![]() |
--->: Başın Sağolsun Cahar
[QUOTE=Rallim58;424766][B]Eveeet...
Siteden, taziyede bulunan tüm dostlara selam getirdik. Mütevazilik edip bunu bana bırakan sevgili kardeşim Bekir Bayrak ile Yıldızeline bağlı Kayalıpınar köyüne gittik. Cahar kardeşimizin babası Mehmet Özdemir amcamızı, Cuma namazı akabinde kılınan cenaze namazı sonrası ebedi istirahatgahına dualarla uğurladık. Rabbim mekanını cennet kılsın (Amin) Sevgili kardeşimiz, sitemizin hoşsohbeti sempatik abidesi Cahar'ı yalnız bırakmadık. Acısını paylaşmaya çalıştık. Metanetini korumaya özen gösteren Ertuğrul kardeşimizin siz dostlara selamları var. Yanında devamlı taşıdığı telefon görüşülemiyor diğer hattı ise aciliyetten unuttuğunu belirtti.[/B][/QUOTE] Çok çok teşekkürler Recep abi, bu güzel taziye ziyareti ve arkadaşımızı yalnız bırakmadığınız için ne kadar mutlu oldum tahmin edemezsiniz. Tekrardan sana ve Bekir' e teşekkür ediyorum. Dostlar böylesi günlerde belli olur. Amcamızın mekanını Allah cennet eylesin. Ertuğrul gardaşımıza ve yakınlarında Allah sabır versin. |
Siteden, taziyede bulunan tüm dostlara selam getirdik. Mütevazilik edip bunu bana bırakan sevgili kardeşim Bekir Bayrak ile Yıldızeline bağlı Kayalıpınar köyüne gittik. Cahar kardeşimizin babası Mehmet Özdemir amcamızı, Cuma namazı akabinde kılınan cenaze namazı sonrası ebedi istirahatgahına dualarla uğurladık. Rabbim mekanını cennet kılsın (Amin) Sevgili kardeşimiz, sitemizin hoşsohbeti sempatik abidesi Cahar'ı yalnız bırakmadık. Acısını paylaşmaya çalıştık. Metanetini korumaya özen gösteren Ertuğrul kardeşimizin siz dostlara selamları var. Yanında devamlı taşıdığı telefon görüşülemiyor diğer hattı ise aciliyetten unuttuğunu belirtti.[/B][/QUOTE] [B]Recep Abi ve Bekir Abi, Sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Acı gününde kardeşimizi bizlerinde adına yalnız bırakmadınız. Acısını paylaştınız. Kardeşlik, dostluk örneği sergilediniz... Bizede haberler getirerek bilgilendirdiniz... Allah sizlerden razı olsun...[/B] |
başın sağolsun kardeşim,ölene allahtan rahmet yakınlarına sonsuz sabırlar dilerim
|
[B]basin sagolsun cahar abi Merhuma Allahtan Rahmet kederli ailesine bas sağlığı dilerim..[/B]
|
Allah rahmet eylesin basin saolsun cahar gardas ...
Allah mekanini cennet eylesin size ailenize sabir versin Acini yuregimizde hissediyoruz Allah baska aci gostermesin gardas Rabbim mekanını cennet eylesin |
-->: --->: Başın Sağolsun Cahar
Siteden, taziyede bulunan tüm dostlara selam getirdik. Mütevazilik edip bunu bana bırakan sevgili kardeşim Bekir Bayrak ile Yıldızeline bağlı Kayalıpınar köyüne gittik. Cahar kardeşimizin babası Mehmet Özdemir amcamızı, Cuma namazı akabinde kılınan cenaze namazı sonrası ebedi istirahatgahına dualarla uğurladık. Rabbim mekanını cennet kılsın (Amin) Sevgili kardeşimiz, sitemizin hoşsohbeti sempatik abidesi Cahar'ı yalnız bırakmadık. Acısını paylaşmaya çalıştık. Metanetini korumaya özen gösteren Ertuğrul kardeşimizin siz dostlara selamları var. Yanında devamlı taşıdığı telefon görüşülemiyor diğer hattı ise aciliyetten unuttuğunu belirtti.[/B][/QUOTE] ALLAH RAZI OLSUN SİZLERDEN KÖTÜ GÜNÜNDE ERTUĞRUL ABİMİZİ YANLIZ BIRAKMADINIZ |
Amcamıza Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve Cahar abime Allah'tan sabır diliyoruz...
Rabbim mekanını cennet eylesin... |
[B][I][COLOR="Black"]Sevgili saygi deger akrabam cahar bende yeni duydum inan acayip sekilde haberi alir almaz cok kötü duruma geldim cenabi rabbimden Allah rahmet etsin degerli baban mekani cennet olsun basin sagolsun gurban oldugum bir yardima ihtiyacin olursa ertugrulum her zaman hazirim yüce rabbimden sabirlar diliyorum....[/COLOR][/I][/B]
|
-->: --->: Başın Sağolsun Cahar
Siteden, taziyede bulunan tüm dostlara selam getirdik. Mütevazilik edip bunu bana bırakan sevgili kardeşim Bekir Bayrak ile Yıldızeline bağlı Kayalıpınar köyüne gittik. Cahar kardeşimizin babası Mehmet Özdemir amcamızı, Cuma namazı akabinde kılınan cenaze namazı sonrası ebedi istirahatgahına dualarla uğurladık. Rabbim mekanını cennet kılsın (Amin) Sevgili kardeşimiz, sitemizin hoşsohbeti sempatik abidesi Cahar'ı yalnız bırakmadık. Acısını paylaşmaya çalıştık. Metanetini korumaya özen gösteren Ertuğrul kardeşimizin siz dostlara selamları var. Yanında devamlı taşıdığı telefon görüşülemiyor diğer hattı ise aciliyetten unuttuğunu belirtti.[/B][/QUOTE] [B] Acılar paylaşıldıkça azalır orada bulunup kardeşimizi acısını paylaştığınız ve Bizleri devamlı bilgilendirdiğiniz için Bizlerin adına orada bulunup kardeşimize destek olduğunuz için sana ve Bekir abiye teşekkür ediyoruz... [/B] |
[B]Ulaşabileceğimiz, koşabileceğimiz her yere bir insan olarak katılımda bulunmaktan, Acısını paylaşmaktan son derece mutluluk duyarım...
Acılar paylaştıkca azalır... Mutluluklar paylaştıkça çoğalır...[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:02. |