![]() |
--->: Anket/Maçı Değerlendirelim
IS ICIN YURT DISINDA OLDUGUMDAN DOLAYI MACI SEYREDEMENIN EZIKLIGI VAR.OZETINE BAKTIM TAKIM HEPSI GUZEL OYNAMIS.BALILI KENDINE GELMIS.2.GOL GUZELDI.TAKIM INSALLAH HEP BOYLE GUZEL OYNAR....
|
hepsi güzeldi yendik ayrım yapmaya gerek yok sonuçta tek kişi olsa yenemzdi tüm takım güzeldi yendiğimiz için mutluyuz:)
|
Cevap: Anket/Maçı Değerlendirelim
76 İbrahim Dağaşan
26 Michael Petkovic 15 Hayrettin Yerlikaya 14 Sedat Bayrak 46 Abdurrahman Dereli 24 Bilica 20 Mohamed Ali Kurtuluş 18 Kanfory Sylla 31 Musa Aydın 188 Mehmet Yıldız 21 Herve Tum 76 Balili 13 Diallo 25 Sezer Badur Aslanlarım hepiniz harikaydınız ayaklarınıza sağlık.hiçbirinizi ayırt etmiyorum. Sivastaki taraftarlarımıza sesleniyorum. ne olur daha güzel organize olunda şu tribünlerimizi doldurun. Ordu çaybaşı ilçesinden tüm yiğidolara kucak dolusu selamlar. |
kisa ve öz
Sivas 3-0 gaziantep fazla degerlendirmeye gerek yok |
-->: Anket/Maçı Değerlendirelim
teşekürler yığidommmmmmmmmmmmmmmmmmmm
|
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"][B]Ben maçı seyrettim.
BİLİCA görevini çok iyi yerine getirdi. HAYRETTİN,M.ALİ ve MUSA AYDIN çok vasat oynadılar. Kalede PETKOVİÇ zaman zaman gelişen ataklarda görevini yerine getirdi. Ben bu maçta seyirciyi beğendim.Tamamen olmasada genel de tezahurat vardı[/B][/COLOR][/FONT]. |
-->: Anket/Maçı Değerlendirelim
anadolunu gururu sivassporra başarılar
|
DAHA NE OLSUN CANIMMMMM..
Çocukluğumuzda hep bu günleri hayal etmiştik. Hamdolsun hayallerimiz bu cengaverler sayesinde gerçekleşti.Hella olsun hepinize... |
[B]Maçın yıldızı kimdi Balili attığı gol ile ve oynadığı mücadeleci futbolu ile maçın yıldızı olmaya hak kazanmıştır...
Maçın en kötüsü kimdi Tarafatar tebrik ederim gene mükemmeldiler.... Maçta göze çarpanlar Bilica hiç batmıyo geçen hafta haftanın futbolcusu idi bu kez bu maçta oynadığı diri futbol ile Balili gibi bana göre maçın yıldızı idiler... Ne gibi eksiklerimiz var Topa sahip olmayı becerelim artık Avrupa kupasından bu yüzden elendik Sergio veya bunun ayarında bir oyuncu alalım... Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler Evimizde kazanmaya devam ediyoruz bu sezon evimizde tek skorla değil açık ve net skorlada kazanmasını biliyoruz... Taraftar nasıldı Onlar içinde mükemmel bir maçtı seyir açısından fakat maçta seyirci vardı taraftar yoktu haliyle bu konuda görüş de yok....:)[/B] |
bu macı en iyisi bülent hocaydı oyuncularıda cok iyiydi
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:30. |