![]() |
-->: Maç Satacak Kadar Şerefsiz Değiliz
fenere macı sattı diyenler galatasaraylılar onlara mac satan kulup yokmu var spor yazarları bile yazdı denizli kayseri nin ben gs ye karsı top oynadıgını görmedim farklı yenilip giderler gecen sene sivas birazda sanssızlıkla yenildi akının ilk goolde ayağı kaydı falan filan futbolu hakkeden kazanır içimizdeki macı sattı diyenlere bi lafım var sivas camiası satılık değildir eğer o macı sattı diyenler demekki kendileri satılıkda bütün camiaya macı sattı diyor. not:sivas fenerbahceyle oynarken sampiyonluk yarısındaydı yenseydi belkide sampiyon olup tarih yazacakdı ne akla hizmeyle mac satsın buna kargalar bile güler
|
--->: Maç Satacak Kadar Şerefsiz Değiliz
bu fenere hıç bır zamn maç vermedık eğer maç aldısalar bıle hakem ********leri yuzunden aldılar
|
--->: FENER MAÇINI SATTILAR MI DENİLMESİNİ İSTEMİY
[QUOTE=ibrahimovic7;417510]HELAL OLSUN BAŞK. YRDM CIMIZ FİKRET ÜNSALA. Valla seviyorum kendisini iyi birisi.[/QUOTE]
başkan yardımcısı değil abicim basın sözcüsü:) |
[QUOTE=SivasSpor.Com;417496][IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/6620.jpg[/IMG]
Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, "Fenerbahçe'yi artık bu maçta yenmek zorundayız" derken bomba bir yorumda bulundu; "Biz Fenerbahçe değil, hangi takım olursa olsun maç satacak kadar ******** insanlar değiliz" fıkret beyın bu sozu sanırım yeterınce acık. |
sivas maçı sattı diyenler en büyük satılmıştır çünkü kendileri hayatlarının her alanında bir şeyler sattığından dolayı satmayı ve satılmayı normal bişeymiş gibi görüyorlar
|
Sivasspor mac satmaz. Cogu fenerliler diyor Baskaniniz fenerli maci rahat aliriz diye ama böyle mac satmakla bizim isimiz olmaz. Gecen sene farkli yenilmis olabiliriz ama o macta Sivas'ta olaganüstü bir baska vardi ve futbolcularimiz bu baskiyi kaldiramadi. Tabi bunlari hepsi tecrübe bizler icin. Ama umarim gecen sezonki maclardan derslerimizi cikartmistiriz. Mac satiyolar diyenlere en iyi cevabimiz bir 3 puan olacaktir fenerbahceye karsi
|
bu her kim olursa olsun sivasımızın maç satmak gibi bir düşüncesinin olduğunu sanmıyoru zaten sözcümüzde açıladı gayet net maç satacak kadar ******** diiliz dediğini okumuştur sanırım bu sivasımıza böyle bir iftirada bulunanlar onun için çıkıcaz allah kısmet ederse maçımızı oynuıycaz en kötü ihitmal beraberlik diyorum şimdien baaşrılar yiğidom
|
[B]Sivasspor camiasını böylesine cirkin bir olayla suclayanları şiddetle kınıyorum bizim gecmiş tarihimiz şanla şerefle dolu Fenerbahcenin esamesi neki biz onlara mac satalım Haydi Sivassporum yen şu istanbul şeytanını güldür bizim yüzlerimizi sivassporumuza başarılar dilerim[/B]
|
[COLOR="DarkRed"][B]ONURU HAYSİYETİ ŞEREFİ OLMAYAN BİR DİZİ İNSANLARIN TAMAMI İLE YAPIP YÖNETTİĞİ VE BAŞROLLERDEDE KENDİLERİ OYNAYIP TAMAMI İLE ÇİRKEFLERLE DOLU SADECE BİR SAHNE YAPMA ARAYIŞI İÇİNDE OLAN BİR KAÇ ZAVALLILAR SADECE DURUM BUNDAN İBARET[/B][/COLOR]
|
[FONT="Palatino Linotype"][COLOR="Blue"]İNŞALLAH BU AKŞAM FENERİ YENERİZ DE BİZİ ÇEKEMEYENLERE DE İYİ BİZ CEVAP VERMİŞ OLURUZ.ÇÜNKİ ANADOLU DA HEP BU SÖYLENİYOR [/COLOR][COLOR="Red"]SİVASSPOR FENER MAÇLARINI UMURSAMIYOR,OYNAMIYOR,OYNAMAK İSTEMIYIR HERSENE GORUYORUZ BUNLARI...[/COLOR]GİBİ SÖZLER.[COLOR="Blue"]BEN SİVAS DIŞINDAYIM VE SİVASSPOR HAKKETEN ÇOK KONUŞULUYOR AMA BÖYLE FENER MAÇLARINDA DA SİVAS SATIYOR HER SENE FENERE GİBİ LAFLAR EDİLİYOR..İNŞALLAH YENERİZ BUGUN FENERİ..[/COLOR] [/FONT]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:57. |