SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Rakip Taraftarlar (Aramıza Hoşgeldiniz) (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=50)
-   -   GALATASARAY TARAFTARINI KINIYORUZ ; (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=23371)

8 nolu nalçacı 28.01.2009 21:50

Cevap: GALATASARAY TARAFTARINI KINIYORUZ ;

[QUOTE=sensetik;468825]işte istediği ciğere uzanamayan bir kedi daha...[/QUOTE]

işte doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar die buna deniyor;) yiğidolar, bi kez daha diim benim sizle derdim yok istanbul takımını savunmuyom sadece doğruyu söylüyorum

8 nolu nalçacı 28.01.2009 21:52

[QUOTE=davulcu;468820]çok ayıp oluyo lütfen anadolu takımlarına düşman olmayın,blica türkiyenin en iyi stoperidir sakatladığı kimseyi görmedim sen gördüysen söyle[/QUOTE]

kardeş ben nie anadolu takımına düşman oliyim konyasporda anadolu takımı ayrıca bilica türkiyenin ii stoperlerinden biri onuda biliyom ama gerçekten çok sakatlayıcı müdahaleler yaptı

RECEP_YÜKSEL 28.01.2009 21:53

[QUOTE=KOSTAD;468250]DÜN AKŞAMKİ GALATASARAY MAÇINDA SİVASSPORA YAPILAN ÇİRKİN VE KÜFÜRLÜ TEZAHÜRATI KINIYORUZ. SİVASSPOR`UN BAŞARISINI ÇEKEMEYEN HER NEKADAR KULÜP VARSA DUYURULUR; SİVASSPOR TEK DEĞİLDİR BİZLER ANADOLU KULÜPLERİ OLDUĞUMUZ SÜRECE İSTANBUL TAKIMLARI SİZLERİN KARŞISINDAYIZ. BIRAKIN ARTIK SENELER SONRA ANADOLUDAN ŞAMPİYON ÇIKARALIM BIRAKIN ARTIK BİZLERİN YAPAMADIĞINI SİVASIMIZ YAPSIN. TFF,MHK,TSYD GÖRÜN ARTIK GERÇEĞİ DUYUN SESİMİZİ 24 SENE SONRA LİG`TEN ANADOLU ŞAMPİYONU ÇIKARACAĞIZ BİRAZ YARDIMCI OLUN AÇIN ÖNÜMÜZÜ.

[B] KOSTAD [/B]
[B](Kocaelisporlu Taraftarlar Derneği)[/B][/QUOTE]

[B][COLOR="Red"]BİR DİLEK TEK YÜREK ANADOLU BAŞTAN BAŞA ŞAMPİYONLUĞA HASRET[/COLOR]

[COLOR="DarkGreen"]İyi dileklerin için teşekürler kardeş [/COLOR]

[COLOR="Black"]İSTDER[/COLOR]

([COLOR="black"]İSTANBUL[/COLOR] [COLOR="Red"]SİVASSPOR[/COLOR] [COLOR="DarkGreen"]TARAFTAR[/COLOR] [COLOR="Black"]DERNEĞİ[/COLOR])[/B]

SenSetik 28.01.2009 21:54

[QUOTE=8 nolu nalçacı;468828]işte doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar die buna deniyor;) yiğidolar, bi kez daha diim benim sizle derdim yok istanbul takımını savunmuyom sadece doğruyu söylüyorum[/QUOTE]

dün sen hangi maçı seyrettin???

mehmet yıldızın kasten kaburgalarını kırmaya teşebbüs eden bir emre aşık varken, hakemle maç almaya alışmış gs futbolcuları karşımızda erirken, topla oynama üstünlüğü %70 olmuş bir gs tehlikeli bir tek pozisypna bile giremezken, sürekli gerilen ve saldırgan davranışlar sergileyen, rakibi sakatlamaya çalışan kişi olarak bilicayı görüyorsan ben sana başka bir cevap veremem...

SenSetik 28.01.2009 21:55

emre aşık gibi çirkefler bu memlekette büyük takım futbolcusu oluyorsa bilica benim gözümde kraldır...

