SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Anket/Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=21859)

dülger58 29.11.2008 23:24

--->: Anket/Maçı Değerlendirelim

IS ICIN YURT DISINDA OLDUGUMDAN DOLAYI MACI SEYREDEMENIN EZIKLIGI VAR.OZETINE BAKTIM TAKIM HEPSI GUZEL OYNAMIS.BALILI KENDINE GELMIS.2.GOL GUZELDI.TAKIM INSALLAH HEP BOYLE GUZEL OYNAR....

sametkarayün 30.11.2008 08:12

hepsi güzeldi yendik ayrım yapmaya gerek yok sonuçta tek kişi olsa yenemzdi tüm takım güzeldi yendiğimiz için mutluyuz:)

yiğidogur60 30.11.2008 11:13

Cevap: Anket/Maçı Değerlendirelim

76 İbrahim Dağaşan
26 Michael Petkovic
15 Hayrettin Yerlikaya
14 Sedat Bayrak
46 Abdurrahman Dereli
24 Bilica
20 Mohamed Ali Kurtuluş
18 Kanfory Sylla
31 Musa Aydın
188 Mehmet Yıldız
21 Herve Tum
76 Balili
13 Diallo
25 Sezer Badur
Aslanlarım hepiniz harikaydınız ayaklarınıza sağlık.hiçbirinizi ayırt etmiyorum. Sivastaki taraftarlarımıza sesleniyorum. ne olur daha güzel organize olunda şu tribünlerimizi doldurun. Ordu çaybaşı ilçesinden tüm yiğidolara kucak dolusu selamlar.

sivaslihakan 30.11.2008 11:28

kisa ve öz
Sivas 3-0 gaziantep
fazla degerlendirmeye gerek yok

isa60 30.11.2008 12:29

-->: Anket/Maçı Değerlendirelim

teşekürler yığidommmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bahadır erdem 30.11.2008 13:18

[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"][B]Ben maçı seyrettim.
BİLİCA görevini çok iyi yerine getirdi.
HAYRETTİN,M.ALİ ve MUSA AYDIN çok vasat oynadılar.
Kalede PETKOVİÇ zaman zaman gelişen ataklarda görevini yerine getirdi.
Ben bu maçta seyirciyi beğendim.Tamamen olmasada genel de tezahurat vardı[/B][/COLOR][/FONT].

soguk58 30.11.2008 14:00

-->: Anket/Maçı Değerlendirelim

anadolunu gururu sivassporra başarılar

Sivmustang58 30.11.2008 16:30

DAHA NE OLSUN CANIMMMMM..
Çocukluğumuzda hep bu günleri hayal etmiştik. Hamdolsun hayallerimiz bu cengaverler sayesinde gerçekleşti.Hella olsun hepinize...

yerliturkuaz 30.11.2008 17:30

[B]Maçın yıldızı kimdi Balili attığı gol ile ve oynadığı mücadeleci futbolu ile maçın yıldızı olmaya hak kazanmıştır...

Maçın en kötüsü kimdi Tarafatar tebrik ederim gene mükemmeldiler....

Maçta göze çarpanlar Bilica hiç batmıyo geçen hafta haftanın futbolcusu idi bu kez bu maçta oynadığı diri futbol ile Balili gibi bana göre maçın yıldızı idiler...

Ne gibi eksiklerimiz var Topa sahip olmayı becerelim artık Avrupa kupasından bu yüzden elendik Sergio veya bunun ayarında bir oyuncu alalım...

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler Evimizde kazanmaya devam ediyoruz bu sezon evimizde tek skorla değil açık ve net skorlada kazanmasını biliyoruz...

Taraftar nasıldı Onlar içinde mükemmel bir maçtı seyir açısından fakat maçta seyirci vardı taraftar yoktu haliyle bu konuda görüş de yok....:)[/B]

davudi 01.12.2008 08:26

bu macı en iyisi bülent hocaydı oyuncularıda cok iyiydi

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:30.