![]() |
Cevap: Yannick Kamanan
[QUOTE=yerliturkuaz;461402][B]Gitmediği takım kalmamış baksanıza umarım bizde dikiş tutturur...[/B][/QUOTE]
Ewt ya inş.İşte çok dikkatli bir Yiğido! |
[B][IMG]http://foto.fanatik.com.tr/Article/2009/1/7_240394_57320kamanan_414_232.jpg[/IMG]
sözleşme imzaladı...[/B] |
[QUOTE=Ahwettt;463265]Dikkatimi çeken hiç kulupte 2 sezon üst üste oynamamış.Aba neden umarım bizde iyi işler yapar.[/QUOTE]
eğer bizdeki oyuncularada bakarsan şimdiki yıldız oyuncular sivasa gelmeden önce gitmedikleri klüp yoktu...ama bülent uygun sayesinde hepsi yıldız oldular... |
gardaşlarım super yerinde bi transfer olmuştur.adam 10 numarayla oynuyor,sag ve sol ayaka gol vuruşları yapabiliyor,ara toplara çabuk,top takıbı üstün,forvet gibi orta saha oyuncusu,ayrıyetten sivassporun aniatak stilinede uyumlu.inşallah takıma uyumuda kısa olursa ÜÇYILDIZ olur...
|
izlemeniz yeterli gardaşım ben ona sivassporun aniatak sistemine uyduğu için ANTİ-TANK KAMANAN diyorum...
[url]http://www.youtube.com/watch?v=nzeJouYaLp0[/url] |
ayrımcılık
bu sitede artık konu açamıyorum.herkes konu açıyor.ben açamıyorum.illa başka bir siteyemi üye olmak gerekiyor.:mad::mad:
|
[FONT="Comic Sans MS"][B][COLOR="Indigo"]Maaşallah Her Yerde Oynamış [/COLOR][/B][/FONT]:D:D [FONT="Comic Sans MS"][B]Nereli Bu Topçu ????[/B][/FONT]
|
kariyeri iyi baslamis hep iyi takimlarda oynamis basda
ama son senelerine bakildinda oynadi takimlar hepsi cok kötü takimlar |
[B]süper ama mükemmel inanilmaz bir gol atti Galatasaraya karsi :D
gercekten harika bir gol atti [/B] |
bugun harıka bı gol attı takıma uyumu super ve atesleyen bır futbolcu elınden gelenı yaptı takımda kı herkesı ayrı ayrı kamanan ı ayrı kutlarım
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:45. |