![]() |
Cevap: Yiğidolarımızı Değerlendirelim
[COLOR="Red"]Michael Petkovic : 4 yıldır yaptığı hata parmakla sayılacak kadardır
Akin Vardar : Petkovic'in yokluğunda görevini en iyi şekilde yerine getiriyor Mamadou Diallo : bilica geldikten sonra yedek kaldı ama görevini en iyi şekilde yapıyor Hayrettin Yerlikaya : Tekniği iyi olsa harika işler çıkaracak Sedat Bayrak : Sakatlıktan sonra düzeldi ve harika Murat Sözgelmez : Diğer 3 stoper ile tatlı bir rekabet içinde fakat 4 stoperin içinde en son düşünülen galiba Murat Fábio Bilica : Petkovic'in önüne Çin Seddi'ni koysak onun kadar etkili olamaz Abdurrahman Dereli : Sen benim herşeyimsin :) (Fatih Hoca Gör Artık!!!!) İbrahim Dağaşan : Oyuna sonradan girmesine rağmen etkili oluyor Musa Aydın : Sahanın her tarafında.Gol atıyor asist yapıyor pres yapıyor.Ne ararsan var Muhammet Ali Kurtuluş : Takımdaki tek frikikçimiz Konfory Sylla : Çok hısrlı ama hırsı kadar etkili değil Sezer Badur : Yaşı genç ama yaşına rağmen gerçekten güzel futbol ortaya koyuyor Onur Tuncer : Sürekli yedek kalmanın etkisiyle fazla iyi oynayamıyor Sergio Oliviera : FİYASKO.. Faruk Bayar : Sol kanatta oynamanı o kadar çok istiyorum ki.. Pini Felix Balili : Ferrari'nin tek rakibi :) Herve Tum : Kara boğa.Herkes gibi bende bu adam bize faydalı olmaz diyordum ama yanılmışım. Mehmet Yıldız : Son vuruşlarda biraz daha etkili olsa keşke[/COLOR] |
Oyuncularımızı Değerlendiriniz ;
Michael Petkovic :KALEDE ÇOK GÜVEN VERİYOR Akin Vardar :YEDEK OLMASINA RAĞMEN ÇOK İYİ KALECİ Mamadou Diallo :DEFANSIN BENİM İÇİN VAZGEÇİLMESİ Hayrettin Yerlikaya :SİVASLI OLAN HAYRETTİN TAM BİR YİĞİDO Sedat Bayrak :GEÇEN SENEKİ FORMUN DA DEĞİL Murat Sözgelmez :DEFANSIN BEL KEMİĞİ GEÇEN SENE MÜTHİŞ BİR ÇIKIŞ YAPTI Fábio Bilica :SÜPERLİGİNİN EN İYİ DEFANSLARINDAN BİRİ Abdurrahman Dereli :DEFANSTAN FORVETE KADAR ÇOK KKONTROLLÜ OYNUYOR İbrahim Dağaşan : ONDAN BİRAZ DAHA FORMUNU YÜKSELTMESİNİ İSTİYORUM Musa Aydın :ORTA SAHAMIZDA ADETE DUVAR ÖRDÜ Muhammet Ali Kurtuluş :G.BİRLİĞİ MAÇINDA ATTIĞI GO L İLE 2. YARIDA ÇIKIŞ YAPACAĞININ HABERİNİ VERDİ Konfory Sylla :SATILMAMASI GEREK Sezer Badur :FB YE ATTIĞI GOL İLE BENİM İÇİN TARİHHE GEÇTİ Onur Tuncer :SATILMASI GEREK Sergio Oliviera :SATILMASI GEREK Faruk Bayar :SATILMASI GEREK Pini Felix Balili :ÇOK SÜRATLI BİR GİRİŞ YAPTI GEÇEN SEZONUNDA SAKATTI AMA DÜZELDİKTEN SONRA FIRTINA GİBİ OLDU Herve Tum :KARABOĞA Mehmet Yıldız :SİVASIMIZ BURAYA GELMESİNDE ÖNEMLİ ROL OYNADI |
sivasspor benim herşeyim takımın tüm oyuncuları harika galatasarayı yenmesini diliyorum
|
Michael Petkovic :ligin en az gol yiyen takımlarından birinin kalecisi ne diyelim
