![]() |
Cevap: yeni stad hakkında kısa bilgi
Stadın özellikleri çok güzel katılıyorum da benim de stad konusunda nacizane iki isteğim daha doğrusu düşüncem var. Düşüncem olup da sanki benim istediğim yapılacak diye bişey yok biliyorum ama yine de sesim duyulur gözönüne alınır diye yazıyorum. İlk isteğim; kombine bilet sistemine geçildi geçileli her sezon başında kombinemi alıyorum bundan sonra da alacağım, yalnız lütfen kombineli seyircilerle biletli seyircilerin stada giriş-çıkışları farklı olsun. Biletlilerle hiç bir farkımız yok onlarla beraber sıra bekliyoruz ne kadar saçma. Bildiğim kombineli maçın başlamasına 5 dakika kala gelse de rahatça stada girer girebilmeli. Ben sezon başında o kadar parayı vereceğim sonra gelip saatler öncesinden sıra bekleyeceğim lütfen ama lütfen bu konuyu yetkililere duyurmak istiyorum. Bunun akabinde tribünlerde koltuklarımıza oturmaya giderken oturan seyircileri rahatsız etmemek için koltuk aralarının oldukça geniş olmasını istiyorum. Maç esnasında bile kalkmamız gerekiyor ama ne mümkünnnnn dilerim yeni stadımızda bu tür sorunlar yaşamayız.
|
[QUOTE=tykinik58;475797]Stadın özellikleri çok güzel katılıyorum da benim de stad konusunda nacizane iki isteğim daha doğrusu düşüncem var. Düşüncem olup da sanki benim istediğim yapılacak diye bişey yok biliyorum ama yine de sesim duyulur gözönüne alınır diye yazıyorum. İlk isteğim; kombine bilet sistemine geçildi geçileli her sezon başında kombinemi alıyorum bundan sonra da alacağım, yalnız lütfen kombineli seyircilerle biletli seyircilerin stada giriş-çıkışları farklı olsun. Biletlilerle hiç bir farkımız yok onlarla beraber sıra bekliyoruz ne kadar saçma. Bildiğim kombineli maçın başlamasına 5 dakika kala gelse de rahatça stada girer girebilmeli. Ben sezon başında o kadar parayı vereceğim sonra gelip saatler öncesinden sıra bekleyeceğim lütfen ama lütfen bu konuyu yetkililere duyurmak istiyorum. Bunun akabinde tribünlerde koltuklarımıza oturmaya giderken oturan seyircileri rahatsız etmemek için koltuk aralarının oldukça geniş olmasını istiyorum. Maç esnasında bile kalkmamız gerekiyor ama ne mümkünnnnn dilerim yeni stadımızda bu tür sorunlar yaşamayız.[/QUOTE]
Bunu yazılı dilekçe ile kulübe faxlasana. Bu stadda bile dikkate alırlar belki. En azından kombinelilerin ayrı girmesini. AYK |
alttan ısıtmalı olursa çekirdekçiler o değerli olan alt kısım parçalarını hiç kaldırmazlar.........
|
[B][I][U]paylaşım için teşekkürler stad hayırlı uğurlu olsun.![/U][/I][/B]
|
[QUOTE=sinan-58;475654]kardeş yanlışın var yeni statta koşu pisti yok trubunler ingilteredeki gibi sahaya sıfır olacak[/QUOTE]
arkadaşım bilgiler saglam yerden koşu pisti var stad üstünün çelik konstriksüyonları ile bi tanıdıgım ilgileniyor ve stad ovall |
[QUOTE=speedy;476006]arkadaşım bilgiler saglam yerden koşu pisti var stad üstünün çelik konstriksüyonları ile bi tanıdıgım ilgileniyor ve stad ovall[/QUOTE]
kurtulamadık şu koşu pistinden.zaten ses çıkmıyor.çıkmadığı gibi de bir o kadar uzak kalıyoruz sahaya.. |
[QUOTE=pover58;475593]hizmet in kötüsü olmaz.37 bin kişilik stad elbet bize fazla gelebilir ama ilerde belki yetmeyecektir.belki milli maçlar burda oynanır.sivasspor hedefleri büyük olan bir takım.her yıl kafaya oynarsak elbet stad dolar.stadın yerinşn paşaçayırı olması bence çok sevindirici,stadın uzak olması kötü olurdu burası en uygun olan yer.yenişehirin yantarafı dahada uygundu ama burada fena degil.[/QUOTE]
Bence iyi bir stadımız olduğu zaman Sivasın iklim koşullarından faydalanabileceğimiz bazı milli maçları burada oynayabiliriz. |
arkadaşlar mesajların tamamını şimdi okudum teşekkürleriniz için saolun
şu stad dolarmı diyenlere derbi maçlarda maç biletleri zaten 2 gün öncesinden bitiyor hele bide yazın oldunmu sivasın nüfusu dışarıdan gelenlerle ep ey artıyor 3-5 yıl normal maçlarda zorlanırız ama 5 yıl öncesini düşünün 7-8 bin kişilik stadı dolduramıyorduk şimdi ki staddaki seyirciye bakın her geçen gün artıyor koşu pisti konusunda bende kesinlikle istemiyorum ama nutmayın bu stad sadece sivassporun degil DEVLETİN yani 19 mayıs vesayire kutlamalar burada yapılacak ha unutmadan eger stad 5-10 yıl sonra devletten izin çıkar ve büyütülmek istenirse çim kısmı derinleştirilip pist kaldırılır ve taraftar yaklaşabilir.. |
cok güzel hersey tam istedigim gibi ama birsey haric su kosu pisti olmasin ya lütfenn yalvariyorum olmasin zaten tezahürat yapan az bare tribünlen saha nin arasi cok uzak olmasinda futbolcularimiz duysun sesimizi
|
[QUOTE=D_Mrsic;475590]bende szeı bır duyum vereyım. turkıye 2016 avrupa sampıyonası ıcın basvurdu. uefa 9 ayrı stad ıstemıs. dusunulen stadların 3 tanesı ıstanbuldan tahmın ettıgınız uzere. gerıye kalan 6 stad kayserinin yenı stadı;trabzona yapılacak stad;ankaraya yapılacak stad;bursaya yapılacak stad;izmire yapılacak stad ile SİVAS'ımıza yapılacak olan stadların olması muhtemelmıs..[/QUOTE]
Bu öğrendiğin doğru değil 2010 Mayıs Ayında hangi ülkede olacağı karar verilecek 5'i 2010 Mayıs ayına bitmez, Kayseri stadı 3.5 senede bitti galiba 2016 Türkiye'de olmaz sanırım... 5 statta zaten 2013 te falan hazır olur... !!! KOŞU PİSTİ OLMASIN !!!! (Modern Stadlarda yok koşu pisti) |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:37. |