![]() |
--->: PANKARTA NE YAZALIM....
[QUOTE=slasher//z;416855]ARAGON YES
GÜLİZAR NO ..................[/QUOTE] ................................ :D gülizar ha :) |
-->: PANKARTA NE YAZALIM....
[B]ayak oyunları-yıl boyu gösterimde[/B]
|
--->: -->: PANKARTA NE YAZALIM....
[QUOTE=Yiğiter;416867][B]ayak oyunları-yıl boyu gösterimde[/B][/QUOTE]
başrolde kim var?? zeki mürenmi? :) |
--->: -->: PANKARTA NE YAZALIM....
[QUOTE=sensetik;416871]başrolde kim var?? zeki mürenmi? :)[/QUOTE]
___________________ TFF sinemaları ;) ___________________ |
[B]- İstanbul Takımı Tutacağıma Aklımdan Sayı Tutarım!
[COLOR="Red"] - Bizans emperyalizminde mutlu son! SİVASSPOR SAHNEDE[/COLOR] - Neyleyim Ben Kırmızı Deyince Beyaz Demeyen Sevgiliyi! [COLOR="red"] - Rengarek sevdalara kapalıyız![/COLOR][/B] |
-->: --->: -->: PANKARTA NE YAZALIM....
[QUOTE=sensetik;416871]başrolde kim var?? zeki mürenmi? :)[/QUOTE]
[B]kahpe bizansın yönetmeninden harika bir filim daha..ayak oyunları ömür boyu vizyonda :)[/B] |
[QUOTE=Merkez_ArMaĞaN;416877][B]- İstanbul Takımı Tutacağıma Aklımdan Sayı Tutarım!
[COLOR="Red"] - Bizans emperyalizminde mutlu son! SİVASSPOR SAHNEDE[/COLOR] - Neyleyim Ben Kırmızı Deyince Beyaz Demeyen Sevgiliyi! [COLOR="red"] - Rengarek sevdalara kapalıyız![/COLOR][/B][/QUOTE] ben bu sloganların hepsini çok beğendim...özellikliede şun : [B]İstanbul Takımı Tutacağıma Aklımdan Sayı Tutarım![/B] müthiş valla... |
[QUOTE=sensetik;416881]ben bu sloganların hepsini çok beğendim...özellikliede şun :
[B]İstanbul Takımı Tutacağıma Aklımdan Sayı Tutarım![/B] müthiş valla...[/QUOTE] teşekkürler................... |
Anadolu'nun İstanbul'a karşı gürleyen tek sesi:SİVASSPOR
|
[B]Arkadaşlar bu sloganlara oy verelim...Hangisinin yazılmasını istersiniz...Güzel fikirler geldikce ekleme yapılacak...[/B]
1)İSTANBUL'DA DOĞMADIK,SATANLARDAN OLMADIK. 2)"ANTİ İSTANBUL,FORZA ANADOLU " 3)"AYAK OYUNLARI-YIL BOYU GÖSTERİMDE" |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:35. |