Akin Vardar :tek şansızlığı petkoviçin sivassporda olması Mamadou Diallo :defansın geçilmez karası ama sedat ve bilica mütiş olduğu için yedek Hayrettin Yerlikaya :sol kanatta savaşıyor ama buyuk hatalar yapabiliyor Sedat Bayrak :milli futbolcumuzun tekrar milli takıma gireceğinden eminiz Murat Sözgelmez :önündeki futbolcular çok kaliteli olduğu için şu anda yedek Fábio Bilica :bilica için diyecek söz bulamıyorum gerçekten türkiyede 1 tane Abdurrahman Dereli :sağ kanatta arı gibi çalışıyor apo yuda milli takıma istiyoruz İbrahim Dağaşan : bursada 3 maç yapmıştı ama bülent hoca hepsi gibi onuda yıldız adayı yaptı Musa Aydın :takımın dinamolarından biri gol var defans var herşey var Muhammet Ali Kurtuluş :takımın en teknik oyuncusu füze gibi şutları ve frikiklerini özlemiştik Konfory Sylla :çok koşuyor çok çalışıyor ama kendini geliştirmeli Sezer Badur :bülent hoca onun için geleceğin yıldızı demişti Onur Tuncer : joker oyuncu diyebiliriz bülent hoca onu heryerlerde oynattı Sergio Oliviera :uyum sorunu yaşamasa tabata gibi olurdu Faruk Bayar :bence sol kanatta devamlı oynamalı Pini Felix Balili :kim tutar seni pini balili Herve Tum :kimse memnun değildi transferinden ama bulent hoca ile oda yıldız oldu Mehmet Yıldız :ne denilebilirki 2.ligden berli aşığız ona o bizim yıldızımız |
Mihael Petkovic:Trabzonda da çok beğendiğim bir kaleciydi bence çok iyi bir tercih.
Akın Vardar:İyi bir kaleci fakat kendini geliştirmeli. Mamadou Diallo:Müthiş bir oyuncu bence tartışmasız. Hayrettin Yerlikaya:Bence çok iyi bir oyuncu Sivas ın vaz geçilmezi. Sedat Bayrak:Defans anlamında yapılacak her şeyi yapıyor. Murat Sözgelmez:toplara vuruşu müthiş. Fabio Bilika:Defans olarak gördüğüm izlediğim en iyi oyuncu bence. Abdurrah Dereli:Biraz daha gelişmesi lazım bence genel olarak çok iyi. İbrahim Dağaşan:Biraz daha forma şansı bulmalı bence yetenekli oyuncu. Musa Aydın:Çok fazla şey söylemeye gerek yok bence yapabileceğinin en iyisini yapıyor.Çok yetenekli umarım böyle devam eder. Mohammed Ali Kurtuluş:Toplara onun gibi vurabilen başka oyuncu yok türkiye de biraz daha geliştirirse kendini Sivas a çok faydalı olacağını düşünüyorum. Konfory Sylla:Sivas spor un böyle oyunculara çok ihtiyacı var umarım performansı hep böyle devam eder. Sezer Badur:Çok yetenekli çok koşuyor ama biraz daha geliştirmeli kendisini. Onur Tuncar:Çok beğeniyorum fakat forma şansı bulamıyor. Sergio Oliviera:Bence Sivas spor da oynamaması gereken tek oyuncu çok gereksiz. Faruk Bayar:Çok iyi bir sol ayak yeteneklide ayrıca umarım kendini geliştirir. Pini Felix Balili:Balili için söylenecek çok şey var ama abartmadan tek kelimeyle harika hatta harkulade bir oyuncu sivas ın vaz geçilmezi taraftarın gözbebeği. Herve Tum:Bence çok yetenekli bir forvet değil daha iyisi alınabilir Mehmet Yıldız ın sakatlanması durumunda (allah korusun ) bence etkili olabilecek oyuncu değil. Mehmet Yıldız:O bir görev adamı O bir Sivas sevdalısı O bir terminatör O bir kaptan müthiş bir oyuncu bence forvet oyuncusundan daha çok meziyetlere sahip umarım bırakmaz bizi.... |
