![]() |
Cevap: KUPA İÇİN ALİSAMİYENDEYİZ
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN İSTANBUL DAKİ YİĞİDOLAR
İNŞALLAH MUTLU SONLA BİTİRECEĞİZ... |
recep abı ben sana soz verdım senın bılet bendende bu ılet fıyatları ne ya sanı sileden arsa alıyoruz ama ne olursa olsun sıvasspor ııcn deger ısderse bılet 100 ytl olsun allah bana guc kuvet verdıkce maca gelecem bız gühertaslı yigidolar olarak ordayız recep abı bıletın benden bılet almaya gıdıyorum sampiyon sivasspor
|
insallah ikinci galibiyetimizide alacagiz rabbim yenilgi yuzu gostermesin
|
Sevgili yiğidolar ...............
eğer taraftar olarak takımımıza sahip çıkarsak inşallah bu sezon mutlu sona ulaşacağız gibi geliyor bana göre bizim tek eksiğimiz taraftarlarımızın takıma gösterdiği cosku bence bu kadar kısa zamanda inanılması hayal bile edilemeyen bu başarıyı gösteren bir takımın taraftarlarından şu andakinin çok üstünde bi destek vermesi lazım şampiyonluğa giden takımlar arasında takımımız dğer takımların çok üstünde taraftarımız ise çok altında hem de türkiyede sadece istanbulda 2.5 milyon sivaslı olduğu söylenior...... __________________ |
anadolunun yükselen değeri sivasssporr... bu istanbulu titretirrr..ne baros ne lincolnn bizim mehmet'imiz var...
|
[QUOTE=serdar-58;464991]en şansız ben oluyorum sanırım kupa maçında bende türübünde olacağım ama ne yazıkki tezahurat yapamayacağım çalıştığım kulüp olan galatasaray takımım sivasspor protokolden sessizce izleyecem kalbim sivasspordan yana başarılar sivasspor[/QUOTE]
evet bencede Çalıştığın yerde GS'li gibi görün. Eğer gerçekten sivassporu destekliyorsan ortalık yerde böyle T-shirt giyinmezsin demi! Hadi giyiniyosun, bari foruma avatar resmi olarak koyma bari! ŞAMPİYONUZ LİGDE! KUPA DA BİZİM! Saygılarımla... |
[QUOTE=bestekarabi;466516]Sevgili yiğidolar ...............
eğer taraftar olarak takımımıza sahip çıkarsak inşallah bu sezon mutlu sona ulaşacağız gibi geliyor bana göre bizim tek eksiğimiz taraftarlarımızın takıma gösterdiği cosku bence bu kadar kısa zamanda inanılması hayal bile edilemeyen bu başarıyı gösteren bir takımın taraftarlarından şu andakinin çok üstünde bi destek vermesi lazım şampiyonluğa giden takımlar arasında takımımız dğer takımların çok üstünde taraftarımız ise çok altında hem de türkiyede sadece istanbulda 2.5 milyon sivaslı olduğu söylenior...... __________________[/QUOTE] [B] evet abicim yetersiz olan taraftar desteği ama inşallah herkes sonunda öğrenicek sivassporun ne olduğunu ve sivasspora destek verecektir.tüm istanbuldaki sivaslılara sivasspor için ali sami yen stadında sivassporumu destekleyelim.ne kadar taraftar desteği olursa o kadar da futbolcularımızda galibiyet için yola devam eder.tüm sivaslıları ali samiyene bekliyoruz.haydi yiğidoları desteklemek için birlik ve beraberlik için ali sami yen stadı,na[/B] |
[QUOTE=serdar-58;464991]en şansız ben oluyorum sanırım kupa maçında bende türübünde olacağım ama ne yazıkki tezahurat yapamayacağım çalıştığım kulüp olan galatasaray takımım sivasspor protokolden sessizce izleyecem kalbim sivasspordan yana başarılar sivasspor[/QUOTE]
İyiniyetine şüphem yok , desteğinle daha da güçleneceğimizden eminim ancak profil resmini daha özenli seçmiş olmanı isterdim. |
BIlet fıyat 30 mılyon oha yanı Gs stadı ole alım sahım bır stad degıl Inonu kadıkoy olsa haydı werılır cunku adamlar resmen stad yapmıs Insallah sızınde Fenerbahce gıbı stadınız olur zaten recep tayıp erdogan bunun sınyalını vermıstı kayserı kadır has stadını yaptırdı super stad.Sıvas kapalı bır stad yaparsa sampıyonlukta dahada favorı olur 1996-2000 lı yıllara bakarsak bır sıvas vardıkı cok kotu yenılmemek ıcın sahasını buzlar dondururdu ama sımdı sıvas sahasını guzellesıtrımek ıcın elınden gelenı yapıyor INSALLAH BU SENE SAMPIYON ANADOLUDAN!!!!
|
yarın Alisamiyendeyimmm.İnşallah gs yarin yine tel tel dökülecek.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:23. |