SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   kayserili ve sivaslı kardeştir (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=2409)

devrim_can_58 23.09.2005 13:25

dostluk????????????????????

ben her zaman dostluktan yanayım.ama deli_yiğidonun dediği gibiyse hep deplasmanlarda karşı tavır alıyolarsa bilemem tabiki.herkes dostluktan yanadır ama sadece yandaştır.için iç yüzünü biliyomusunuz bilemem.genede biz dost olmaya çalışalım onların tepkisi ne olur bilemem.onlar şekillendiricekler herşeyi

DOSTUN DOSTUNDUR DÜŞMANIN DÜŞMANIMDIR YİĞİDO

kysmusti 23.09.2005 14:40

YavuzTheYigido Yazdı:
Sevgili Kayserili Arkadaslarim,
Elbetteki Takiminizin Galip Gelmesini Isteyeceksiniz.Bu Forumda Umut Ettiginiz Skorlari Yazacaksiniz.Bu En Dogal Hakkiniz.Bizde Kendi Sitemizde Aynisini Yapiyoruz.
Ama Lutfen Sagduyudan Ayrilmadan, Kiskirtici Yorumlar Yapmadan Goruslerimizi Yazalim.Rakip Takim Ve Taraftarlarini Rencide Edici Ifadelerde Bulunmak Ortami Germekten Baska Bir Ise Yaramaz.
Gecmisteki Olaylar Nedeniyle Butun Turkiye Medyasinin Gozu Her Iki Takimimizin (Sivasspor ve Erciyesspor) Uzerinde Olacak.PFDK Bu Sene Cok Titiz.Buyuk Para Cezalari Ve Saha Kapatma Cezalari Anadolu Takimlarina Karsi Daha Kolay Alinir Oldu.Burada Bize Dusen Gorev Onlara Bu Firsati Vermemektir.
Maca Gelince: Kim Kazanirsa Kazansin Dostluk Kazansin.Daha Ligin 7.Haftasi.Bir Yenilgi Ne Erciyesspor Icin Dunyanin Sonu Olur Nede Sivasspor Icin.Amaaaaaaaaaa
Eger Yanli Medyanin Suratina Bir CENTILMENLIK VE BARIS Tokati vurursak hepberaber, Iste O Zaman Dunya Gorur Bir Mactan Nasil 2 Galip Takimin Cikabilecegini!!
Macta Buyuk Bir Ihtimalle Berabere Biter.
Hepinize Saygi Ve Sevgiler.
Yavuz

işte bu. bunu yapmamız lazım. kutluyorum kardeşim. sivasspor sitesinden bütün arkadaşları bizim siteye davet et. bizde sizin siteye girelim, ve dostluk mesajları verelim. işte o zaman taraflı medyaya çok büyük bir şamar atmış oluruz. lütfen hadi sivas-erciyes elele. çünkü biz düşman değiliz aksine dayanışma içinde olmamız lazım.

o zaman taraflı medyaya bi osmanlı tokadı indirmiş oluruz.

hadi herkes için fair-play.

[COLOR=Red][SIZE=3][B]gelin düşman çatlatalım.[/B][/SIZE][/COLOR]

puar 23.09.2005 14:49

biz sivaslıyız eskiler eskide galdı...herkez pazar günü görecek...olay çıkmasını isteyenlerde avuçlarını yalacak...

koyu58 24.09.2005 09:43

olay çıkmayacakkkkkkkkkkk inadına

geçmişe mazi derler zaten o maçta kavga çıkmamış o tarihte kayseri stadının kapıları dışa değilde içe doğru açılıyormuş polisler bizimkilerin üzerine gelince bizimkilerin bir kısmı yere düşüp ezilmiş bir kısmıda kapının arkasında sıkışmış bu haberi olayı yaşayan kayseriliden öğrendim

sivaslibozo 25.09.2005 22:24

YORUMSUZ

Valla ben bu konuda fikir beyan etmek istemiyorum, cünkü yine millet Celallenecek...:)

Yigido58_NL 25.09.2005 23:39

[QUOTE=revenge58]insanlar intikam almak için kin gütmez,umutmamak için güder.Ben burada 37 kayserilinin de öldürülmesi gerektiğini söylemedim.sadece eskiden beri kardeş olduğumuzu söyleyenlere geçmişi hatırlatmak istedim.Ayrıc sürekli maç yapıcaz diye dost olmamız gerekmez roma-lazio,inter-ac.milan 100 yldır aynı şehirin takımı ama her macında kavga çıkar.[/QUOTE]
NE YANI DUSMANCA TAVIR ALIP BIRKERE DAHA 37 YIGIDONUN SEHIT OLMASINA MI SEBEP OLALIM??????????
YAPMAYIN ARKADASLAR BOYLE SEYLERLE UGRASMAYALIM.KAYSERIYLE DIGER DALLARDA YARISALIM.

GuNaY 25.09.2005 23:45

örnek almamız gereken bircok unsurları varken neden kötü bir tutum alalım??? gereğide yok bizi hicbiryere götürmez, yerimizde saymamızdan baska!!!

develideportivo 26.09.2005 00:12

Öncelikle böyle anlamlı bir konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim.
Geçmişte yaşanmış üzücü bir olayı ısıtıp ısıtıp tekrar gündeme getirmek ne Sivas'ın ne de Kayseri'nin çıkarına değildir.

Bugünkü maçta birşeyler olacağını zannedenler avuçlarını yaladılar, hevesleri kursaklarında kaldı.

Maç hem skor açısından hem de seyir açısından dostça başladı dostça bitti. Her maçta olabilecek ufak tefek esprili atışmalardan başka hiçbir şey olmadı. 2.500 kadar Sivassporlu 90 dakika boyunca takımını güle oynaya desteklediler, Maç sonunda da Erciyes-Erciyes diye tezahürat yaptılar, helal olsun.

Bu siteye ilk kaydolduğumda yazdığım mesajı tekrar ediyor ve diyorum ki "dostlarınızı uzaklarda aramayın, onlar sizin yanıbaşınızda", aramızı bozmak isteyenlere ve kışkırtıcı mesajlar yazanlara fırsat vermeyelim.
Sivasspor da başarılı olsun, Kayserispor da, Erciyesspor da. Yani uzayan kol, bizden olsun..
Kayseri'den ve [url]www.kayserispor.com[/url] dan SevgilerSaygılar...

Not: Maçta çektiğim fotoğrafları upload ettiğim zaman buraya yüklemeyi düşünüyorum.. Sizden foto ve görüntüler olursa onları da paylaşalım..

GuNaY 26.09.2005 00:41

[QUOTE=develideportivo]Not: Maçta çektiğim fotoğrafları upload ettiğim zaman buraya yüklemeyi düşünüyorum.. Sizden foto ve görüntüler olursa onları da paylaşalım..[/QUOTE]
gardas saolasın hoş tabiki bu sekilde paslaşmalar... vestel maçında başarılar... bizim gibi sizlerde yenersiniz ins :)

sivas23 03.10.2005 19:36

.......[HAKARET VARDI SİLİNDİ].....

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:11.