ÜYE 1 YTL YATIRSA OHOOO..
|
[QUOTE=pala_ökkeş;396239]Sen attın esemes tamam inandım,peki her esemes attım diyene nasıl inanacağız ?
Esemeslerin fotokopisini çekip burada paylaşsınzlar bizimle ozaman.[/QUOTE] YA KARDES SMS GOSTERIS ICIN ATMIYORUZ KI KULUP ICIN ATIYORUZ BURDA MAKBUZ YAYINLASAN NOLUR YAYINLAMASAN NOLUR GERCEK TARAFTART GERCEKTEN YARDIM ETMEK ISTEYEN 5058 E SMS ATSIN EGER SENIN DEDIGIN OLURSA ONUN ADI YARDIM DEGIL GÖSTERİŞ OLUR YARDIM GİZLİ YAPILIR EĞER YUREĞİN GÖNLÜN İSTİYOSA HELAL I HOŞ OLSUN DIYOSAN MESAJ AT BU KADAR KOLAY |
Sivassporaa yardım değilde katkı diye adlandırsak daha güzel olmaz mı? Yardım biçarelere el uzatmaktır. Sivassporumuz bu kadar düşütü mü yani. Bu nasıl bir imaj sorunu doğuracaktır ilerleyen yıllarda sizler bunu düşünebiliyormusunuz.
|
[QUOTE=ibrahim58;396189]BİLDİĞİNİZ ÜZERE GEÇEN SEZON ŞAMPİYONLUĞA OYNAYAN SİVASSPORUMUZ MADDİ KAYNAK SIKINTISI ÇEKTİ.
BUGÜN GÖZÜME ÇARPTI SİVASSPOR COM A KAYITLI ÜYE SAYISI 43 BİNİ GEÇMİŞ.BU 43 BİN KİŞİ İÇERİSİNDE SİVASSPORA 1 YTL VEREMEYECEK ÜYE VAR MI?GERÇEKTEN MERAK ETTİM. ÇÜNKÜ GEÇEN SEZON BAŞLATILAN SMS KAMPANYASI HEDEFİN 10 DA 1 İNE DAHİ ULAŞAMAMIŞTI.BU SEZONDA YİNE AYNI MI OLACAK BU TARAFTAR? 7 MİLYON SİVASLIYI BOŞVERİN BİZLER YANİ GERÇEK YİĞİDOLAR ELİMİZDEN GELEN EN DÜŞÜK MADDİ YARDIMI YAPSAK EN BASİTÇE AYLIK 1 YTLX12=12 YTL 40 BİN GERÇEK YİĞİDO EDER 500 BİN YTL YANİ 500 MİLYAR.BUNU BAŞARAMAZ MIYIZ SİZCE? GELİN BİR HESAP AÇTIRALIM VE SİVASSPORUMUZUN YÖNETİMİNE DEVREDELİM.BAKALIM 7 MİLYON SİVASLIMI AĞIR BASACAK 43 BİN GERÇEK YİĞİDO MU? NE DERSİNİZ? BU GERÇEK BİR YİĞİDONUN TAKIMI İÇİN FERYADIDIR. SEVGİ VE SELAM İLE.[/QUOTE] ne 1 ytl si ben sivasspora sms kampanyasında 50 ytl para gönderdim |
[B]açılsın hesap 1 ytl gini komik bir rakam değil 50 katını verelim.iş başa düşerse görevden kaçmayız.pala_okkes abi seni ayrıca tebrik ederim.[/B]
|
yaw bırakın bir ytl yi yapıyoruz madem şunu beş yada on ytl yapalım adımız duyulsun derim ben.ama kaçmak yok yatıran tüm üyeler dekontları koyacak bu sitede
|
[QUOTE=Uzun;396494]Sivassporaa yardım değilde katkı diye adlandırsak daha güzel olmaz mı? Yardım biçarelere el uzatmaktır. Sivassporumuz bu kadar düşütü mü yani. Bu nasıl bir imaj sorunu doğuracaktır ilerleyen yıllarda sizler bunu düşünebiliyormusunuz.[/QUOTE]
son derece doğru bi yaklasım katılıyorm sana |
ne oldu neden nerdeyse hic bir katilim gerceklesmedi nerde bu SIVAS'lilar bu konu nasil olduda nerdeyse kendiliginden kapandi.
|
[QUOTE=pala_ökkeş;396278]Her işi neden yöneticilerden bekleyelimki.Bizde yapabiliriz kendi listemizi..
[B]1.idhem (10 YTL) 2.pala_ökkeş [/B](20 YTL..Her 100 kişiden sonra +20 YTL ilave edecem) [B]3.[/B] Herkes ismini yazıp devam etsin.[/QUOTE] Listemiz arkada kalmasın. Hani nerde sivaslı hemşerilerim ? Hani nerde 40 bin üye?_ Bekliyoruz. NOT :Her 100 kişiden sonra +20 ytl ilave yapacak olduğum listeyi güncelliyerek 50 kişiye düşürdüm.Yani her 50 kişi dolduğunda +20 YTL katkı yapacam. bilginize. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:02. |