--------------------------------------------------------------------------------
Michael Petkovic :Onun kalede olması tribünlerde bana dahada bir güven veriyor,4 yıldır belli bir standartın altına hiç düşmedi. Akin Vardar :Tam bir professiyonel,ne zaman kaleye geçtiyse görevini mükemmel yerine getirdi,tek şanssızlığı önünde petkoviç gibi bir kaleci olması. Mamadou Diallo :Bilicanın gelişiyle pabucu biraz dama atılır gibi oldu,fakat inanıyorumki forma şansı bulursa bir daha çıkarmaz o formayı. Hayrettin Yerlikaya :Hayrettin yıllardır professiyonel futbol oynuyor,ama tek hamleli futbolcu,topu iyi kullanamıyor,bu yönlerini geliştirebilseydi şimdi onu avpuda izliyor olurduk. Sedat Bayrak :Ağır bir sakatlık yaşadı ve uzunca bir süre futboldan uzak kaldı,ikinci yarı daha iyi bir sedat bekliyorum ben. Murat Sözgelmez :Bülent hocanın prenslerindendi,mevkiinde çok kaliteli isimler olunca fazla forma şansı bulamadı. Fábio Bilica :Anlatılmaz yaşanır. Abdurrahman Dereli :Birinci sınıf bir futbolcu,mevkiinde türkiyenin bir numarası bana göre. İbrahim Dağaşan akika aldığı zamanlarda hep olumlu işler yaptı. Musa Aydın :Takımın cesur yüreği. Muhammet Ali Kurtuluş :Zaman m.ali için en iyi ilaç. Konfory Sylla :Benim için takımdaki gizli kahraman,tam bir savaşçı. Sezer Badur :sezonun ilk dönemindeki futbolunu son zamanlarda göremez olduk. Onur Tuncer :????????????????????? Sergio Oliviera :En büyük hayal kırıklığı. Faruk Bayar :Hayretinin yokluğundaki liğin ilk haftalarında çok parlak bir grafik çizdi,ondan sonra ortalıkta fazla göremedik. Pini Felix Balili :4 eylül tribünlerinin sevgilisi. Herve Tum :Hiçte alışık olmadığı bir bölgede oynadı,ve görevini eksiksiz yerine getirdi. Mehmet Yıldız :Onu anlatmaya kelimeler yetmez.:):):):) |
hepiniz harikasınız başarılar yiğidolar
|
--------------------------------------------------------------------------------
Michael Petkovic :ligin en az gol yiyen takımlarından birinin kalecisi ne diyelim Akin Vardar :tek şansızlığı petkoviçin sivassporda olması Mamadou Diallo :defansın geçilmez karası ama sedat ve bilica mütiş olduğu için yedek Hayrettin Yerlikaya :sol kanatta savaşıyor ama buyuk hatalar yapabiliyor Sedat Bayrak :milli futbolcumuzun tekrar milli takıma gireceğinden eminiz Murat Sözgelmez :önündeki futbolcular çok kaliteli olduğu için şu anda yedek Fábio Bilica :bilica için diyecek söz bulamıyorum gerçekten türkiyede 1 tane Abdurrahman Dereli :sağ kanatta arı gibi çalışıyor apo yuda milli takıma istiyoruz İbrahim Dağaşan : bursada 3 maç yapmıştı ama bülent hoca hepsi gibi onuda yıldız adayı yaptı Musa Aydın :takımın dinamolarından biri gol var defans var herşey var Muhammet Ali Kurtuluş :takımın en teknik oyuncusu füze gibi şutları ve frikiklerini özlemiştik Konfory Sylla :çok koşuyor çok çalışıyor ama kendini geliştirmeli Sezer