SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sizce Maçın Yıldızı Kimdi? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=20750)

atila58 15.09.2008 14:47

-->: Sizce Maçın Yıldızı Kimdi?

ben bazı yorumcu arkadaşları anlayamıyorum. Türkiye liğlerinin 1,2,3,ve 4 ncülüğün abonesi olan ve 1 tek oyuncusu 2 sivasspor eden takımların ve sivassporumuzun puan cetvelindeki sıralamaya bakmalarını tavsiye ediyorum. tabiki daha iyi olalım ve yerimiz daim olsun ancak bunun için bizlerede görev düşüyor. yorumlarımızla oyuncularımızı motive edelim ,morel verelim sahada yaptığımız gibi yorumlarımzlada 12.ci oyuncu olalım. 4 sezondur yöneticisi çalıştırıcısı oyuncusu ve tüm emegi geçenlere sivasa ve sivasspora yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor.sivas dışında yaşayan hemşehriniz olarak sivassporla gurur duyuyorum.

YigidoGenclik38 15.09.2008 14:56

--->: Sizce Maçın Yıldızı Kimdi?

hepsi birbirinden degerli ama göze batan m.yıldız herzaman kigibi

mustafa_kavak58 15.09.2008 15:19

bence macin yildizi mehmet yildiz faruk bayar bilica

samet yıldız 15.09.2008 15:35

[B]FARUK ve BİLİCA y dı [/B]

Divriği58- 15.09.2008 15:47

TAKIM OLARAK COK IYIYDIK MEHMET YILDIZ VE MUSA AYDIN SUPERDI PETKOVIC COK LACKA DAVRANIYOO 40-0 ONDE OLSAK BILE PROFOSYENEL BIR KALECININ BU KADAR LACKA OLMAMASI LAZIM ONUN DISINDA ABDURRAHMAN ILK KEZ BU KADAR DURGUNDU HUCUMA COK KATILMADI BILICA VE MURAT GUVEN VERDI SERGIO HALA ISTEDIGIMIZ BEKLEDIGIMIZ PATLAMAYI YAPAMADI TUM DELI ETMEYE DEVAM EDIYO BOS KALEYE ATTIGI GOLE BILE NE KADAR SASIRDIGIMI ANLATAMA :)

karyola 15.09.2008 16:01

[CENTER][FONT="Comic Sans MS"]MAÇIN YILDIZI [B][I][COLOR="Red"]UYUŞUK[/COLOR][/I][/B] SİVASSPOR TARAFTARIYDI!!!![/FONT][/CENTER]

metincetin58 15.09.2008 16:04

[B]bence mehmet yıldız gibiyydi ..........[/B]

kerami58 15.09.2008 16:09

bence hepsi iyiydi yani hepsi macın yıldızı

davulcu 15.09.2008 16:28

takım halinde harikaydık faruk gayet başarılıydı sezerin direkten dönen şutunu unutmamak lazım blica tam anlamıyla harika kim tutar mehmet yıldızı musa zaten bıldırcın gibi tum balili hızlı teşekkürler petkoviç

azgeç 15.09.2008 16:34

bizim sivas spor gibi bir takım yıldızımız yok hepsi birbirinden yıldızlae saten ama bu maçta benim gördüğüm tek bir adım farkıylan abdurrahmanı görüyorum çünki gol psları herzaman deparlarıylan çıkan çok kuvvetli oyuncularımızdandı herzaman gibide kendini gösterdi vede hakkını fazlasıylan verdi marotonlularada ii bir ders vererekten çok ii seslendirme yaptıda tezarat etmiyen maroton taraftarına el koluylan ileri geri etmesi benide mutlu etti helal olsun anlından verde elinden öpülecek futfocumuz abdurrahman

WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:54.