![]() |
Cevap: ATKI KOLEKSİYONCULARI BURAYA...
[IMG]http://img16.imageshack.us/img16/6140/ayhanaydnatk7.jpg[/IMG]
[B]23.02.2009[/B] |
hayırlı olsun kardeş sivas atkın.aslında söleseydin çakma değilde lisanslı bir atkı gönderirdik sana :) ama olsun hiç olmamasından iyidir.güle güle kullan..ayrıca şehri turuncu atkını takas etmek istiyormusun???
|
aslında trabzonspor atkısını boşa koleksiyona koyuyorsunuz.
|
[QUOTE=yener_sahin;482317]hayırlı olsun kardeş sivas atkın.aslında söleseydin çakma değilde lisanslı bir atkı gönderirdik sana :) ama olsun hiç olmamasından iyidir.güle güle kullan..ayrıca şehri turuncu atkını takas etmek istiyormusun???[/QUOTE]
[B] Eyvallah kardeşim.. Sivasa geldigimde almaya fırsatım olmamıştı... Bunuda arkadaş istanbuldan getirtti... Hepsi koleksiyon kardeşim... [/B] |
Bende Bilindigi Üzere:
SivasSpor GöZTEpe N.K.F.V.A.S Bolu Spor UA GFB Çarşı Site Tastikli Tatangalar:D Ve Karşıyaka Atkıları var. NKFVAS Satıyorum Sadece Kargo Ücreti Sizden:d |
[B]yener gardaşım fılıstın atkısı hoşuma gıttı bendede varda değişik..[/B]
|
[QUOTE=MustafaParlak;483494]Bende Bilindigi Üzere:
SivasSpor GöZTEpe N.K.F.V.A.S Bolu Spor UA GFB Çarşı Site Tastikli Tatangalar:D Ve Karşıyaka Atkıları var. NKFVAS Satıyorum Sadece Kargo Ücreti Sizden:d[/QUOTE] mustafa msn ekleyele hele sen şu atkı işini bir konuşalım :) [email]yenersahin@live.com[/email] |
koleksiyona eklediğim son atkılar;
[IMG]http://img27.imageshack.us/img27/4316/atklar4.jpg[/IMG] antalyaspor atkısı merkez_emre için ayrılmıştır... |
arkadaşlar bende bir sivasspor atkısı istiorum.yardımcı olursanız sevinirim..hediye olabilir :D ya da Es Es atkısı ile takas yapabiliriz.Ben eskişehirliyim.Eskişehirsporluyum. Forza ANADOLU !!!
|
arkadaslar sivas atkısı icin yardım edecek yok mu ??
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:05. |