Badur :bülent hoca onun için geleceğin yıldızı demişti Onur Tuncer : joker oyuncu diyebiliriz bülent hoca onu heryerlerde oynattı Sergio Oliviera :uyum sorunu yaşamasa tabata gibi olurdu Faruk Bayar :bence sol kanatta devamlı oynamalı Pini Felix Balili :kim tutar seni pini balili Herve Tum :kimse memnun değildi transferinden ama bulent hoca ile oda yıldız oldu Mehmet Yıldız :ne denilebilirki 2.ligden berli aşığız ona o bizim yıldızımız |
Michael Petkovic : Türkiyenin 1 numaralı kalecisi
Akin Vardar : Petkovic tarafından kesilmese milli takımın en iyi kalecisi olur Mamadou Diallo : genç yaşı ve üstün fiziği ile iyi işler başarıyor Hayrettin Yerlikaya : sol kanatta iyi işler çıkartıyor hem defansif hemde ofansif anlamda Sedat Bayrak :uzun süren sakatlık sonrası kendisini gösterdi Murat Sözgelmez : kadroda fazla şans bulamasada hacettepe maçında son dakikada oyuna girdi ve kazanmamızda üstün rol oynadı Fábio Bilica : uzun boylu bir stoper çok hızlı ayağı çok düzgün paslar atıyor güzel çalım atıyor romanyada olduğu gibi Türkiyede de yılın stoperi bence Abdurrahman Dereli : sağ kanatta hızı ile güzel şeyler yapıyor çok hırslı İbrahim Dağaşan : bursada fazla şans bulamadı ama burada çok iyi gidiyor Musa Aydın : orta sahanın vazgeçilmezi herşeyini ortaya koyarak oynuyor ve muhteşem şutlar atıyor Muhammet Ali Kurtuluş : kendisini geçen hafta gösterdi çok görmemek lazım uzun süren sakatlıktan çıktı ve ilerlemiş yaşına göre güzel oynuyor Konfory Sylla : çok yönlü bir futbolcu heryerde oynayacak kapasitesi var Sezer Badur : geleceğin en büyük yıldızlarından olacak ona çok güveniyorum Onur Tuncer : bu sezon fazla forma giyemesede oynadığı maçlarda iyi grafik çiziyor Sergio Oliviera : bu sezon sadece kupada ve bir maçta görebildik sakat değil diye biliyorum ama 18e bile alınmıyor takdir hocamızın tabi Faruk Bayar : Faruk bu sezonun güzel transferlerinden biri ah beşiktaş maçında o golüde atsaydı muhteşem olurdu Pini Felix Balili : hızı hırsı ve topa vuruşlarıyla muhteşem bir futbolcu eğer Türk olursa Milli takımda iyi işler başaracağına inanıyorum Herve Tum : bu sezon bütün spor yorumcuları Tum'u tanıyamadıklarını söylüyorlar bu sezon koşan bir tum var geçen sezon forvette bekler gelen topa kafa vurur diyorlardı ama bu sezon gerçekten çok çaba harcıyor bence o da artık vazgeçilmez bir forvet oldu Mehmet Yıldız : satılacağı hakkındaki söylentiler beni ilgilendirmiyor ben inanıyorumki Mehmet burada kalacak ve şampiyonluk yaşayacak üstün fiziği ile güzel şeyler yapıyor __________________ ANADOLUNUN YILLAR SÜREN SUSKUNLUĞUNUN ÇIĞLIĞIDIR;SİVASSPOR!!! |
arkadaşlar bence hepsi iyide topçularımızın şu Sergio Oliviera : bize yaramadı adam hiç çalışmıyo suya sabuna dokunmadan futbol oynuyo kendini hiç riske edipte bir maç kurtarmadı
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:35. |