8 nolu nalçacı 28.01.2009 21:57

[QUOTE=sensetik;468834]dün sen hangi maçı seyrettin???

mehmet yıldızın kasten kaburgalarını kırmaya teşebbüs eden bir emre aşık varken, hakemle maç almaya alışmış gs futbolcuları karşımızda erirken, topla oynama üstünlüğü %70 olmuş bir gs tehlikeli bir tek pozisypna bile giremezken, sürekli gerilen ve saldırgan davranışlar sergileyen, rakibi sakatlamaya çalışan kişi olarak bilicayı görüyorsan ben sana başka bir cevap veremem...[/QUOTE]

ben bilica ile ilgili yorumumu dünkü deil pazar günkü maç için yaptım ayrı zamanda gs takımının çok önemli oyuncuları eksikti bunada saygı duymanız gerekiyor

RECEP_YÜKSEL 28.01.2009 21:59

[QUOTE=8 nolu nalçacı;468811]davulcu, pazar günü küfür etmediniz mi kardeş adamlara sahanızda yapdığınızı bırakmadınız hele o sizin bilica önüne geçeni sakatlıyodu[/QUOTE]

[B]Bak kardeş evet bilica konusunda biraz haklısın çok iyi oynuyor ve bazen kasti sallıyor birgün yakalnırsa bizi yakar ama bunu çoğu topçu yapıyor
kim olursa olsun kasti tekme atan savunmam
küfür olayı sabredersin ama zaman gelince sende patlıyorsun dünkü maçta adamlar etmediği küfür kalmadı
tek çözüm yapacak yer

[COLOR="Red"]F [/COLOR][COLOR="Yellow"]E[/COLOR] [COLOR="Navy"]D[/COLOR] [COLOR="Black"]E[/COLOR] [COLOR="White"]R[/COLOR] [COLOR="Red"]A[/COLOR] [COLOR="Yellow"]S[/COLOR] [COLOR="Navy"]Y[/COLOR] [COLOR="DarkRed"]O[/COLOR] [COLOR="Black"]N[/COLOR][/B]

8 nolu nalçacı 28.01.2009 22:00

[QUOTE=sensetik;468841]emre aşık gibi çirkefler bu memlekette büyük takım futbolcusu oluyorsa bilica benim gözümde kraldır...[/QUOTE]

yalnız çirkef dediğin emre aşık EURO 2008 de milli takımımızın o eksik ve sıkıntılı kadrosunda kafası dikişli olmasına rağmen buna aldırmadan canla başla mücadele etti sonuçta milli takım formasını terleten bi oyuncu böle konuşmaman gerekiyor

8 nolu nalçacı 28.01.2009 22:01

[QUOTE=RECEP_YÜKSEL;468849][B]Bak kardeş evet bilica konusunda biraz haklısın çok iyi oynuyor ve bazen kasti sallıyor birgün yakalnırsa bizi yakar ama bunu çoğu topçu yapıyor
kim olursa olsun kasti tekme atan savunmam
küfür olayı sabredersin ama zaman gelince sende patlıyorsun dünkü maçta adamlar etmediği küfür kalmadı
tek çözüm yapacak yer

[COLOR="Red"]F [/COLOR][COLOR="Yellow"]E[/COLOR] [COLOR="Navy"]D[/COLOR] [COLOR="Black"]A[/COLOR] [COLOR="White"]R[/COLOR] [COLOR="Red"]A[/COLOR] [COLOR="Yellow"]S[/COLOR] [COLOR="Navy"]Y[/COLOR] [COLOR="DarkRed"]O[/COLOR] [COLOR="Black"]N[/COLOR][/B][/QUOTE]

valla iş federasyona kaldıysa yandık çünkü adamlar anadolu takımı tınlamıyor

SenSetik 28.01.2009 22:02

bu dediğin ayrı bir mesele...bir milli takımın başında çirkef olursa, kendi gibi futbolcularında takımda olması normaldir...bülent korkmaz milli takıma kaptanlık yaptıktan sonra emre o takımda sırıtmaz heralde :(

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:12.