![]() |
-->: Giderken Mehmet`i de götür!!
Mehmet Yıldız 10 Batuhan eder. Batuhan'ı sırtına alır yinede gol atmaya gider. Var mı ötesi?
|
--->: Giderken Mehmet`i de götür!!
[B]Bu hocaya uyuz kaptugum kadar başka bir hocaya uyuz kapmadım be yaw...[/B]
|
fatih hocanin belki mehmet yildiza ihtiyaci olmaya bilir ama TURK MILLI TAKIMININ MEHMET YILDIZA IHTIYACI VAR.
|
yavv batuhan çıktıktan sonra dedim sanırım mehmet girecek bi baktım nuriyi aldı şaşırdım kaldım valla
|
ne yazıkki bu adam nilli takımın hocası ,mehmetin yapacagıtek şey var ligde çok gol atacak.başka yolu yok oynatmaz kardeşim. adam anadoludan kimseyi oynatmazzzz.sen kendini ispatlıyacan mecbur kalacak oynatmıya.yada çagırılınca kulüp göndermiyecek.
|
hoca ben yıldızı biryere götürürüm bidaha gül bile gelse ayıramaz sen takımında bile doğru düzgün oynamamış 18lik batuhanı gönder ayırmasıda kolay olur.
|
bu yil 15 gol rahat atar mehmet yildiz, seneye de ingiltere ligine transfer olsun (tam mehmete uygun olan lig) ve kör fatih terim o zaman belki daha iyi görür mehmet yildizin klassini, eger istanbulda oynuyo olsaydi her mac banko ilk 11 de olacakdi milli takimda
|
[B]Şerefs.i.zlerin Şere.f.sizce yaşadıgı bu dünyada Böylelafların olması normaldir.Bir Milli takım hocası Başbakanın yanında bu kadar saçmalıyorsa Ondan hiç birşey olmaz.
Şu Fatih Terimi Savunanlar BİR daha Düşünsünler...![/B] |
espiri yapmış ama biraz soğuk bi espiri olmuş
|
arkadasslar bu saka!!ama saka olsada biz bu sakayi güldürücü bulmadik...yani carsamba günü mac olmasa mehmet basbakan ile beraber giderdi sivasa orda ikizi beraber öyle bir törenle karsilanirdi ki yani...ama neyse yani benim biildigim ve de gördügüm gibi mehmet su anda o 3 forvetin de bulundugu kadroda yer aliyor...
HALIL MEVLÜT MEHMET fatih terim halil altintopu sonraki dakikalar icin kullaniyor cünkü o zaman rakip yorulmus oluyor ve halil bunu degerlendiriyor...bence MEHMET MEVLÜT ikilisi ile oyniyacagiz yarin... bu arada bir kötü haber daha:defansimizda 5 oyuncu var kadroda sabri,ibrahim kas,servet,hakan balta garanti oynuyorlar ve yedek oyuncu caglar... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:30. |