SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=79)
-   -   BJK-SİVASSPOR RESİMLERİ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=21442)

bestekarabi 26.10.2008 10:57

Cevap: BJK _ SİVASSPOR RESİMLERİ

çile olsan çekeriz çinde olsan gideriz
sivası sewmeyenin anasını öperiz
[B]bestekarahmet[/B]

davulcu 26.10.2008 11:00

--->: Cevap: BJK _ SİVASSPOR RESİMLERİ

[QUOTE=bestekarabi;430669]çile olsan çekeriz çinde olsan gideriz
sivası sewmeyenin anasını öperiz
[B]bestekarahmet[/B][/QUOTE]

fatih terim gözüne mehmetmi kaçtı:D

MustafaParlak 26.10.2008 11:26

--->: BJK _ SİVASSPOR RESİMLERİ

[B][B]Bir Depasanıda geride bıraktık.gelen arkadaşara teekkür ediyorum gelmenlerinde canı sağolsun.Bilindigi gibi iki dernegimiz ordaydı istenmeyen olaylarda olsa maçın sonu bir hayli sevinç doluydu.Çarşı taraftarına tek sözüm yapıklarınızın karşılıgı sivasta verilecek.Bu Arada TaTaNgALaRıN Atkısı benimdi nE işİ vardı diye soran varsa [COLOR="SeaGreen"]SiVa[/COLOR]S[COLOR="SeaGreen"]aKaRyA[/COLOR] KARDEŞTİR...[/B]Maçta Yenierilerdende yİgidolar vardı bunuda unutmayalım...

ReCep abi reimler içn sagolaın... [/B]

GLoBe-Y-Gençlik 26.10.2008 12:03

SİVASSPORUMUZU ORADA DESTEKLEYEN HERKEZE TESEKKUR EDIYORUZ ..!!

GLoBe-Y-Gençlik 26.10.2008 12:04

[B]ŞEHİTLER ADINA INSAN BIR KEREDE OLSA BAGIRIR OLE DEGILMI KINIYORUZ.. İNÖNÜ KINIYORUZ..!![/B]

omercoskun 26.10.2008 12:48

Cevap: --->: BJK _ SİVASSPOR RESİMLERİ

[QUOTE=AhMeTTuRaN90;430693][B]ŞEHİTLER ADINA INSAN BIR KEREDE OLSA BAGIRIR OLE DEGILMI KINIYORUZ.. İNÖNÜ KINIYORUZ..!![/B][/QUOTE]

bizim trübün şehitlrimiz için gerekeni yaptı ahmetturan kardeş inşallah sitemin bizlere değildir. ama cimnastik taraftarı bu ortak noktada bizlere eşlik etmedi

GuNaY 26.10.2008 13:03

[QUOTE=omercoskun;430661]ya günay şimdi yanında olup seni desteklemek isterdim ama foto ortada yani kardeşim çıtır çıtır çitliyon yani senin örnek olman lazım gardaşım yapma böyle şeyler ! ! !:rolleyes:[/QUOTE]

[B]Elimde yada avucumda bir tane çekirdek göster ben bu işi bırakırım ;) :D :D[/B]

omercoskun 26.10.2008 13:10

[QUOTE=GuNaY;430716][B]Elimde yada avucumda bir tane çekirdek göster ben bu işi bırakırım ;) :D :D[/B][/QUOTE]

ya belki fotoda çıkmamış olabilir seni çekirdek yerken görenler olmuşdie duydum
ayrıca gözlüğüm olmadan seçemiom ama arkadaşlar öyle yazmış bu kadaa millet yalanmı sölüo yani GÜNAY ?:rolleyes:

GuNaY 26.10.2008 13:15

[QUOTE=omercoskun;430717]ya belki fotoda çıkmamış olabilir seni çekirdek yerken görenler olmuşdie duydum
ayrıca gözlüğüm olmadan seçemiom ama arkadaşlar öyle yazmış bu kadaa millet yalanmı sölüo yani GÜNAY ?:rolleyes:[/QUOTE]

[B]hahahahaha çıkmamış olabilirmiş :D

Photoshopta yapsaydın bari :D :D

Bu kadar insan doğruyu söylemiyor :D[/B]

nedım123 26.10.2008 13:24

arkadaşlar size çok tşk ediyorum sivassporumuzu yanlız bırakmadığınız için

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:36.