SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=23233)

bahadır erdem 24.01.2009 18:32

Cevap: Maçı Değerlendirelim

[COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"][B]Maçın yıldızı kimdi ?
BLİCA
Maçın en kötüsü kimdi ?
ONUR
Maçta göze çarpanlar ?
SAHANIN OLDUKÇA KÖTÜ OLMASI
Ne gibi eksiklerimiz var ?
ORTASAHA
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?
BÜLENT UYGUN AKILLICA DAVRANDI.GOL YEMEMEYE YÖNELİK DAVRANDI.FAKAT ORTA SAHAMIZ ETKİN DEĞİLDİ.
Taraftar nasıldı ?
HELAL OLSUN,BAYAĞI GELİŞME VAR.[/B][/FONT][/COLOR]

58_babacan_58 24.01.2009 18:46

[B][COLOR="Red"]EZE EZE YENDİK TARİH YAZDIK DEĞERLENDİRMEYE GEREK YOK[/COLOR][/B]

hepburdayız 24.01.2009 18:52

bu sahada gerçekten zor bi olay gs gibi güçlü rakibi yenmekk.
tabiki rakibin 10 kişi kalması da önemli bi etkendi,ama sonocunda 11 e 11 de olsa yenecektik,bülent hoca yine yerinde değişikler ve taktik anlayışıyla bu işi ne kadar düzgün yaptığını gösterdi,,emeği geçen herkese teşekkürler..

bi parantez bilicaya açmak istiyorum,bu adam gerçekten 5 tane zapo 3 lugano 3 song eder,allah nazardan saklasın..

Del Piero 24.01.2009 19:04

bu maçın 2 yıldızı vardı bilica ve balili ben oyumu baliliden yanakullandım :)

karahisarli 24.01.2009 19:05

tum biraz kötüydü mehmet i kötü bulanlar onu 3 kisi tutuyordu mehmet görevini tam yapti macin iyisi takim halinde sivasspordu

GLoBe-Y-Gençlik 24.01.2009 19:17

[B]Hepsı ıyı oynadılar ne kadar stad bıze aıt olsakta 1 devre cok kaydılar

Abdurrahman abımıze cok tsk edıyorz her topa ayagı degdı

Balılı sagolsun bıraz heycan kattı

mehmet abı ıse dıreklerı meshurdu bu macta[/B]

by_hunter 24.01.2009 19:24

Maçın yıldızı kimdi ? Tabiki bilica defansı topladı tam zamanında kesti atakları

Maçın en kötüsü kimdi ? Fazla göze çarpan yoktu ama mohammet yerine bi sezerle veye kanfory le başlaya bilirdik

Maçta göze çarpanlar ? Musaya fazla bi top gelmedi ama topu aldıgında olumlu şeyler yaptı ama balili nin maça girdikten sonraki etkili oyununu ınkar edemeyiz

Ne gibi eksiklerimiz var ? Gözle görünen çok büyük bir eksigimiz yok ama artık mehmet odaklı oynamak yerıne değişik varyasyonlarda da atak yapmamız lazım ni tekim golleride bu şekilde bulduk ama kaptanın takıma katkısını unutmamak lazım

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? İlk yarı vasattık ama ikinci yarı rakibin 10 kişi kalmasıyla daha iyi oynamaya başladık

Taraftar nasıldı ? Diger maçlara göre biraz daha fazla canlılık vardı ama bence hala taraftar değil seyirciyiz...

Mursallı yiğido 24.01.2009 19:41

Mükemmel bir maçtı.Galatasaray'ı ilk kez yenerek hadlerini bildirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.İnşallah bu galibiyetlerimiz devam eder...(Bu arada bugün doğru yolu bulanların sayısı artmış herhalde.Siteye 43 kişi üye olmuş:))

sivaslıkamber 24.01.2009 19:42

HELAL OLSUN HEPSİ SÜPERDİ HEPSİNİN ALNINDAN TEKER TEKER ÖPÜYORUM YİĞİDOLARIM BENİM

izmirliyigido 24.01.2009 19:54

SivasSpor 2 - 0 Galatasaray maçı hakkında ki görüşlerinizi bekliyoruz

[B]Maçın yıldızı kimdi [/B]? Bence maçın kaderini değiştiren BALİLİ ve defansın sigortası BİLİCA ile heryere ayak basan ve gol atan ABDURRAHMAN en iyileri idi. Ama [B]maçın Yıldızı olarak BALİLİ'[/B]yi seçtim. Çünkü Bilica da güzel oynadı ama gol tehlikesi yaşatamadıkları için maçın kaderine etki etmedi, BALİLİ resmen maçı çevirdi.

[B]Maçın en kötüsü kimdi [/B]? Kötü yoktu ama, Mehmet Yıldız, Musa ve Mohammed beklenen performanstan uzaktılar.

[B]Maçta göze çarpanlar [/B]? İkinci yarıda ki inanılmaz oyuna hakimiyetimiz ve ağırlığımızı koymamızdı.

[B]Ne gibi eksiklerimiz var [/B]? Eksik yoktu. TARAFTAR bile muhteşemdi bu sefer...

[B]Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler [/B]? Bugünün en mutlu olayıydı galibiyetimiz. Emeği geçenlerden Allah razı olsun.

[B]Taraftar nasıldı [/B]? TARAFTAR MUHTEŞEMDİ.... Yavaş yavaş seyircilikten çıkıp taraftar olmayı öğreniyoruz.

AYK.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:10.